Ο Τσοχατζόπουλος θέλει αποζημίωση από το κράτος περισσότερα από 10.000.000 ευρώ
Ο Τσοχατζόπουλος θέλει αποζημίωση από το κράτος περισσότερα από 10.000.000 ευρώ

Μετά το φιάσκο με την υπόθεση Τσοχατζόπουλου και τις μίζες δισεκατομμυρίων που δεν βρέθηκαν ποτέ και απλώς κάθονται σε κάποιον λογαριασμό να τα χαρούν οι κλέφτες. Σήμερα το ελληνικό δημόσιο υπάρχει ο κίνδυνος να πληρώσει και από πάνω τον πρώην υπουργό.

Το παράλογο είναι ότι σύμφωνα με το σύνταγμα ο Άκης δικαιούντο την αποζημίωση αν και το ποσό πρέπει να εξετασθεί αν δεν καταδικαστεί και αποδειχθεί ότι εν τέλη είναι αθώος.

Η υπόθεση του πρώην υπουργού δεν έχει τελειώσει ακόμα αναμένοντας ακόμα ένα δικαστήριο και την αντίστοιχη απόφασή του η οποία και θα καθορίσει αν τελικά θα δοθεί το δικαίωμα στον Τσοχατζόπουλο και την γυναίκα του να διεκδικήσουν αποζημίωση από το ελληνικό δημόσιο.

Μάλιστα την πληροφορία μας την μετέφερε στενό φιλικό πρόσωπο της Βίκυς Σταμάτης και του Άκη και μάλιστα τονίζει ότι το ζευγάρι έκανε λόγο στο ότι οι Έλληνες θα συνεχίσουν να τους πληρώνουν μέχρι και τα δισέγγονα του.

Ο Άκης με την σειρά του είχε δηλώσει παλιότερα ότι στο τέλος θα αποδειχθεί η αθωότητα του και θα του πληρώσουν πολύ ακριβά την ελευθερία που του στέρησαν και πως τα 10.000.000 θα έμοιαζαν απλά ελεημοσύνη στις απαιτήσεις του.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αν ηταν αθωως γιατι τον ειχαν στη φυλακη τοσο καιρο ....? Τωρα θα αθωοθει .....? Καλά ας ζητησει αποζημιωση και θα σου πω τι θα παρει....!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications