H Ζωή κάνει νέο μαντρί-κόμμα με το όνομα «Πλεύση Ελευθερίας» διαβάστε να γελάστε!
H Ζωή κάνει νέο μαντρί-κόμμα με το όνομα «Πλεύση Ελευθερίας» διαβάστε να γελάστε!

Την δημιουργία του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:«Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ξεκινάμε την πλεύση μας προς το μέλλον. Ξεκινάμε τον συλλογικό αγώνα μας, για την απελευθέρωση του λαού και της πατρίδας μας από τα μνημονιακά δεσμά!!!! (δεν υπάρχει ανεξαρτησία σε χωρα που ειναι στο ΝΑΤΟ-ΔΝΤ).

Ανοίγουμε πανιά προς ένα μέλλον ελευθερίας(?), δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Με διαφάνεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες (δικαιώματα μόνο των λαθρο εννοεί?).Για τη διαγραφή του δημοσίου χρέους(!). Για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών και κάθε αξίωσης της χώρας. Δεν υπάρχει κανένα γερμανικό χρέος ούτε κατοχικό δάνειο!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ… ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ! ξυπνήστε σας δουλεύουν 70 χρονιά! και δεν τα λέει αυτά κανείς αριστερός που έχει πληρωθεί να σπέρνει διχόνοια και να γράφει βιβλία!!μέχρι να γίνει ισλάμ η Γερμανία! ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΑΓΓΛΟΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ , και πρέπει να πληρώσουν που έβαλαν την Ελλάδα κατά της Γερμανίας τότε και στον πόλεμο! σωθήκαμε τώρα! εδώ οι συγγενείς των θυμάτων των κομμουνιστών, πλήρωναν για τους μισθούς αυτών που κατάσφαξαν τους συγγενείς τους! και λεηλάτησαν όλη την χωρα!! και οποιος "τολμήσει" να μιλήσει για αυτά ειναι ναζι φασίστας!

Για την δικαίωση του λαού μας και των αγώνων του, την ανάκτηση της δημοκρατικής κυριαρχίας.Δημιουργούμε ένα κόμμα, που θέλουμε να αποτελέσει συστατικό κύτταρο ενός κινήματος κι ενός μετώπου, στο οποίο θα συναντηθούμε με κινηματικές, κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις, με τις οποίες θα μας συνδέουν κοινές αφετηρίες, αξίες και στόχοι.Δεν είμαστε κόμμα στελεχών, σύμπραξης ή ανακύκλωσης προσωπικοτήτων. Δεν είμαστε κόμμα μηχανισμών ή εσωτερικών ισορροπιών.

Χμμμ.... για να δούμε! δεν έχει σημασία τι λέει ο καθένας αλλα ποιος τα λέει!(γνωρίζουμε εκ πήρας οτι αριστεροί-κομμουνιστές και αλήθεια δεν πάνε μαζί! ) Η Ζωή Κωνσταντοπούλου (Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 1976) είναι Ελληνίδα πολιτικός, δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Εκλέχτηκε βουλευτίνα στην περιφέρεια Α΄ Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ για πρώτη φορά το 2012, αν και το καλοκαίρι του 2015 διαχώρισε τη θέση της από το κόμμα και ήταν υποψήφια με την Λαϊκή Ενότητα. (δεν έχει καμια σχέση ???)

Είναι κόρη του Νίκου Κωνσταντόπουλου-Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος είναι Έλληνας πολιτικός και δικηγόρος. Έχει διατελεσει πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προόδου.Στη διάρκεια της χούντας του 1967-1974, οι ιδέες του έγιναν πιο ριζοσπαστικές, και ως μέλος της Δημοκρατικής Άμυνας, αντιστασιακή ομάδα κατά της χούντας, συνελήφθη το 1970, καταδικάστηκε σε φυλάκιση οκτώ ετών και αποφυλακίστηκε το 1973.Μετά την "αποκατάσταση" της δημοκρατίας το 1974, συντάχθηκε με το ΠΑΣΟΚ, διατελώντας μάλιστα μέλος της πρώτης Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. οι πληρωμένοι made in cia αντιστασιακοι,σαν να λέμε isis!και μετα σου λενε περί κακής χούντας! του δικτάτορα! και αυτοί που έσφαξαν τον Καντάφι τα ίδια έλεγαν οπως και η ISIS για τον Ασαντ! δεν έχουν καμια σχέση ???

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΨΕΥΤΟ-ΗΡΩΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA! ΕΛΕΟΣ!!!!! ξανα βγάλτε ΠΑΣΟΚ το ίδιο ειναι!

Φιλοδοξούμε να είμαστε κόμμα-κίνημα, μέσα απ’ την κοινωνία, μέσα από τις ζωντανές κοινωνικές δυνάμεις και τους ζωντανούς ανθρώπους, που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται, αντιστέκονται, διεκδικούν, νικούν(όσο ειναι αριστερα κόμματα ,και το ΚΚΕ στην βουλή δεν υπάρχει καμια ελπίδα!βασικά όσο υπάρχουν αριστεροί κομμουνιστές στην Ελλάδα! ΥΓ οι λαθρο ειναι ίδιοι με τους αριστερούς!)

Λειτουργούμε με ανοιχτές, αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, έχοντας το διαδίκτυο ως οργανικό εργαλείο επικοινωνίας μας. Στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και στην κοινωνία.Δεν λαμβάνουμε χρηματοδότηση παρά μόνο με διαφανή τρόπο, από τα μέλη μας και τους πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν τους σκοπούς και τη λειτουργία μας. Δημοσιεύουμε τα στοιχεία της χρηματοδότησής μας. Δεν χαρίζουμε το μέλλον μας. Το διεκδικούμε και το κερδίζουμε.

Σωστά οπως κάθε κομμουνιστής αριστερός ,για μια νέα Ευρώπη και η ελλαδα προχώρα!και μια αλήθεια αριστερών! πολλοί το άκουσαν ελάχιστοι έπιασαν το νόημα!νέα Ευρώπη Μουσουλμανική εννοούσαν ,η ελλαδα προχώρα αργά και σταθερά να γίνει τριτοκοσμική να μην σηκώνει κάνεις κεφαλή! όσοι Έλληνες μείνουν καθαροί μετα την μίξη . ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications