UFO σώζει πόλη του Μεξικού  από  μετεωρίτη! βίντεο ντοκουμέντο! το ίδιο είχε γίνει στην Ρωσία!
UFO σώζει την πόλη του Μεξικού  από  μετεωρίτη! φώτο και  βίντεο ντοκουμέντο! το ίδιο είχε γίνει στην Ρωσία!

Η πτώση ενός τεράστιου αντικείμενου που συγκλόνισε και τρομοκράτησε τον πληθυσμό μιας μικρής πόλης στην Ichmul Maya, Νότια Γιουκατάν.Αναδιμοσίευση μια μεγάλη έκρηξη ακούστηκε από μια τεράστια πύρινη μπάλα.Ο ήχος ήταν τόσο δυνατός που τραντάχτηκε το έδαφος και έσπασε παράθυρα "Ήταν σαν ένα σεισμό," είπε ένας μάρτυρας .

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: ανάλυση της φωτογραφίας 2 ufo ακολουθούν τον μετεωρίτη, το πρώτο είναι μπροστά και το δεύτερο κτυπάει από τα πλάγια τον μετεωρίτη, στην φώτο είναι ακριβώς την στιγμή που φαίνεται το κτύπημα και τα θραύσματα από μετεωρίτη και από το ufo, που κατά τα άλλα δεν υπάρχουν! και ψάχνουν ακόμα ζωή άλλου!

είδαμε μια μπάλα φωτιάς να πέφτει από τον ουρανό, όλοι οι άνθρωποι στην πόλη μας βγήκαν έξω , και το μόνο που μπορούσα να δω ήταν αυτή η τεράστια πύρινη μπάλα στον ουρανό, ολόκληρη η πόλη ήταν τρομοκρατημένη, νομίζαμε ότι επρόκειτο να πεθάνουμε όλοι. " Ορισμένοι κάτοικοι πιστεύουν ότι αυτό ήταν ίσως ένα διαστημικό σκάφος που απέτρεψε το μετεωρίτη να πέσει στο έδαφος και στην πόλη τους.

θραύσματα έπεσαν στης παρυφές της πόλης, καταστρέφοντας μερικά μικρά σπίτια και αρκετές γραμμές ηλεκτρικού ρεύματος, κανείς δεν έχει αναφέρει τραυματίες στο συμβάν. η τοπική αστυνομία και κάποιοι κάτοικοι, μάζεψαν κομμάτια, μάλιστα λιωμένα διάφορα αντικείμενα που φαίνονται να είναι μηχανικής φύσης. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι ένα σχήμα ανθρωποειδές ήταν απανθρακωμένο (φωτογραφία),με μεγάλο κεφάλι.

Ένας μάρτυρας δήλωσε:Οι τοπικές αρχές σφράγισαν γρήγορα την περιοχή, μέχρι την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού. αντικείμενα και θραύσματα μαζεύτηκαν για ανάλυση από τους τοπικούς αξιωματούχους, και δια νόμου ζήτησε από τους ανθρώπους να παραδώσουν ότι έχουν βρει, και μείνουν μακριά από την περιοχή της σύγκρουσης, αναφέροντας πιθανό κίνδυνο μόλυνσης από ραδιενεργά υλικά.

Εμείς δεν φοβόμαστε τους ανθρώπους του ουρανού, (εννoούσε τους εξωγήινους) είναι εδώ για πολλούς αιώνες, για την φροντίδα μας και την προστασία μας από τέτοια πράγματα, όλοι οι πρόγονοί μας μίλησαν γι 'αυτά." "Νομίζω ότι αυτό το μικρό πλάσμα έδωσε τη ζωή του για να προστατεύσει την πόλη μας, εκτός από τους ανθρώπους μας, υποθέτω."

Σημείωση: μια υποτιθέμενη πτώση μετεωρίτη που συνετρίβη στη Ρωσία είχε καταστραφεί στον αέρα από ένα υποτιθέμενο όπλο τον Ρώσων, η και εκεί τελικά ήταν UFO; και είπαν ψέματα ότι ήταν όπλο; μάλλον το δεύτερο, είναι παράλογο ένας πυραύλους να πρόλαβε να κτυπήσει μετεωρίτη!!
  Η έκρηξη άφησε πάνω από 1500 τραυματίες στη Ρωσία.

απανθρακωμένο ον
απανθρακωμένο ον

Εδώ να τονίσω για άλλη μια φορά ότι ο περισσότερος υποθετικά μορφωμένος κόσμος εκτός ότι πιστεύει το κατεστημένο, και τα ψέμματα ειδικών κτλ (ειδικά στην ΕΛΛΑΔΑ που τα ΜΜΕ έχουν μόνο ένα σκοπό αποβλάκωση, γιαυτό τους πληρώνουν, οπως και γνώστες ιστοσελίδες) είναι και παντελώς άσχετος ακόμα και για τον ίδιο τον κόσμο του! πόσο μάλλον για ζωή εκτός Γης και τα ufo, η κλασική τακτική οτι δεν μπορεί να καταλάβει, η δεν του έμαθαν στο σχολείο το γελοιοποιεί,

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΆ,ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ!... ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ? ΥΠΝΟΣ ΘΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ...ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ!!ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ©ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications