ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΕ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΣΟΥΤΣΤΟΥΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 1958

H περιοχή αυτή βρίσκεται στην Κρήτη,Θ0 κλμ νοτίως του ηράκλειου και βρέχεται από το κρητικό (λιβυκό) πέλαγος.είναι περιοχή μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος,η οποία εκτείνεται από το παραθαλάσσιο χωρίο τσουτσουρος και φθάνει μέχρι τα βορειοδυτικά αυτού,αστερουσια όρη.

Tο 195Θ ένας βοσκός όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρισε τεράστιας σημασίας ευρήματα,από ολόχρυσες λάρνακες,ολόχρυσα αγάλματα και λοιπά χρυσά αντικείμενα.Σε έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα,οι οποίες επισήμως αποσιωπώνται,έχει βρεθεί ταφικός χώρος μέσα στον οποίο υπάρχουν αντικείμενα άγνωστης υπερτεχνολογιας και απίστευτης συμπεριφοράς.

Λέγεται ότι εκεί βρίσκεται και ολόχρυσο άγαλμα του Δίος και οι τάφοι του Μίνωα και του αδελφού του Ραδάμανθη.οι σπηλιές με αυτούς τους θησαυρούς εκτείνονται από το χωρίο τσουτσουρο μέχρι τα αστερουσια όρη. Κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την περιοχή διάφορες ξένες ομάδες με περίεργες συσκευές.

Το 1960 και 196Ξ υπηρεσίες των ΗΠΑ εισήλθαν στον χώρο και σήκωσαν πάρα πολλά αντικείμενα ,ιδίως τεχνολογικού ενδιαφέροντος και στην συνεχεία σφράγισαν τις εισόδους.σίγουρα αυτό έγινε με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους,γιατί στην συνεχεία σαν αντάλλαγμα οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την κατασκευή και τον εξοπλισμό των πανεπιστήμιων του ηράκλειου Κρήτης και των Πατρών.

Την τεχνολογία που απέκτησαν οι Αμερικάνοι, πασχίζουν ακόμα να την αποκωδικοποιήσουν.
Οι συγκεκριμένες είσοδοι των σπηλαίων ,σήμερα είναι πρακτικά απροσπέλαστες και επίσης δεν μπορούν (για τον απλό κόσμο) πλέον να ταυτοποιηθουν με βάση παραπλήσια γεωγραφικά στοιχεία που είχε δώσει ο βοσκός που τις ανακάλυψε. Σημειωτέον ο βοσκός που τις ανακάλυψε έγινε πάμπλουτος γαιοκτήμονας στην νότιο Αφρική,με σαρακονταεθ απαγόρευση εισόδου του στην Ελλάδα,η οποία πρόσφατα έληξε. Η ελληνική αρχαιολογική εταιρεία σε ανασκαφές εντός και δυτικά του χωρίου,έχει βρει πάμπολλα ευρήματα στην περιοχή, ανεκτίμητου άξιας, τα οποία δυστυχώς,πλην ελάχιστων, εδώ και δεκαετίες είναι κλεισμένα σε κουτές στα υπόγεια του αρχαιολογικού μουσείου του ηράκλειου και τα οποία κάνεις ποτέ δεν έχει δει.

Μήπως οι εντολές που έχουν δοθεί έξωθεν είναι να μην εμφανίζεται τίποτε από τον τσουτσουρο?
γιατί άραγε στην δυτική περιοχή του,στα αστερουσια όρη, ακόμα και οι χάρτες του γοογλε earth δεν δείχνουν καθαρά και είναι θολοί 'η σκεπασμένοι με σύννεφα? τι φαίνεται από ψηλά που κάποιοι δεν Θέλουν να το ξέρουμε?
Στο σημείο αυτό έγιναν το 2006 μυστικές και αστραπιαίες ανασκαφές, από εργάτες ,χωρίς διακριτικά δημοσίας υπηρεσίας. κάνεις δεν γνωρίζει τι ανακάλυψαν και τι πήραν μαζί τους όταν εξαφανίσθηκαν,αφού τσιμενταρισαν την τρυπά που άνοιξαν στο οδόστρωμα.

Ενας από τους παλαιότερους ερασιτέχνες ντόπιους ανασκαφείς της περιοχής,ανέφερε σε συντάκτη γνωστού περιοδικού ότι εδώ και πολλά χρονιά είχε ενημερώσει την αρχαιολογική υπηρεσία και τον δήμο αρκαλοχωριου,οπού υπάγεται η περιοχή και είχε υποδείξει την είσοδο των ταφικών θαλάμων με αμύθητα ευρήματα και χρυσή κιβωτό-λάρνακα,στην εγγύς περιοχή του χωρίου Αγ.Βασιλείου Βιάννου.ο ίδιος έχει πει,ότι πριν πολλά χρονιά είχε αποσφραγίσει μία δεύτερη είσοδο του εν λόγω ταφικού συμπλέγματος και είχε εντοπίσει φοβέρα ευρήματα γύρω από την λάρνακα,μαζί με άθικτους περίεργου τύπου σκελετούς,οι οποίοι όμως διαλυθήκαν μετά από λίγο,λόγω της επαφής τους με την ατμοσφαίρα,μετά από ποίος ξέρει πόσες χιλιάδες χρονιά.

Η περιγραφή του ήταν τόσο κατατοπιστική ,ώστε κλιμάκιο του δήμου,εκπρόσωπος της κγ'αρχαιολογικής εφορείας,κλιμάκιο της αστυνομίας και ο ίδιος ο ήδη γέροντας ανασκαφευς,τον Ιούνιο του 2006 μετέβησαν στον χώρο.Τους υπέδειξε το σημείο της δεύτερης αυτής εισόδου,οπού έπρεπε να γίνει ανασκαφή 70 μόλις εκατοστών,άλλα η αρχαιολογική υπηρεσία αρνήθηκε να προχωρήσει με τη δικαιολογία ότι η είσοδος δεν ήταν εμφανής και άρα η πληροφορία αναξιόπιστη.Εάν επρόκειτο να γίνει σκάψιμο έπρεπε να το αναλάβει ο δήμος,εάν βέβαια ενδιαφερόταν,με δικά του έξοδα !!

Ο δήμαρχος Αρκαλοχωριου,ανέφερε στον συντάκτη του περιοδικού,ότι ο ίδιος παλεύει με την κρατική γραφειοκρατία εδώ και χρονιά και δεν μπορεί να βγάλει άκρη και συνεπώς δεν μπορεί να προχωρήσει μονός του.πρέπει να βρεθεί χορηγός,άλλα και τότε πρέπει να δοθεί η άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία !!! οπότε καταλαβαίνετε.....
Ο ίδιος ανασκαφευς είχε υποδείξει στο παρελθόν,στην τοποθεσία λαρνακι της περιοχής του τσουτσουρα,την είσοδο στο ταφικό σύμπλεγμα του τάφου του ίδιου του βασιλιά Μίνωα !! έγιναν πράγματι κάποιες ανασκαφές ,άλλα μετά όλα σκεπάστηκαν βεβιασμένα κατ'εντολή του ιδιοκτήτη της περιοχής,που είναι η τοπική μητρόπολη !!!!!!

Υπάρχει ακόμη μία φήμη στον κόσμο της συνομωσιολογιας,ότι μέσα από κάποιο από τα σπήλαια,ξεκινάει ευθεία υποθαλάσσια οδός (κάτω από τον βυθό) η οποία καταλήγει στην Αίγυπτο.
Εκείνο όμως που είναι εξόχως σημαντικό να ειπωθεί,είναι ότι μέσα στο ίδιο το χωρίο του τσουτσουρου έχει υποδειχθεί μετ'επιτάσεως κατ'επανάληψη και με πραγματικά αδιάσειστα στοιχεία,το σημείο εισόδου του πανάρχαιου υπογείου ασκληπιειου-θεραπευτηρίου,οπού η θεραπευτική ενέργεια είναι τόσο έντονη που τα αποτελέσματα της είναι θαυμαστά !!!

Μία χαρουπιά σε προσιτό σημείο μέσα στο χωρίο,η σπήλια της θέας των τοκετών ,ειλειθυιας και ένας τοίχος που σφραγίζει την πλάγια που βρίσκεται θαμμένο ένα πανάρχαιο θέατρο,όλα χωροταξικά περίπου συγγενή,οριοθετούν ένα ενεργειακό κέντρο μέσα στο χωρίο,που χαρίζει στον τόπο θαυμαστές θεραπευτικές ιδιότητες και,αποδεδειγμένα,αποτελέσματα στην ευόδωση της τεκνοποιιας!!!!!!

Επίσης,όταν ο ήλιος του μεσημεριού αρχίζει να γέρνει και κοιτάζει κάποιος από τον τσουτσουρο τα αστερουσια όρη με συγκεκριμένη οπτική γωνία,μπορεί να διακρίνει ασυνήθιστα σχήματα,όπως κεφάλες λεοντών,ανθρωπινές μορφές και πυραμιδοειδείς απεικονίσεις.

Σε όλη αυτή την ιστορία εμπλέκεται και ο διάσημος συγγραφέας ερευνητής για θέματα εξωγήινων επισκέψεων,Έριχ φον ντενικεν,ο οποίος το 1996 επισκέφθηκε την περιοχή του τσουτσουρα,διότι όπως είπε ήθελε να ερευνήσει κάποιο από τα \"μυστικά\" της περιοχής.όμως το περίεργο είναι ότι στο βιβλίο του \"στο όνομα του δια\"που κυκλοφόρησε το 2000 και ομιλεί περί της μινωικής Κρήτης,δεν γράφει λέξη για το μυστηριώδες χωρίο τσουτσουρο !!!! Μήπως κάποιοι του το απαγόρευσαν ?

Στην εν λόγω περιοχή έχουν υπάρξει κατά καιρούς εμφανίσεις άτια (ufo) !!!
Για το θέμα του τσουτσουρα,έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες !!!Το 19Θ2 ισραηλινή θαλαμηγός νοτιά του τσουτσουρα έριχνε εβραϊκούς αμφορείς στην θάλασσα με σκοπό να ανασυρθούν και να χαρακτηριστούν σαν αρχαίοι. Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να αποδειχθεί ότι στη περιοχή αυτή κατά την αρχαιότητα κατοικούσαν Εβραίοι Απώτερος σκοπός να διεκδικήσουν ιστορικά την περιοχή του τσουτσουρα.Η θαλαμηγός όμως έγινε αντιληπτή και απομακρύνθηκε μετά από επέμβαση πλοίων του ελληνικού πολεμικού ναυτικού !!!

Μετά απ'όσα παραπάνω ανέφερα η υπόθεση του τσουτσουρα ξεπέρνα τα εθνικά όρια των νομίμων ενδιαφερόντων της Ελλάδας. στην περιοχή μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν δυο χωροχρόνοι.εκείνος ,ενός υπερτεχνολογικου πανάρχαιου πολιτισμού,πριν από πολλές χιλιάδες χρονιά,που πρέπει εκεί στον τσουτσουρο(αρχαίος ινατος) να είχε την παγκόσμια,αν όχι τη διαπλανητική του κεντρική βάση !!! Και ενός άλλου,αρχαίου επίσης που ηκμασε,στην αρχαία ινατο(τσουτσουρο) και ήταν ένα διεθνές κέντρο πολιτισμού,εμπορίου και γνώσης !!!

Τι μας κρύβουν τόσα χρονιά !!!Κάποτε στο μέλλον,όταν η χωρά κυβερνηθεί από πραγματικούς Έλληνες, θα βγουν πολλά στο φως !!!! Η σχέση της καταστροφής του κολυμbία με τον τσουτσουρο.

Καθ ολη την διάρκεια των 16 ήμερων της πτήσης του κολουμπία,στις νότιες παράλιες του νομού Ηράκλειου της Κρήτης,εθεασθησαν κάποια περίεργα φορτηγά με ισραηλινά κοντέινερ,με συστήματα υψηλής τεχνολογίας. Οπως έγραψαν πολλές κρητικές εφημερίδες και αποσιώπησαν οι αθηναϊκές,πάνω στα κινούμενα κοντέινερ υπήρχαν παραβολικές κεραίες προασνατολισμενες συνεχώς προς το σημείο της τροχιάς που ευρίσκετο το κολουμπία.

Την ήμερα της πτώσεως του λεωφορείου ,17 ισραηλινά αεροσκάφη υπεριπταντο του νομού ηράκλειου.όπως κυκλοφόρησε,ανεπισήμως,οι ισραηλινοί είχαν φέρει μηχανήματα με τα οποία μέσω συσκευών του κολουμπία θα έβλεπαν σε βάθος το υπέδαφος του νομού,ιδίως στην περιοχή του τσουτσουρα,για να εντοπίσουν τους θησαυρούς που ήταν κριμένη εκεί, εδώ και χιλιάδες χρονιά.

Η ενέργεια αυτή θα ήταν σε γνώση της ελληνικής κυβερνήσεως,διότι αν δεν ήταν, τα ισραηλινά αεροπλάνα θα είχαν αποκαλυφθεί από το ελληνικό δικτο ραντάρ της εναέριας κυκλοφορίας (πολίτικο και στρατιωτικό) και θα είχαν αναχαιτισθεί.Το περίεργο είναι ότι μόνον οι κρητικές εφημερίδες το ανέφεραν και κανένα άλλο ΜΜΕ της χωράς μας. Οπως φαίνεται λοιπόν ,

Το άτια που επί ώρες παρακολουθούσε το κολυμbία,την δεδομένη στιγμή το κατέρριψε με κάποιο υπεροπλο για την τελευταία ενέργεια του πάνω από την Κρήτη.
Τώρα σε ποίους άνηκε το άτια,νομίζω ότι οι περισσότεροι το υποπτεύεστε !!!οι ουράνιοι προστάτες των Ελλήνων, οι ανδρομεδιοι-ολύμπιοι !!!!Παραβίασε εντολές τους !!!
διαστημικό λεωφορείο χαλλεντζερ

Οπως έχει αποκαλυφθεί ανεπισήμως,η πραγματική αποστολή αυτού του λεωφορείου,ήταν να προσεγγίσει τον πλανήτη Άρη,προκείμενου η νασα να διαπιστώσει αν μπορούσε ανθρωπινή ζωή να περάσει μέσα από τις ραδιενεργές ζώνες που υπάρχουν στην διαδρομή προς τον πλανήτη Άρη.Ομως απ'ότι έχουν πει οι ανδρομεδιοι,

Δεν επιτρέπεται να εξέλθει ζωντανός οργανισμός πέραν του αιθερικου πεδίου που περιβάλει την γη μέχρι της αποστάσεως των 400.000 χλμ.Η νασα λοιπόν αφ'ενός θέλησε να διαπιστώσει αυτό που προανέφερα και αφ'έτερου να δει τις αντιδράσεις των ανδρομεδιων.Μάλιστα έδωσε στο λεωφορείο το όνομα χαλλεντζερ που στα ελληνικά σημαίνει .άρα λοιπόν τους προκάλεσε για να διαπιστώσει τις αντιδράσεις τους. !!! Το πλήρωμα δε που επέλεξε, δεν ήταν από τα πρωτοκλασάτα της νασα και συμμετείχε σ'αυτό και μία απλή δασκάλα.έλπιζε έτσι,ότι δεν θα το ενοχλούσαν οι ανδρομεδιοι !!! ο όμως ,δεν εχαρισθει και κατεστράφη αμέσως από τους ανδρομεδιους οι οποίο ήθελαν έτσι να δείξουν ότι δεν δέχονται αμφισβητήσεις !!!!

Οι διαστημικές αποστολές,όλων των χωρών,παρακολουθούνται επισταμένως από τους ανδρομεδιους-ολύμπιους και πρέπει να έχουν την σχετική άδεια τους !!! (το έχουν πει σε παλαιότερο μήνυμα τους ).
Η τελευταία αποστολή διαστημικού λεωφορείου ήταν του Ατλαντίς και έγινε στις Θ Ιουλίου 2011. σε βίντεο που ελήφθη από το λεωφορείο φαίνεται άτια να το ακολουθεί.

Οι πτήσεις των διαστημικών λεωφορείων (space τρασπορτατιον σύστεμ-στς)η επίσημη ορολογία της νασα, άρχισαν στις 12 Απριλίου 19Θ1 με το κολυμbία και περατωθησαν στις 14 Ιουλίου 2011 με το Ατλαντίς.
Σ'αυτά τα Ξ1 χρονιά,έγιναν 1Ξ5 διαστημικές αποστολές σε Ιψός από 200-600 χλμ από την γη από πέντε διάστημικα λεωφορεία (κολυμbία-discovery-χαλλενζερ-Ατλαντίς-endeavour),με σκοπό την εκτέλεση πειραμάτων και τα τελευταία χρονιά και για την επικοινωνία με τον διεθνή διαστημικό σταθμό.μετά την απόσυρση τους,την επικοινωνία με τον προαναφερθέντα σταθμό έχουν αναλάβει τα ρωσικά σουυζ-14.υπήρχε και το αρχικό ενδερπρισε,άλλα μόνον για πειραματικούς σκοπούς και εκπαίδευση των αστροναυτών.

Η καταστροφή του κολυμπία,έδωσε αφορμή σε κάποιους να αναφερθούν και σε αριθμολογικες συμπτώσεις:το κολυμπία εκτοξεύθηκε την 16η του μήνα,η αποστολή του διήρκεσε 16 ήμερες,εξερράγη 16 λεπτά πριν προσεδαφισθεί και μία σύμπτωση ελληνικού ενδιαφέροντος:εξερράγη την 16η ώρα Ελλάδος ακριβώς !!! βλέπουμε λοιπόν ότι οι αριθμοί που προκύπτουν από το γεγονός αυτό,είναι το 16 και το 7 (1+6=7) !!!!
Το γεγονός αυτό,έγινε αιτία να σταματήσουν οι πτήσεις των διαστημικών λεωφορείων για ενάμιση χρόνο περίπου,μέχρι να εξαχθούν τα συμπεράσματα για την καταστροφή του.

Τελικά δεν βγήκε κανένα τελικό συμπέρασμα,μονό εικασίες και αυτό είναι που μας κάνει να αμφισβητήσουμε τις επίσημες ανακοινώσεις,καθώς όλοι διαισθανόμαστε ότι κάτι άλλο συνέβη και επίκειται ο χρόνος για μία μεγάλη αποκάλυψή !!!
Ισως η καταστροφή του,να ήταν ένα καθαρό μήνυμα στην κορυφή της ηγεσίας των ΗΠΑ και του Ισραήλ : !!!

Κλείνω το άρθρο με την ιστορική φράση του ηγέτη της σοβιετικής ένωσης Νικήτα χρουτσωφ,ενώπιον της γενικής συνελεύσεως των ηνωμένων εθνών,τον σεπτεβριο του 1960(εποχή ψυχρού πολέμου),όταν εντός της συνελεύσεως ελογομαχησε σε υψηλούς τόνους με τον πρόεδρο τον ΗΠΑ Ντουάιτ Αινζεχαουερ,λόγω της καταρρίψεως του κατασκοπευτικού αεροσκάφους Υ-2 των ΗΠΑ που ιπτατο άνωθεν της Ρωσίας.

Τα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη,μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψις !!!!!!!…ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

Post A Comment:

7 comments

Ανώνυμοςείπε...

Πολυ καλο αρθρο.Καλο θα ηταν για οσους ενδιαφερονται να ψαξουν για τη πτηση του Απολλων και τη σχεση του με τη μυθοδια....

Ανώνυμοςείπε...

Στο ένα τεχνολογικό διαστημόπλοιο ήταν κυβερνήτης ο Ιεχωβάς Ιωάννης Καραγεωργίου ή αλλιώς Μποχώρ Γιαχβέ Καρά.Την ώρα που οδηγούσε τον ρουφούσε το καυλί ο συνεργάτης του Απόστολος Παπανάκος για να έχει το ιπτάμενο αντικείμενο πολύ μεγάλη ταχύτητα.Μετά έκλασε ο Ιεχωβάς και μύριζε την κωλοτρυπίδα του ο Απόστολος Παπανάκος νιώθωντας φρεσκάδα.Λέγετε πως το διαστημόπλοιο έπεσε όταν αποφάσισαν να πηδηχτούνε επάνω στο τιμόνι όλα τα μέλη της Ιεχωβαδικής Ο.Ε.Α

Ανώνυμοςείπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΝΑΚΟΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΑΞΕΙ ΟΛΟΙ.

Ανώνυμοςείπε...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΔΟΛΑΓΝΟΣ ΟΥΚΑΣ ΠΑΠΠΟΥ 65ο ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΥΦΤΟΥ ΧΩΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΧΑΡΆ.ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΕΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανώνυμοςείπε...

ΗΛΙΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Ε.Ν ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΥΔΡΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΩΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠ/ΕΥΠ

Ανώνυμοςείπε...

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Ο.Ε.Α. ΒΟΛΟΥ ::: ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 7/2/2021.ΤΩΡΙΝΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΚΑΔΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ.
ΠΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΕΝΤΕΡΟ.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΕΑ ΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΕΝΤΕ ***** ΑΣΤΕΡΩΝ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΙΠΤΑΜΕΝΟΥ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΤΗΣ ΙΕΧΩΒΑΔΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ. ΒΟΛΟΣ.__7/2/2021.__

Ανώνυμοςείπε...

Καλημέρα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications