Το FBI κατέστρεψε χιλιάδες αναφορές για εμφανίσεις UFO
Το FBI κατέστρεψε χιλιάδες αναφορές για εμφανίσεις UFO

Το FBI ήταν σε πανικό με τις πολλές θεάσεις ιπτάμενων δίσκων στη δεκαετία του 1940 που κατέστρεψε εκθέσεις, λόγω της έλλειψης χώρου αρχειοθέτησης, σύμφωνα με έγγραφα τα οποία αποχαρακτηριστικαν από τον οργανισμό.

Η πολιτική αυτή περιγράφεται στο υπόμνημα που απέστειλε στις 16 Αυγούστου 1949 ο J Edgar Hoover, ο διευθυντής του γραφείου FBI, μαζί με τα έγγραφα για τα UFO που καταρτίζονται από τους πράκτορες μετά από μαρτυρικές καταθέσεις.

Το σημείωμα, που αποστέλλεται από έναν ανώνυμο πράκτορας του FBI στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, αναφέρει ότι το γραφείο κατέστρεψε εκθέσεις για UFO,και σχετικά με την αιτιολογία ήταν ότι έφτασαν "σε μεγάλους αριθμούς" και δεν περιείχαν "τίποτα το ενδιαφέρον για το FBI". Επισημαίνεται ότι η υποβολή αυτών θα είχε ως αποτέλεσμα την ταχεία συσσώρευση ογκώδες αρχείων, το υπόμνημα συνεχίζει.

Σε μια ενδιαφέρουσα σημείωση,που απέστειλε στις 22 Μαρτίου 1950,απο τον ειδικό πράκτορα Guy Hottel, επικεφαλής σε γραφείο της Ουάσιγκτον του FBI, έγραψε στον Χούβερ πληροφορίες για τρεις "λεγόμενους ιπτάμενους δίσκους" ότι ένας μάρτυρας ισχυρίστηκε είχαν πέσει στο Νέο Μεξικό.

Σύμφωνα με το υπόμνημα, ένας ερευνητής της πολεμικής αεροπορίας δήλωσε,ότι τρεις ιπτάμενοι δίσκοι είχαν ανακτηθεί στην περιοχή, μαζί με το εξωγήινο πλήρωμα. Το σημείωμα γράφει:Το καθένα είχε από τρία σώματα ανθρώπινης μορφής περίπου,κοντά, και ντυμένα με μεταλλικό ύφασμα πολύ λεπτής υφής.Κάθε σώμα είχε στολή με παρόμοιο τρόπο οπως οι στολές που χρησιμοποιούνται σε αγώνες ταχύτητας και απο πιλότους δοκιμών .

Σε ένα ξεχωριστό περιστατικό, ο Hoover έλαβε ένα επείγον μήνυμα από πράκτορες του FBI στο Σολτ Λέικ Σίτι, στην Γιούτα, που περιγράφει αυτό που φαινόταν να είναι μια έκρηξη στον ουρανό που ακολουθήθηκε από μια πτώση αντικείμενου με ασημί χρώμα.

Αυτό έγινε στις 5 Απριλίου 1949 από έναν φύλακα στην στρατιωτική αποθήκη στην Γιούτα, αναφέρθηκε και ανεξάρτητα από αξιωματικό του στρατού, αλλά και απο έναν άλλον στον αυτοκινητόδρομο, ο οποίος υποστήριξε ότι έβλεπε ένα ασημένιο αντικείμενο να εκρήγνυται καθώς πλησίασε στα βουνά στο Canyon.Κατά τα άλλα μετα απο χιλιαδες χρονιά ξύπνησε ο άνθρωπος και έκανε άλμα στην τεχνολογία! κάλο το ανέκδοτο αλλα πιάνει μόνο στην μάζα και όχι σε σκεπτόμενους!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications