Μπογδάνος: «Και λίγα είπα».Είπα την αλήθεια, δεν ζητάω συγγνώμη»
Μπογδάνος: «Και λίγα είπα».Είπα την αλήθεια, δεν ζητάω συγγνώμη»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν έχει μετανιώσει για την φράση που είπε για τον Αλέξη Τσίπρα και έφερε την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ, ενώ δεν θα ζητούσε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό.

Στο «Πρώτο Θέμα» μίλησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μετά την φράση στην εκπομπή του: «ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού, και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια», η οποία και έφερε την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ.

Για το αν διέκοψε την συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ ή αν απολύθηκε: Έχω λάβει την αποζημίωσή μου από το λογιστήριο του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για απόλυση.

Για την επίμαχη φράση του: «Αν κάποιος φτύσει το σανό που μας έχουν ταΐσει και μελετήσει λίγο την Πολιτική Ιστορία της Νεότερης Ελλάδας θα συνειδητοποιήσει ότι η Ριζοσπαστική Αριστερά με την Επαναστατική Αριστερά -και μιλάω με κινηματική ορολογία ώστα να κατανοήσουν τα συντρόφια- είναι πολύ συγγενείς χώροι.

Είναι δεξαμενές που συνδέονται με τον αντεξουσιαστικό χώρο, ο οποίος τροφοδοτεί με στελέχη τη λεγόμενη "νέα τρομοκρατία". Κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας παρά το γεγονός ότι υπάρχουν 34 ενεργοί Συριζαίοι των οποίων όλα τα ονόματα υπάρχουν στη δημοσιότητα σε περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει έρευνα σε εγκυρότατα Μέσα. Υπάρχουν δηλώσεις του τύπου "Η 17 Νοέμβρη είχε ανθρωπιστικά κίνητρα", οι συνομιλίες του υπερκοριού της ΕΥΠ με βόφο δηλωμένο από τον κ. Πανούση ο οποίος κατέθεσε στον εισαγγελέα συνομιλίες στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που έπαιζε σφαλιάρες με τρομοκράτες.

Αναφέρομαι σε μία σταθερή σειρά ενεργειών οι οποίες διευκολύνουν ή υποστηρίζουν πολύ συγκεκριμένο χώρο. Αναφέρομαι επίσης στον τρόπο με τον οποίο έχει εγκαταλειφθεί οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου ευαίσθητων περιοχών του κέντρου της ελληνικής πρωτεύουσσα, αναφέρομαι σε ένα κλείσιμο ματιού το οποίο το βλέπει μεγάλο μέρος των Ελλήνων».

Για το αν έχει μετανιώσει και αν θα ζήταγε συγγνώμη από τον πρωθυπουργό: «Είπα την αλήθεια. Δεν μετανιώνω ούτε κατ΄ ελάχιστο. Αναλαμβάνω την ευθύνη της και είμαι ευτυχής που έχασα τη δουλειά μου γι΄ αυτό τον λόγο. Αν έχανα τη δουλειά μου γι΄ άλλο λόγο, θα μπορούσα να είμαι δυσαρεστημένος. Είμαι ευτυχής γιατί απέδειξα ότι δεν είμαι φερέφωνο του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι φερέφωνο κανενός. Όχι (για το αν θα ζηταγε συγγνώμη), και λίγα είπα».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications