18 Δεκ 2017

Γιατί ουδείς ασχολείται με τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία;

Γιατί ουδείς ασχολείται με τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία;

Η απάντηση στο ερώτημα του τίτλου είναι προφανής. Δεν ασχολούνται τα ΜΜΕ, τα μίσθαρνα όργανα των διεθνών τοκογλύφων, διότι στην Συρία νίκησαν αυτοί που δεν έπρεπε να νικήσουν. Από το 2011 και επί επτά χρόνια το μικρό κράτος της Συρίας πολέμησε γενναία εναντίον της παγκόσμιας δύναμης των ΗΠΑ, του παγκόσμιου χωροφύλακα ΝΑΤΟ και εναντίον 100.000 μισθοφόρων κανιβάλων-ισλαμοσυμμοριτών που είχαν χορηγούς τα μεγαλύτερα δυτικά κράτη, το Ισραήλ και τις βασιλικές δικτατορίες του Αραβικού Κόλπου.

Οι εγκληματίες τζιχαντιστές είχαν διοχετευτεί στην Συρία μέσω της Τουρκίας, της Ιορδανίας και του Ισραήλ και ήταν εξοπλισμένοι με τα πλέον σύγχρονα όπλα, συμπεριλαμβανομένων βομβών διασποράς, χημικών όπλων, ελαφρών αρμάτων μάχης, αντιαρματικών πυραύλων και δορυφορικών επικοινωνιακών μέσων (αλήθεια ποιους δορυφόρους χρησιμοποιούσαν;).

Οι κανίβαλοι μισθοφόροι είχαν στην διάθεση τους πάρα πολλά χρήματα και το κυριότερο την υποστήριξη των ΜΜΕ, ας θυμηθούμε τους διθυράμβους των τουρκοκάναλων και εφημερίδων της χώρας μας για τις στρατιωτικές επιτυχίες τους τα πρώτα χρόνια του συμμοριτοπολέμου.

Με την ανοχή αυτών των ΜΜΕ, στην πλειοψηφία τους ελεγχόμενα από σιωνιστικά κέντρα, οι τζιχαντιστές διέπρατταν τα πλέον φρικτά εγκλήματα εναντίον του λαού της Συρίας. Σχεδόν κανείς δεν διαμαρτυρόταν, διότι όλο αυτό το σκυλολόι ήταν «δημοκράτες» που ήθελαν να οδηγήσουν την Συρία στον δρόμο της «ελευθερίας» και της «ισότητας», απομακρύνοντας τον «δικτάτορα» Άσαντ από την εξουσία που κατείχε νόμιμα.

Όταν η κατάσταση στην Συρία έγινε κρίσιμη για την κυβέρνηση του Άσαντ, η λειψανδρία του συριακού στρατού ήταν εμφανής, η Ρωσία επενέβη και καθάρισε το τοπίο εντός δυο ετών χωρίς μάλιστα να αποστείλει χερσαίες δυνάμεις, εξουδετερώνοντας πλήρως τα σιωνιστικά σχέδια για την διάλυση των μη αρεστών καθεστώτων της Μέσης Ανατολής.

Στην συνέχεια και αφού η ήττα των μισθοφόρων τους ήταν μη αναστρέψιμη, οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους (ΝΑΤΟ, ΕΕ και λοιπά φερέφωνα) άλλαξαν στάση προδίδοντας τους μέχρι πρότινος συμμάχους τους και σήμερα θέλουν να το παίξουν νικητές του πολέμου, ξεχνώντας ότι ήταν οι μεγαλομέτοχοι της εταιρίας ISIS.

Η μεγαλειώδης νίκη του Άσαντ και των Ρώσων είναι δυστυχώς γλυκόπικρη. Εκτιμάται ότι 400.000 Σύριοι πέθαναν στον συμμοριτοπόλεμο και σχεδόν το ήμισυ του πληθυσμού των 24 εκατομμυρίων ανθρώπων έχουν μείνει άστεγοι. Το κόστος της ανασυγκρότησης υπολογίζεται σε 200 δις δολάρια, ένα κόστος το οποίο οφείλουν να πληρώσουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η Σαουδική Αραβία, το Ισραήλ και οι υποτακτικοί τους.

Στην Συρία νικήθηκε το συνονθύλευμα από δολοφόνους, κανιβάλους, ληστές, βιαστές, εμπόρους ανθρωπίνων οργάνων και αυτή η νίκη θα έπρεπε να είναι μια συγκλονιστική είδηση παγκόσμιας εμβέλειας. Όμως δεν είναι έτσι γιατί νικήθηκαν οι μισθοφόροι της Δύσης, τουτέστιν η «λάθος» πλευρά.

Γ. Λιναρδής xryshaygh

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιατί ουδείς ασχολείται με τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications