Η Στεφανίδου  βάφτισε  χρυσαυγίτη πολίτη που λεει τα αυτονόητα και έκλεισε το τηλέφωνο δημοκρατικά πάντα! για το  περιστατικό στο σχολείο του Περάματος! (ΒΙΝΤΕΟ)
Η Τατιάνα Στεφανίδου  βάφτισε  χρυσαυγίτη πολίτη που λεει τα αυτονόητα και έκλεισε το τηλέφωνο  για το  περιστατικό στο σχολείο του Περάματος! EΞΑΛΛΟΙ οι τηλεθεατές! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Δημοκρατία"! μιας και εμείς εδω (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ) δεν εχουμε το μικρόβιο της "ιδεολογίας", και πράσινα άλογα, ανακαλύψαμε πράγματα και θαύματα! όσο άφορα την συμπεριφορά ορισμένων που ούτε καν εχει φανταστεί ο μέσος θνητός.....!και δεν εννοώ της Χ.Α!! Τελικά αποκαλύφθηκε η αλήθεια γιαυτό πήρε εντολή να τον κλείσει. Οι γονείς κάλεσαν τη ΧΑ στο σχολείο,οι μαρξιστικές οργανώσεις επιτέθηκαν στους Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτες αμύνθηκαν ! και ολα τα ΜΜΕ εχουν την γνωστη μονόπλευρη τακτική που μονο οι χαμηλής νοημοσύνης πιστεύουν, γιαυτό τους βλέπουν και τους διαβάζουν στο ίντερνετ! εδω πάει: όσο υπάρχουν προβατα θα υπάρχουν και λύκοι! και τι λύκοι; απο την κατωτερότητα τους προσπαθούν να περάσουν οτι της Χ.Α ειναι "αμόρφωτοι" και χαμηλής νοημοσύνης! .

«Μαζι με τον σύζυγο μου θέλουμε να σας καταγγείλουμε την απίστευτη συμπεριφορά και θράσος της Tατιανας Στεφανιδου στην σημερινή εκπομπή της όσον αφορά την Χρυσή Αυγή. Είτε υποστηρίζει είτε όχι την όποια προσπάθεια πατριωτών, ο τρόπος της ήταν έκφραση απόλυτου φασισμού!

Δηλαδή, δεν έχει ο γονιός το δικαίωμα να ενημερωθεί και να αντιδράσει όταν πρόκειται τα παιδακια τους να μοιράζονται τα θρανία τους και τις αίθουσες με τα προσφυγοπουλα με ότι συνεπάγεται με αυτό…είτε το δούμε από άποψη υγείας, άσε το ηθικό και πατριωτικό μας δικαίωμα που απειλείται.

Σήμερα είναι προγραμματισμένα για να πηγαίνουν απογεύματα…μεθαύριο πως θα ενταχθούν? Σαν πολυπολιτισμικο κατόρθωμα των Συριζαιων? Ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να εκφραστούμε» ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ – ΓΟΝΕΙΣ makeleio.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

τι αλλο περιμενατε απο μια ...ανα γνωστο νεοταξικο ερπετο με μυαλο αχιβαδας...αλλωστε σε ποιους απευθυνεται ποιο ειναι το τηλεοπτικο της κοινο ?

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications