Χούντα !! Γ.Παπαδόπουλος. Όλη η αλήθεια που δεν σας λένε!!!!
Χούντα !! Γ.Παπαδόπουλος. Όλη η αλήθεια που δεν σας λένε!!!!

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ...

Να δούμε ποια ήσαν τα πραγματικά γεγονότα. Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήθη δια λαϊκού δημοψηφίσματος η Βασιλεία και πρώτος πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ανακηρύχθη ο Γ. Παπαδόπουλος. Την 8η Οκτωβρίου, του ιδίου έτους, διορίσθηκε πρωθυπουργός ο παλαιός πολιτικός Σπύρος Μαρκεζίνης, ο οποίος σχημάτισε προσωρινή πολιτική κυβέρνηση, με σκοπό την διενέργεια εκλογών στο άμεσο μέλλον. Από την 8η Οκτωβρίου, λοιπόν, και μετέπειτα ουδείς στρατιωτικός συμμετέχει πλέον στην κυβέρνηση, ενώ παύει και η ισχύς του στρατιωτικού νόμου. Άρα, λοιπόν, δεν υπήρξε καμία δικτατορία, εναντίον της οποίας εξεγέρθηκαν “τα παιδιά του Πολυτεχνείου”. Γιατί, όμως, εξεγέρθηκαν; (4 απόπειρες ανατροπής του Παπαδοπούλου, με αγάπη made in usa!στην 4η το πέτυχαν!)

ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου.
Στην επταετία 1967 – 1974 όταν, δηλαδή, την τύχη του Εθνους και ενός εκάστου πολίτου. Και κυρίως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής, φτωχός και καταφρονημένος στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Το γιατί ο ....
κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» - ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως, χωρίς να κάνει η ματιά μας «κοιλιά». Χωρίς φόβο και πάθος.

Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι: 1) η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξη που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί, προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ!…

2) Η ηγεσία του Έθνους κατά την διάρκεια της Επταετίας παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στον κάθε ξένο τοκογλύφο, στον κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη.

3) Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην Ελληνική Κοινωνία.
4) χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, έφτιαξε δρόμους σ ολη την Ελλαδα (εκεί που μέχρι τότε κολυμπούσαν στην λάσπη) και τους πρόσφερε σχεδόν δωρεάν αγροτικά μηχανήματα και στρέματα γης να καλλιεργούν,

5) αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ,
6) προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες».

7) κατασκεύασε Νοσοκομεία, σχολεία, γέφυρες, δρόμους και εργατικές κατοικίες. Κατάργησε όλες τις λάμπες πετρελαίου και γέμισε στύλους και καλώδια όλη την ύπαιθρο για παροχη ηλεκτρικου ρευματος στους πολιτες.
8) κατασκευασε εργοστάσια ενέργειας (ηλεκτρικης κ.τ.λ.) στην Πτολεμαΐδα, στους Φιλίππους κ.τ.λ.

9) μεγαλες υγιείς ελληνικες βιομηχανιες και εργοστασια δουλευαν ρολόι επι Χουντας με εκατομμυρια εσοδα για το κρατος και θεσεις εργασιας για τους ελληνες πολιτες:

Ιζολα, Πίτσος, ΕΛΙΝΤΑ, Πειραική-Πατραική, Χρωπει, ΠΥΡΚΑΛ, ΕΛΚΟ, Μινιόν, Εσκιμο, AΙΓΑΙΟΝ, Κοντογούρη, Pirelli, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ (ΒΕΤΛΑΝΣ ΝΑΟΥΣΑ, ΕΤΜΑ, ΛΑΝΑΡΑ, ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΤΡΙΑ ΑΛΦΑ κ.τ.λ.) ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ (ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ κ.τ.λ.), ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος, ΕΒΟ (Ελληνική βιομηχανία Όπλων), ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων), βιομηχανίες λιπασμάτων, ζάχαρης, κονσερβοποιίας, καπνοβιομηχανίες (ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΕΡΑΝΗΣ κ.τ.λ.), τσιμεντοβιομηχανίες (ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΧΑΛΥΨ κ.λ.π.), βιομηχανίες χάρτου (ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, SOFTEX κτλ), Εταιρίες εξαγωγής μεταλλευμάτων του ΣΚΑΛΙΣΤΗΡΗΣ κ.λ.π.

για να ερθει μετα η "Δημοκρατια" του Ανδρεα Παπανδρεου και των υπολοίπων να τις κλεισουν μέσα σε μια νύχτα όλες αυτες τις τεράστιες ελληνικες βιομηχανίες-εργοστασια.

10) το 1973 πήγε να βγάλει από τη μέση τους Αμερικάνους απο τον Ελληνικό ορυκτό πλούτο και οι Αμερικάνοι τον ανατρέψαν βαζοντας τον Ιωαννιδη και μετα έστησαν το πολυτεχνείο... Πήγε να αντικαταστήσει το δολάριο με την Ελληνική δραχμή για τις αγοροπωλησίες πετρελαίου από τα κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου. Αν το πετύχενε θα ήμασταν η ποιο πλούσια χώρα της Ευρωπης και οχι μονο.

Και στις μερες μας ξεπουλησαν και ξεπουλανε σε ιδιωτες (κυριως ξενους) ολο τον πλουτο της χωρας μας που απεμεινε, οτι πιο κερδοφορο ειχε η χωρας μας (ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ νερο, ΔΕΠΑ φυσικο αεριο, ΕΛΤΑ, TT, ΕΛΒΟ, ΔΩΔΩΝΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ, Μεταλευτικες-μεταλουργικες εταιρίες, Χρυσορυχεία, Ελληνικα πετρέλαια, λιμανια (Πειραιά, Θεσ/νίκη κ.τ.λ.), διόδια, Ελ.Βενιζελος, Ολυμπιακη, τραπεζες κ.τ.λ.) τα οποια είχαν εκατομυρια εσοδα καθε μηνα ασχετα αν τα κάναν ζημιογονα και τα καταχρεωσαν οι πολιτικοι μας λογω κακοδιαχείρησης και για να τα ξεπουλησουν στα αφεντικα τους.

Και άλλα πολλά..., ενώ, επι Χουντας να προσθεσουμε οτι υπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της λαθρομεταναστεύσεως και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει . Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία.

Αυτή ήταν η πολιτεία της …«επαράτου» Επταετίας. Του Γεωργίου Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Και να σκεφθεί κανείς ότι ήσαν Στρατιωτικοί! Τουτέστιν, δεν εγνώριζαν και πολλά – πολλά περί Οικονομίας. Απλά, πολύ απλά ήσαν Πατριώτες και έντιμοι Ελληνες. Και επέτυχαν ΠΛΗΡΩΣ παρά το γεγονός ότι στην Ελλάδα, τότε, είχαν επιβάλλει «εμπάργκο» πλείστες όσες χώρες, καθώς τα πολιτικά «μας» αρχοντόπουλα εφρόντιζαν για την δυσφήμιση της Πατρίδας τους δεόντως και αρκούντως.

Αυτά ήταν, τότε, τα έργα και ημέρες της «Χούντας» που παρέδωσε στους κυρίους της «Μεταπολίτευσης» ένα κράτος υγιές που δούλευε σαν ρολόι!… Για να το μεταβάλλουν, στην συνέχεια, αυτοί οι κύριοι στο καταχρεωμένο, ανυπόληπτο τερατούργημα που βλέπουμε, με οργή και θλίψη, όλοι σήμερα.

Αραγε έχει το κουράγιο κάποιος από τους αναρρίθμητους αναλυτάδες να τα πει αυτά σήμερα στον Ελληνικό Λαό; Ασφαλώς όχι!…Πλην όμως, όλο και περισσότεροι πολίτες σιγοψιθυρίζουν: Πού είσαι Παπαδόπουλε! αν και στα σχολειά τους μαθαίνουν αλλα, αυτά που τους βολεύουν, ο μύθος του Πολυτεχνείου, ενισχύεται εντέχνως και μέσα από την σχολική προπαγάνδα. όπου παρ' ότι υπάρχουν επίσημα πορίσματα και έχει γίνει γνωστή η συμφωνία φοιτητών και στρατού για το γκρέμισμα της πύλης του Πολυτεχνείου, οι συγγραφείς επιμένουν, αρκετά χρόνια μετά, να μιλούν για «πολλούς νεκρούς φοιτητές»,,αν αν είχε βγάλει απο την μέση αυτούς που λένε οτι τότε δεν είχες ελευθεριά και κακής χούντας σημερα η Ελλάδα ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

Κείμενο απο την Ρωσία γιατί η "ΕΛΛΗΝΙΚΉ"wikipedia τα λέει οπως βολεύουν κάποιους! (ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΛΙΝΚ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!BACKLINKS ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!)

25 ноября 1973 г., после студенческих выступлений, свергнут генералом Димитриосом Иоаннидисом, который возглавил хунту. После свержения хунты в 1974 г. привлечён к суду и приговорён к смертной казни, которая была заменена на пожизненное заключение Константиносом Караманлисом. Содержался в афинской тюрьме «Коридалó». Умер своей смертью от хронического заболевания.

25 Νοεμβρίου 1973, μετά από διαμαρτυρίες των φοιτητών(και καλά φοιτητών!) , καθαιρέθηκε από τον Δημήτριο Ιωαννίδη , ο οποίος ηγήθηκε της χούντας.Μετά την ανατροπή της χούντας το 1974 , παραπεμφθεί σε δίκη και καταδικάστηκε σε θάνατο, η οποία μετατράπηκε σε ισόβια κάθειρξη απο τον Κωνσταντίνο Καραμανλή . στην Αθήνα στην φυλακή "Koridaló." Πέθανε από φυσικό θάνατο από χρόνιες ασθένειες.

Τον έβγαλαν μερικούς μήνες μετα με τον Ιωαννίδη της cia, ο υπεύθυνος για την Κύπρο, που και σε αυτό ψέματά λένε οτι έφταιγε ο Παπαδόπουλος,ανατρέποντας τον Παπαδόπουλο και αναλαμβάνοντας ο ίδιος αφανώς τη διακυβέρνηση της χώρας, εξ ου και το παρωνύμιο ο "αόρατος δικτάτωρ". επιδιώκοντας τη δολοφονία του αρχιεπισκόπου Μακαρίου οργάνωσε το Πραξικόπημα του 1974 με αποτέλεσμα την τραγωδία στην Κύπρο.

Aρα οι προδότες είχαν πρόβλημα που λένε τα γνωστά αλλα που να το καταλάβει ο μέσος άνθρωπος που η παιδεία του ειναι αυτή ενός μικρού παιδιού οι μορφωμένοι δηθεν του σημερα, συν κομματικές ιδεολογίες =προβατισμος, και να σκεφτεί κάνεις οτι ολα τα παραπάνω ειναι ανεξάρτητα οπως θα τα έβλεπε ένας που θα ερχόταν απο άλλο πλανήτη! ειναι δυνατόν να μην μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα; ειναι! ετσι έχουν εκπαιδευτεί στο πλανήτη ΓΗ!οπως όλα τα ζώα οτι τα μάθεις κάνουν! και θα αντιδράσουν αν δουν κάποιο άλλο ΔΕΝ κάνει τα ίδια με αυτούς,(χουντικός ,φασίστας! και άλλες ταμπέλες!) πραγματικά ζώα, οπως στο πείραμα με της μαϊμούδες!

Βίντεο με τις εκλογές άρα οποιος μιλάει περί Χούντα ειναι συνεργός η ηλίθιος! (Το βιντεο της εποχής το εξαφάνισαν,είχε δηλώσεις της εποχής και πανηγυρισμούς , για να πάτε στην wikipedia και λοιπά ελεγχόμενα ΜΜΕ, να μάθουν την "αλήθεια", να ξέρετε μονο αυτα που θέλουν αυτοι και οπως τα θέλουν! εχουν μαγαρίσει τα παντα !οι κατά Βλαντιμίρ Λένιν «χρήσιμοι ηλίθιοι» )

Post A Comment:

23 comments

Ανώνυμοςείπε...

περασμενα μεγαλεια και διηγοντας τα να κλαις
6250 εργαζομενοι πριν την κοινωνικοποιηση στην Πειραϊκη Πατραϊκη με 20+ εργοστασια απλωμενα σε ολην την χωρα.
8000 εγιναν μολις "κοινωνικοποιηθηκε" για να "εξυγιανθεῖ" !

Ανώνυμοςείπε...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ , ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ , ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ , ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ , ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ '' ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ '' ΕΥΡΩΠΗ ( ΒΛΕΠΕ ΔΑΝΕΖΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΗΣ , ΒΕΛΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΑΠΕΙ Η ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ) ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΖΕΙΣ . ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΔΗΘΕΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ .

Ανώνυμοςείπε...

δεν ειναι ΣΚΑΤΟΔΗΘΕΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλα πραγματικη δημοκρατια αυτο που ζουμε. εκτος και αν ξερεις καποια αλλη δημοκρατια που να ειναι καλυτερη

Ανώνυμοςείπε...

''δεν ειναι ΣΚΑΤΟΔΗΘΕΝΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αλλα πραγματικη δημοκρατια αυτο που ζουμε. εκτος και αν ξερεις καποια αλλη δημοκρατια που να ειναι καλυτερη ''

ti eipes re palikari tora ????

Ανώνυμοςείπε...

Συγχαρητηρια! Αξιολογη αναλυση! Καλο θα ηταν παντως να συνοδευεται και απο στοιχεια! Οχι τιποτα αλλο για να τριψουμε στις μουρες καποιων ταχα προοδευτικων! Ζητω η Ελλας! Ζητω η Ορθοδοξια!

Ανώνυμοςείπε...

ναι, ναι! Και Ζητω κι ο Στρατος! χαχαχα

Ανώνυμοςείπε...

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ !!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΣΟΥ ..ΓΙΑΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟς
Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ . Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ ΤΗΒ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ 7ΕΤΙΑΣ..

Ανώνυμοςείπε...

δυστυχώς η χώρα τώρα το 2016 πάει για φούντο

Ανώνυμοςείπε...

ΦΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ!!!!

Ανώνυμοςείπε...

Χαιρωμαι που τελευταιως εχουν βρει το ΘΑΡΡΟΣ πολοι Στρατιωτικοι κ λενε τη γνωμη τους Δημοσια...ειμαι σε ηλικια που εχω ζησει ολα τα δρομενα στη πολητικη ζωη του τοπου κ Υμνω τον Μοναδικο προθυπουργο Παπαδοπουλο που ηλθε να σωσει τη Χωρα κ τους Ελληνες απο το γερο Παπανδρεου κ τους Βασσιλεις που ειχαν δημιουργεισει Χαος στη χωρα μας..Τα ΜΜΕ εχουν κανει πληση εγγεφαλου στους Πολιτες που ισως δε θυμουνται οι Νεωτεροι κ εχουν σπειρει φοβο με αποτελεσμα να μη μιλαει κανεις...Ανυσηχω με ολη τη κατασταση που βλεπω καθημερινα γυρω μου, κ αναρωτιεμαι...που ειναι οι Στρατηγοι μας να παρουν θεση ? Εστω κ με τη βια ..μας εχουν βαλει στο τρυπακι λωγω της ευαισθησιας που μας διακρινει να σιτηζουμε αλοθρησκους κ ενω διπλα μας υπαρχουν συγκενεις κ φιλους που υποφερουν απο τη πτωχοποιηση που μας υπεβαλαν οι ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ...

ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ ΚΩΝ\ΝΟΣείπε...

ειμαι περιφανος που ανηκω με ολο μου το ειναι στην ΕΠΕΝ

Α ρε Γιωργο Παπαδοπούλε καλή σου ώρα εκεί που είσαι.Καλα μου τα λεγε ο παππούλης μου ,εδώ αυτά που σου λέω εγω είναι ή αλήθεια,ανοιγε ή γριά το φως έλεγε πατακος,ανοιγε ή βρύση πατακος,εδωσε άδειες ταξί,εδωσε άδειες φορτηγών δημόσιας που παραπάνω δεν είπαμε κα.Ο Παππούλης μου πέθανε με τη φωτογραφία του στη τσέπη του

Πρέπει όλοι πλέον να κατανοήσουν ότι οι υπηρεσίες των κρατών είναι φτιαγμένες από και με ξεπουλημένους, υποκριτές και φαρισαίους. Έχουν νομιμοποιήσει την κλεψιά στα χαρτιά, σε όλα τα επίπεδα και τις παραμέτρους. Έχουν κάνει κατάχρηση εξουσίας όλα τα χρόνια, ρυθμίζοντας υπέρ αυτών και κατά της κοινωνίας. Όλοι οι στρατοί των υπηρεσιών – αστυνομικών, εφοριακών, τραπεζικών, λογιστών, πολεοδόμων κτλ. είναι τα λυκόσκυλα, που υπηρετούν τυφλά τις εντολές, που λειτουργούν υπέρ τους. Οι υπηρέτες του συστήματος τους. Οι υπηρεσίες που φτιάχτηκαν για να εξυπηρετούν το λαό, ουδεμία πλέον σχέση έχουν. Για αυτό μιλάμε για κατοχή της ελευθερίας και των δικαιωμάτων μας και το συνταγματικό δικαίωμα που έχουμε στην ανυπακοή - άρθρο 120 - πόλεμος.

Ανώνυμοςείπε...

εγω γεννηθηκα το 1975 ,αυτο το οποιο καταλαβα με τα χρονια ειναι οτι στο σχολειο οσον αφορα το συγκεκριμενο θεμα μας ελεγαν μπουρδες,επρεπε να φτασω σε αυτην την ηλικια για να καταλαβω(ψαχνοντας και συγκρινοντας καταστασεις παντα εντος αλλα και εκτος του διαδικτυου) τι ακριβως αποσκοπουσε το πολυτεχνειο.....λυπαμαι πολυ που φεραμε την χωρα μας ,την πατριδα μας σε αυτην την κατασταση διοτι λιγο πολυ ολοι εχουμε μεριδιο ευθυνης........

Unknownείπε...

Αν είχαμε Παπαδόπουλο λίγα χρόνια ακόμα η Ελλάδα θα ήταν υπερδύναμις

Skoogείπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμοςείπε...

Δστηχος ο ελλινας οτι τραβαη το κορμι του φτεη το κεφαλι

nikolasείπε...

Επιτέλους μετά από σαράντα χρόνια δεν ντρέπεστε να πητε ότι είστε δεξιοί τώρα τημηστε τους όπως αυτοί μας τημησαν και αγάπησαν την πατρίδα και θυσιάστηκαν για αυτην ήμουν είμαι και θα είμαι θαυμαστής του έργου τους εγώ μικρός και ταπεινός γωνατηζω στ μεγαλείο του

Π. Κυριακίδηςείπε...


Ο καλύτερος Πρωθυπουργός της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν και θα είναι ο Συνταγματάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος, εκτός εάν θα υπάρξει κάποιος άλλος, ίσως καλύτερος, που θα ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ξανά την Πατρίδα μας που λεηλατήθηκε αμέσως μετά τον Παπαδόπουλο και σταδιακά μέχρι και σήμερα.

Επί Κυβερνήσεως Παπαδόπουλου η Ελληνική Δραχμή τότε ήταν το ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ με Υπουργό Οικονομικών τον Σπύρο ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ.

Εάν ο Βασιλιάς ΜΑΣ Κωνσταντίνος ΔΕΝ θα έφευγε από την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ τότε ΔΕΝ θα είχαμε τα σημερινά μας ΧΑΛΙΑ που έκτοτε ακολούθησαν ότι το χειρότερο μέχρι και το σήμερα ακόμη και για... το αύριο !!!

Π. Κυριακίδης

Iakovosείπε...

ta lete poli orea alla pios ta kseri h propaganta einai toso kalostimeni as mou epitrapi h frasi h alites.......Autos einai o Ellinas prodotis kai Aneftinos

kotsonatosείπε...

Υπαρχει ενας νεος Γ. Παπαδόπουλος και ακουει στο ονομα Ηλίας Κασιδιάρης. Είναι ο Ελλην που μπορει να μπει μπροστα και να πετυχει για την Πατριδα μας.

Ανώνυμοςείπε...

Πού είσαστε ρε Έλληνες ανώτατοι αξιωματικοί; Γιατί δεν βγαίνετε μπροστά επιτέλους; Σήμερα ξεπούλησαν την Μακεδονία μας, αύριο την Θράκη μας, αργότερα τα νησιά μας. Τί περιμένετε επιτέλους; Να συρρικνωθεί η εδαφική μας ακεραιότητα; Αναλάβετε τα ηνία του Έθνους άμεσα πριν απολεσουμε και εδάφη. ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

D.VARDISείπε...

TΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο Χ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΑΥΜΑΖΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΚΟΝ ΛΑΟΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ ΄΄ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΄΄ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΕΡΙΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΓ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΄΄ ΞΕΧΑΣΑΝ΄΄ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΑΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ ΜΙΑΣ ΥΓΙΟΥΣ ΚΟΙΝΟΒΟΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ 0ΧΙ ΜΙΑΣ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΟΠΑΘΟΎΣ Δ.ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ Γ.ΠΑΠΟΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ..

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications