Η βάση Dulce του Νέου Μεξικού και μια συνωμοσία κοσμικών διαστάσεων!! video
Η βάση Dulce του Νέου Μεξικού και μια συνωμοσία κοσμικών διαστάσεων;

Ο John Lear, ήταν πιλότος μιας μεγάλης αεροπορικής εταιρείας των ΗΠΑ και έχει πετάξει με πάνω από 160 διαφορετικούς τύπους αεροσκαφών σε πάνω από 50 διαφορετικές χώρες. Κατέχει 17 παγκόσμια ρεκόρ ταχύτητας στο Lear Jet και είναι ο μόνος πιλότος που κατάφερε ποτέ να είναι κάτοχος όλων των πιστοποιητικών που εκδίδονται από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας. Ο κ. Lear έχει πετάξει σε αποστολές σε όλο τον κόσμο για τη CIA και άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Έχει πετάξει σε μυστικές αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες και θερμά σημεία σε όλο τον κόσμο, ενώ συχνά μηχανεύονταν παρά τρίχα αποδράσεις υπό άκρως επικίνδυνες συνθήκες.

Πρώην υποψήφιος γερουσιαστής στην πολιτεία της Νεβάδα, είναι ο γιος του William P. Lear, σχεδιαστή του αεροπλάνου για εταιρικά στελέχη Lear Jet, του οκτακάναλου στερεοφωνικού, και ιδρυτή της LEAR Siegler Corporation.

Ο John Lear άρχισε να ενδιαφέρεται για το θέμα των UFO 13 μήνες πριν από την ημερομηνία που αναγράφεται παρακάτω, μετά από μια συζήτηση με ένα φίλο που ανήκε στην Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών και ονομαζόταν Greg Wilson, ο οποίος είχε δει ένα UFO να προσγειώνεται στην Βάση της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στο Bentwaters, κοντά στο Λονδίνο στην Αγγλία τα Χριστούγεννα του 1980, κατά την οποία τρεις μικρόσωμοι «γκρίζοι» εξωγήινοι περπάτησαν μέχρι τον Υποδιοικητή.

Ο John Lear είχε φιλική σχέση με τον Bob Lazar και του είχε συμπαρασταθεί την εποχή που έκανε τις αποκαλύψεις του (1989) για όλα όσα είδε το διάστημα που εργάστηκε στην μυστική τοποθεσία S-4 στην Νεβάδα.

Πιστεύω ότι τα αντικείμενα που είδα από κοντά ήταν εξωγήινης προέλευσης και ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας τόσο των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν προσπαθήσει - και τότε και τώρα - να ανατρέψουν τη σημασία του τι συνέβη στο δάσος του Rendlesham και στην βάση RAF Bentwaters με τη χρήση καλοδουλεμένων μεθόδων παραπληροφόρησης.»

Από την ένορκη γραπτή κατάθεση τον Ιούνιο του 2010 του επισμηναγού ε.α. Charles Halt, υποδιοικητή και μετέπειτα διοικητή της βάσης RAF Bentwaters, που ήταν αξιωματικός υπηρεσίας την νύκτα που συνέβησαν τα περιστατικά στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 1980. Η υπόθεση αυτή είναι περισσότερο γνωστή ως το «περιστατικό στο δάσος Rendelsham»

Από τότε ο Lear αξιοποίησε τις επαφές του στις Μυστικές Υπηρεσίες, διερευνώντας τους ισχυρισμούς ότι οι εκτελεστικοί και οι στρατιωτικό-βιομηχανικοί κλάδοι της «κυβέρνησης» των Ηνωμένων Πολιτειών γνωρίζουν, και συνωμοτούν με εξωγήινες δυνάμεις.

Ο Lear δεν διατείνεται πλέον ότι το ακόλουθο σενάριο είναι απλά και μόνο μια «δυνατότητα». Δηλώνει με έμφαση ότι οι εξωγήινοι βρίσκονται εδώ, και ότι πολλοί από αυτούς προοιωνίζονται δεινά για το ανθρώπινο είδος.

«Αυτό ξεκίνησε μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο», αρχίζει.
«Εμείς (οι συμμαχικές δυνάμεις) ανακτήσαμε κάποιου είδους εξωγήινη τεχνολογία από τη Γερμανία - όχι όλα όσα είχαν. Ένα μέρος από αυτήν εξαφανίστηκε. Φαίνεται ότι κάποια στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του '30, η Γερμανία ανέκτησε έναν ιπτάμενο δίσκο. Τι απόγινε αυτός δεν το ξέρουμε. Αλλά αυτό που καταφέραμε να πάρουμε ήταν κάποιο είδος όπλου με ακτίνες ...»

Τα UFO της ναζιστικής Γερμανίας και το Σχέδιο Συνδετήρας

ΣΠΑΝΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ UFO! (πολλοί ακομα λένε για θεωρίες συνωμοσίας ας κοιμηθούν!!που να τους πεις οτι και τα μνημόνια θεωρίες συνωμοσίας ειναι, οπως έχουν βαφτίσει αυτά που δεν ξέρει η μάζα! )

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications