AHNENERBE: Η κληρονομιά!  Οι Γερμανοί επιστήμονες κατείχαν την γνώση της αρχαίας Ελλάδας που ξεπερνάει την σημερινή!
AHNENERBE:Οι Γερμανοί επιστήμονες του είχαν ανακαλύψει αυτα που ειναι άγνωστα ακόμα και σήμερα και τα αποκαλούν θεωρίες!

“AHNENERBE” (Ανενέρμπε), που στα γερμανικά μεταφράζεται "κληρονομιά". Οι Γερμανοί επιστήμονες είχαν ανακαλύψει αυτα που ειναι άγνωστα ακόμα και σήμερα και τα αποκαλούν "θεωρίες" επι σκοπού βεβαία! αφού την αρχαιολογία έως την ιατρική και την επιστήμη την ελέγχει η μασονία! και αυτοι μιλάνε ως ειδικοί και λένε συνεχεία για την επιστημονική κοινότητα και επιστημονικά στοιχειά! τα οποία ελέγχουν οι ίδιοι!

Μιλάνε όλοι για αρχαίους φιλόσοφους, και διαβάζουν τόμους βιβλίων χωρίς να πάρουν τίποτα απο αυτά! ούτε να καταλάβουν! προσωπικά δεν έχω διαβάσει κανένα βιβλίο διότι: τα περισσότερα ειναι λογοκριμένα η γραμμένα απο μασόνους, η και περιέχουν μια σημαντική πληροφορία κάθε 20 σελίδες! του στυλ κάποιου γνωστού μπούλη με αριστερές τάσεις ! αυτο που θέλει να πει σε μια παράγραφο το λέει σε 5 σελίδες!

Ο ίδιος αυτός τύπος εκτός τα ένα σορό βιβλία που έχει γράψει, στο ίντερνετ έχει γραψει ένα σορό ψευδή οτι οι Γερμανοί ηταν Ούννοι και Μογγόλοι ακολουθώντας την μασονική γραμμή! εις γνώσης του η άθελα του! ένα κάλο κόλπο να δεις αν κάποιος ακολουθεί μασονική γραμμή ειναι να δεις τι λέει για την Χρυσή Αυγή , και πράγματι λέει κατά με το γνωστό ύφος των αριστερών, που δηλώνει πολλά! αυτός ο τύπος πιάνει στο στόμα τους Γερμανούς "Εθνικοσοσιαλιστές" όταν δεν ειναι ούτε μια τρίχα τους! αυτός και όλοι οι κομμουνιστές ανεξαίρετος καθώς ειναι φυλή που δεν λένε τίποτα άλλο εκτός απο αυτο που τους λέει η μασονία μαζί με τους περισσότερους αριστερούς! φυσικά ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους Έλληνες και γενικά με καυκάσιους.

Έχει πολλούς τέτοιους γελοίους τύπους που έχουν γράψει τόμους βιβλίων ! ένας άλλος έχει γραψει για την αρχαία Ελλάδα και τους Ρωμιούς συμφωνα με την μασονική γραμμή! άλλος λέει οτι οι θεοί των αρχαίων Ελλήνων δεν ηταν τίποτα το ιδιαίτερο άπλα απλοί άνθρωποι που είχαν υψηλή θέση και τους είχαν αγιοποιήσει!και αυτα τα άτομα το παίζουν "ειδικοί"! απο εκεί και πέρα τι να λέμε? πλήρη διαστρέβλωση των πάντων!

Καταρχήν οι αρχαίοι φιλόσοφοι δεν ηταν φιλόσοφοι με την έννοια που νομίζουν! άπλα είχαν την γνώση που την έσβησαν με τα χρονιά όλοι αυτοι οι διαστρεβλωτές των πάντων! και κήρυκες τους ψεύδους! το πιο τραγικό? τέτοια άτομα γραφούν και τα σχολικά βιβλία! ώσπου μετά απο σχεδόν 2000 χρονιά όλοι αυτοι οι κήρυκες του ψεύδους και σκοταδιστές ξηλώθηκαν απο παντού και έγινε πραγματική ερευνά για όλα αυτα που έχουν αποκρύψει, και που αποκαλούν "μύθους" και "θεωρίες συνωμοσίας"! όπως τις δυνατότητες του ανθρώπινου σώματος, της βιολογίας,επιστήμης, τεχνολογίας, κτλ κτλ! αυτο έγινε στην ναζιστική Γερμανία γιαυτό έγινε ένα απότομο και τεράστιο άλμα σε όλους τους τομείς

“AHNENERBE” (Ανενέρμπε), που στα γερμανικά μεταφράζεται "κληρονομιά". Όχι με την έννοια της κληρονομικότητας, αλλά ως κληρονομιά των αρχαίων πολιτισμών. Παραθέτουμε μερικές πληροφορίες:

Η "θεωρία" της Κοίλης Γης προτείνει ότι ο πλανήτης Γη είναι είτε εξ ολοκλήρου κοίλος ή περιεχέι ένα σημαντικό ποσοστό κενού εσωτερικού χώρου. Αυτό δεν είναι μια νέα θεωρία, η ύπαρξή του έχει προταθεί σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.Οι Βουδιστές πίστευαν ότι το εσωτερικό της Γης δημιουργήθηκε από μια φυλή ανθρώπων τους οποίους ονόμαζαν υπερανθρώπους. Φέρεται ότι ανέβαιναν στην επιφάνεια μέσω τούνελ (που οδηγούσαν στο εσωτερικό της Γης) για να επιβλέπουν τι συνέβαινε στην επιφάνεια. Οι Βουδιστές είχαν προφανώς ιερείς (Lama) για να φρουρούν τις εισόδους στην εσωτερική Γη στο Θιβέτ.

Ένα έγγραφο που ήρθε στο φως είναι μια ρωσική έκθεση σχετικά με μια αποστολή του 1925 στη Λάσα, στο Θιβέτ. Συνετάχθη το 1939 και υπογράφεται από τον Dekanozov. Μερικά από τα θέματα που αναφέρονται μέσα περιλαμβάνουν - αρχαία όπλα, υπόγειες πόλεις στο Θιβέτ και την Ανταρκτική, πολικές μετατοπίσεις, λευκή σκόνη χρυσού και για τις εφαρμογές της και την επεξεργασία της για την παράταση της ζωής και την κατασκευή μεγαλιθικών κατασκευών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το έγγραφο αναφέρεται επίσης σε αρχαίους πολιτισμούς και τον αναπόφευκτο θάνατό τους ως αποτέλεσμα μιας κυκλικής εισβολής ενός άλλου πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα κάθε 3600 χρόνια, η οποία προκαλεί τσουνάμι σε ύψος βουνού.Τέλος, το υπόμνημα είναι πολύτιμο από την άποψη ότι ρίχνει λίγο φως στο γιατί το ναζιστικό ινστιτούτο Ahnenerbe ενδιαφερόταν τόσο πολύ για το Θιβέτ και γιατί η γνώση του Θιβέτ περί αρχαίων τεχνολογιών ενδιέφερε την ΕΣΣΔ.Παρείχε, επίσης, κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με αρχαίους πολιτισμούς και τους λόγους πίσω απο την καταστροφή τους. Ειδικότερα, συζητήθηκε ένα ισχυρό αρχαίο όπλο που ονομάζεται “Vajra”(Βάτζρα) , το οποίο επίσης χρησιμοποιείτο ως εργαλείο για τις μεγαλιθικές κατασκευές.

Το εν λόγω έγγραφο ονομάστηκε "έκθεση Blyumkin", καθώς περιγράφει λεπτομερώς τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τον επικεφαλής της αποστολής, Yakov Blyumkin. Ωστόσο, αυτό έγινε με βάση τα ευρήματα περισσότερο του Blyumkin, παρά από τον Blyumkin τον ίδιο.Ο Blyumkin εκτελέστηκε το 1929, υποτίθεται για την αποκάλυψη των πληροφοριών που είχε συγκεντρώσει στο Θιβέτ, στους Γερμανούς.Κατά συνέπεια, οι Γερμανοί πήραν το προβάδισμα στο να αποκτήσουν πρόσβαση σε αρχαία γνώση του Θιβέτ.Ο Savel'ev, ο οποίος ταξίδεψε στη Γερμανία το 1938 για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με το θέμα, έγραψε μια έκθεση σχετικά με τα ευρήματά του στις 10 Ιανουαρίου του 1939.

Ανέφερε ότι οι Γερμανοί, σε αντίθεση με τις σοβιετικές αρχές, είχαν λάβει την έκθεση Blyumkin πολύ σοβαρά και η δική τους εκστρατεία στο Θιβέτ παρήγαγε ένα πλούτο γνώσεων που εφαρμόστηκαν άμεσα στον τομέα της επιστήμης, της βιομηχανίας και, πάνω απ 'όλα, στην στρατιωτική ανάπτυξη. Πράγματι, οι Γερμανοί είχαν προχωρήσει γρήγορα στην πυρηνική φυσική για να αναπτύξουν ένα όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρες πόλεις σε δευτερόλεπτα. Επίσης επιστημονικές γνώσεις σχετικά με τη δομή του πλανήτη μας, τις αρχές του ηλεκτρομαγνητισμού, την "Hollow Earth" (Κοίλη Γη) με ένα "εσωτερικό ήλιο", για τα οποία οι Γερμανοί εικάζεται ότι έμαθαν στο Θιβέτ.

Επιπλέον, ο ίδιος μιλά για τις γερμανικές αποστολές στην Queen Maud Land (Γη της Βασίλισσας Μάουντ) στην Ανταρκτική και την εγκατάστασή τους σε μια βάση στην περιοχή του Schwabenland.Προφανώς, για να αποκτήσουν πρόσβαση στην Agarta. Αναφέρονται, επίσης, οι συνθήκες της πνευματικής γνώσης, που είναι απαραίτητες για την είσοδο στο εσωτερικό της Γης.

Τέλος, η έκθεση ασχολείται με άλλα θέματα που απασχόλησαν τη ναζιστική Γερμανία εκείνη τη χρονική περίοδο, όπως η "φυλετική υγιεινή", η "καταγωγή της Άριας φυλής", οι φυλετικές διαφορές, την ικανότητα να χρησιμοποιούν την ανθρώπινη οσμή για να εντοπίσουν τα αντίστοιχα ανθρώπινα όντα από μια απόσταση( τους κομμουνιστές?).

Οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες έχουν προχωρήσει στον τομέα της μελέτης των κρυμμένων δυνατοτήτων του ανθρώπινου σώματος, καθώς και στο χώρο της λεγόμενης «φυλετικής υγιεινής»(που είχαν και οι αρχαίοι Σπαρτιάτες), της βιολογίας και της φυλετικής "μηχανικής".Σύμφωνα με τον Gunther, στο Θιβέτ οι Γερμανοί επιστήμονες και ερευνητές ήταν σε θέση να πάρουν απαντήσεις στην πλειοψηφία των ερωτήσεων στους "τομείς της έρευνας» τους, που σχετίζονται με την προέλευση της "άριας" φυλής και την ιστορία του σύμπαντος. Απέκτησαν πληροφορίες άμεσα εφαρμόσιμες στη βιομηχανία, την επιστήμη και την κατασκευή αεροσκαφών του Ράιχ.

Το θέμα αφορά μια προηγουμένως άγνωστη τεχνολογία των αρχαίων πολιτισμών, οι οποίες το 10.000 π.Χ., για παράδειγμα, στις κατασκευές, χρησιμοποιούσαν τεχνολογία να τέμνουν τους βράχους και να τους μεταφέρουν στον αέρα σε μεγάλες αποστάσεις.Ο Gunther μου είπε ότι, κατ 'αρχήν, η σύγχρονη επιστήμη δεν έχει επαρκή αντίληψη για τη δομή της Γης.Η διαθέσιμη γνώση είναι αντιφατική και ανεπαρκής, δεδομένου ότι, σύμφωνα με τους Γερμανούς επιστήμονες και ερευνητές, η Γη είναι κούφια στο εσωτερικό. Η έννοια της έκφρασης «σφαίρα της Γης [γεω-σφαίρα]" πρέπει να γίνει κατανοητή κυριολεκτικά, καθώς στο εσωτερικό της Γης μπορεί κανείς να βρει τα ίδια βουνά, ηπείρους, ποτάμια και λίμνες με πιο ήπιο κλίμα και συνθήκες για την ανθρώπινη ζωή.

Μεταξύ των γνωστών Γερμανών επιστημόνων, που εργάζονται σε αυτόν τον τομέα είναι:Ernst Rudin,Paul Schultze-Naumburg, Richard Walther Darre, Otto Rehe.Ludwig Ferdinand Κλάους. Karl Astel,William Grott.Κάθε ένας από αυτούς είναι γνωστός για το έργο του στον τομέα της φυλετικής υγιεινής και της ανθρώπινης βιολογίας. Οι επιστήμονες είναι ενεργά μέλη των «Ες-Ες» ϟϟ, και μέρος ενός ειδικού γραφείου που ονομάζεται “AHNENERBE” (Ανενέρμπε), που στα γερμανικά" μεταφράζεται "κληρονομιά". Όχι με την έννοια της κληρονομικότητας, αλλά ως κληρονομιά των αρχαίων πολιτισμών, (παρεμπιπτόντως τα ϟϟ ειναι οι κεραυνοί του Δια αυτο το άκουσες να το λέει κανένας απο αυτούς τους κήρυκες του ψεύδους?).

Σύμφωνα με τους Γερμανούς επιστήμονες, στο εσωτερικό της Γης υπάρχει ένας εσωτερικός ήλιος, που περιστρέφεται δεξιόστροφα γύρω από τον άξονά της, ενώ η Γη περιστρέφεται αριστερόστροφα. Το αποτέλεσμα είναι κάτι παρόμοιο με ένα ρότορα και στάτη, που περιστρέφονται αντίθετα σε σχέση το ένα με το άλλο για να παράγουν ηλεκτρομαγνητικά πεδία τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Η σύγχρονη επιστήμη έχει μια πολύ πενιχρά και εσφαλμένη κατανόηση της φύσης του ηλεκτρομαγνητισμού της Γης .

Το κερασάκι: Ο Αϊνστάιν οτι δηθεν εχει ανακαλύψει ειναι κλεμμένο λόγο της θέσης που είχε, δημιούργησε ένα μοντέλο αυθαίρετου τεχνητού σύμπαντος το οποίο ερχόταν σε αντίθεση με το φυσικό, τρισδιάστατο σύμπαν της «γερμανικής φυσικής». Στη Γερμανία το 1933, ο γερμένος Leonard έγραψε στο "Volkischen Beobachter": Το πιο σημαντικό παράδειγμα της επικίνδυνης επιρροής της εβραϊκής κοινότητας για τη μελέτη της φύσης είναι ο Αϊνστάιν!! η θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν είχε επίσημα απαγορευτεί.

Το ανθρωπόμορφο κτήνος ο εβραίος Ουίνστον Τσώρτσιλ το 1936 είχε δηλώσει «Η Γερμανία γίνεται πολύ δυνατή, πρέπει να καταστραφεί» μεταξύ άλλων γιατί είχαν ανακαλύψει όλα τα μυστικά που κρύβουν αιώνες τώρα! η "καταγωγή της Άριας φυλής" που ηταν και οι αρχαίοι Έλληνες ειναι γνώστη απο άλλες πληροφορίες, καθώς και όχι μονο ειναι όλοι ιδιοι οι άνθρωποι και ίσοι που λέει η μασονία αλλα δεν έχουν καν κοινή καταγωγή! ειδικά η εφαρμογή της φυλετικής υγιεινής τους «έτσουξε» τότε! γιαυτό έβαλαν ορδες Μογγόλων να βιάσουν χιλιάδες Γερμανίδες ! ονομάζουν "επιστήμη" τις μασονικές ηλιθιότητες τους και θεωρίες συνωμοσίας οτι άβολες αλήθειες βγαίνουν φως! και φυσικά σε ιατρικό επίπεδο δεν έχει γίνει καμιά εξέλιξη, αντί αυτού ψοφάνε σαν τα κοτόπουλα γιατί δεν υπάρχει λέει θεραπεία του Καρκίνου! το άλλο με το Τοτο το ξέρετε? τι να ξέρουν? εδώ δεν ξέρουν τα στοιχειώδες οι περισσότεροι,και νομίζουν οτι ειναι μορφωμένοι γιατι έχουν πτυχία απο τα μασονικά πανεπιστήμια ακομα και την σβάστικα δαιμονοποίησαν,στην Αμφίπολη τους ξέφυγε ενα πλάνο σε ένα βίντεο που έδειχνε σβάστικες, και γράφουν υποκριτικά αυτοι που τα έχουν παρατημένα τα αρχαία και εξαφανίζουν οτι δεν κολλάει στην συμβατική ιστορία τους, οτι οι κακοί ναζι τα λεηλάτησαν!! ποιοι τα λένε αυτα τα ψευδή? αυτοι που ήθελαν να ανατινάξουν το Παρθενώνα !!!(τῆς Διευθύνσεως Ἱστορίας Στρατοῦ, τοῦ ΓΕΣ, στὴν σελίδα 252, περιγράφεται πώς «ἡ ἡγεσία τοῦ ΚΚΕ διέταξε, διά τοῦ μέλους τοῦ Πολιτικοῦ Γραφείου τῆς ΚΕ τοῦ ΚΚΕ τά εἰς τήν Ἀκρόπολιν τμήματα τοῦ ΕΛΑΣ, ὅπως ἀνατινάξουν τήν Ἀκρόπολιν»!... Θεοφιλογιαννάκος: ένας είναι ο εχθρός, ο κομμουνισμός και οι συνοδοιπόροι του! Ο κομμουνιστής είναι ένα τομάρι που δεν σκέπτεται την πατρίδα. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

2 comments

Unknownείπε...

Η μοναδική ελπίδα είναι να εμφανιστεί ένας νέος Χίτλερ να αφυπνίσει ολόκληρη την Καυκάσια φυλή.Να καταλάβουμε ότι είμαστε ένα. Μόνο τότε θα αντιμετωπίστει ο πανάρχαιος εχθρός μας οι Εβραίοι και τα Ορκ που στέλνουν κατά κύματα ανάμεσα μας

Luanείπε...

Κύριε /κυρία Madman,σε ποιους να απευθυνθεί ο νέος Χιτλερ??
Στους κινέζους ?
Στους Άραβες ?
Αφρικανούς ?
Η στους ευρωΠΕΟΥΣ...
Ποια Καύκασια φυλή που είναι η καυκασια φυλή ...????
βλέπω να Παντρεύονται με Αφρικανούς κ με Ταλιμπάν....
Απλός το πείραμα απέτυχε πάλι Κύριε Madman.


Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications