Η Ιαπωνία αρνείται την Πολυπολιτισμικότητα των Εβραίων !
Η Ιαπωνία αρνείται την Πολυπολιτισμικότητα των Εβραίων !

Μια είδηση που δεν θα παίξει στα ελληνικά ΜΜΕ μαζικής αποβλάκωσης!το βάζουμε εμείς εδω αποκλειστικά στην ΕΛΛΑΔΑ! Η ιαπωνική κυβέρνηση - γνωρίζει καλά τους κινδύνους της εισβολής χιλιάδων λαθρο, για την κουλτούρα τους, τον πολιτισμό τους, και την φυλετική καθαρότητα - έχουν μειώσει την φιλελεύθερη έννοια των "αιτούντων άσυλο" αυτά τα κόλπα των εβραιων και των αριστεροκομμουνιστων στην μετανάστευση απο χώρες του τρίτου κόσμου , παρά την αυξανόμενες πιέσεις .

Η αυστηρή μεταναστευτική πολιτική της Ιαπωνίας έχει έρθει στο προσκήνιο για άλλη μια φορά, με τους παπαγάλους των ειδήσεων από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αποβλάκωσης των εβραιων, σε ολο τον κόσμο: οι αιτούντες άσυλο στην Ιαπωνία είχαν φτάσει σε ρεκόρ των 7586 ατόμων κατά τη διάρκεια του 2015, καθώς μόνο το 27 έγιναν αποδεκτά.

Το φυλετικό προφίλ που «ζητούν άσυλο» στην Ιαπωνία:Το Νεπάλ, κατέχει το μεγαλύτερο αριθμό των αιτούντων άσυλο κατά το 2015, 1768 άτομα, ενώ 969 ηταν από την Ινδονησία, και 926 από την Τουρκία.

Κανένα από αυτά τα έθνη δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρούν "μη ασφαλείς" -Στην Ευρώπη όμως που οι Εβραίοι εχουν τοποθετήσει μαριονέτες προθυπουργους αριστερούς συνήθως, ειναι ολα ανοιχτά! μέχρι διαδηλώσεις κανουν υπέρ των ανοιχτών συνόρων οι κομμουνιστές (μιασματα των εβραιων με νοημοσύνη χειρότερη απο σκυλια), στην πραγματικότητα αυτοί που παίρνουν άσυλο στην Ευρώπη, στην Ιαπωνία η πιθανότητα να έπαιρναν θα ηταν μηδέν.

Ο πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε, είναι αντίθετος με την χαλάρωση των κανόνων μετανάστευσης, λόγω των κοινωνικών και οικονομικών εντάσεων που θα μπορούσαν να προκύψουν από την εισαγωγή των διαφόρων εθνοτικών ομάδων. Ο επικεφαλής του Υπουργικού Συμβουλίου Yoshihide Suga δήλωσε τον Νοέμβριο του 2015, ότι η Ιαπωνική κυβέρνηση δεν θα αναθεωρήσει τη μεταναστευτική πολιτική της.

Η Ιαπωνία είναι γνωστή για τον ειρηνικό λαό και την ομοιογένεια της, αλλά με αποτελεσματικό έλεγχο των συνόρων της για να αποτρέψει τις μαζικές επιδρομές απο λαθρο εισβολείς, που οι ευρωπαϊκές Εβραίο-κρατούμενες, χώρες επέτρεψαν χωρίς καμια αντίδραση! η οποία αντίδραση γίνει θεωρείτε ακροδεξιοί ναζι φασίστες ως κακό! απο τους πρώτους εισβολείς στην Ευρώπη μαζί με τους Εβραίους,οι Μογγόλοι Βάρβαροι, γνωστοί και ως κομμουνιστές αριστεροί, οι οποίοι ειναι ο στρατός των εβραιων στην ουσία ,πέρα απο αδίσταχτοι, που κουβαλήθηκαν Ευρώπη με τις γνώστες σφαγές κάπου το 10 πχ (υπάρχει χάρτης με την εισβολή των Μογγόλων ).©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications