Δες άπλα τι λέει κάποιος  Ηλιόπουλος  (ΣΥΡΙΖΑ) για να δεις πόσο βαθιά είσαι στο matrix & εκτός πραγματικότητας

Λέει μια φίλη ευρωπαϊκού γένους που επίσης ερευνά τα πάντα και με μυστικιστικές τάσεις (αν πεις σε Νεοέλληνες αυτά που λέμε μονο σε ευρωπαϊκού γένους άτομα θα σε περάσουν για τρελό στο επίπεδό που είτε έχουν πέσει είτε ηταν εξ αρχής λόγο κατωτερης φυλής / πνεύματος ), αλλα έχει μείνει πολύ πίσω, ότι εκτός από το κάλο και το κακό υπάρχει και το ενδιάμεσο και στέλνεις μια εικόνα μπαταρίας που έχει δυο πόλους + - δεν υπάρχει ενδιάμεσο , παντού στην φύση υπάρχει αρνητικό θετικό, κάλο κακό, ύλη και αντιύλη κτλ κτλ, τι σημαίνουν όλα αυτά? Νεοέλληνας: και τι με νοιάζουν εμένα όλα αυτά ?

Επειδή οι περισσότεροι λενε αυτό ακριβώς "τι με νοιάζει έμενα" κατάντησε έτσι ο κόσμος, διαβάστε τι λεει ο συγκρινόμενος ελληνόφωνος αν σας φαίνονται φυσιολογικά αυτα που λέει, γιατί περί ελληνόφωνου πρόκειται προφανώς σημιτικής ράτσας, αν δεν δείτε τίποτα περιεργο σε αυτά που λέει, είτε είστε πολύ βαθιά νυχτωμένοι και εκτός πραγματικότητας, είτε ανήκετε στην ίδια πηγή κακών πνευμάτων, τουτέστιν είστε παρόμοια φυλή με αυτόν , άρα δεν έχετε σχέση με το ευγενές γένος ούτε με τους απόγονους αρχαιων αυτούς που νομίζεται εσείς, σημειώστε ότι αυτοί ζουν ανάμεσα σας και κάνουν παιδιά μαζί σας η με τις κόρες αν είστε άντρες:

Για «συνολική αναξιοπιστία» της κυβέρνησης μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, χθες το βράδυ, επικρίνοντας έντονα τη στάση της στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε πως «η αξιοπιστία της κυβέρνησης είναι ανύπαρκτη» και συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «έλεγε τόσο καιρό ότι διέθεσε 24 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, ενώ τελικά σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του κράτους διέθεσε μόλις 4,6 δισ. ευρώ». Πρόσθεσε επίσης ότι, την ίδια στιγμή, η υπουργός Παιδείας «έξι μήνες είχε να προετοιμάσει το άνοιγμα των σχολείων, αλλά πέταγε χαρταετό».

'Ασκησε κριτική για προσλήψεις 20.000 λιγότερων αναπληρωτών σε σχέση με πέρυσι, αμφισβητώντας τα στοιχεία που διακινήθηκαν εκ μέρους της ΝΔ, όπως και για τον αριθμό των μαθητών ανά τάξη, ενώ είπε ότι «καμία προσπάθεια δεν έγινε για την καταγραφή των διαθέσιμων χώρων, ώστε να σπάσουν τα τμήματα στα σχολεία».

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν προσφέρει κανένα πλαίσιο υγειονομικής ασφάλειας στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς», δήλωσε και εξέφρασε πλήρη στήριξη στις μαθητικές κινητοποιήσεις «γιατί υπερασπίζονται τη δημόσια υγεία τη δική τους, των οικογενειών τους και της κοινωνίας». Χαρακτήρισε «βαθιά προσβλητικό να επικαλείται η ΝΔ ότι 16 και 17 χρονών πολίτες είναι υποκινούμενοι». Σχολίασε ότι «η θεωρία της ΝΔ περί μαθητών αρνητών της μάσκας κατέρρευσε εκκωφαντικά στη μαθητική πορεία όπου όλοι φορούσαν μάσκες, ωστόσο επεσήμαναν ότι δεν αρκεί». Ο κ. Ηλιόπουλος σημείωσε πως «είναι η κυβέρνηση Μητσοτάκη που γνωρίζει καλά τους αρνητές της μάσκας, η ΝΔ ήταν που συναντήθηκε μαζί τους στις διαδηλώσεις ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης που διέδιδε μέχρι και στη βουλή θεωρίες συνωμοσίας όταν υποστήριζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξε Μακεδονικό με τις συντάξεις».

Ο εκπρόσωπος Τύπου τόνισε, ακόμα, την «ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να συνομιλήσει με τους πολίτες που είχαν συνταχθεί στο μέτωπο ενάντια στη συμφωνία και να εξηγήσει γιατί ήταν μια ορθή απόφαση, που χαιρετίστηκε από όλο τον προοδευτικό κόσμο της Ευρώπης ως ειρηνική επίλυση μιας μακροχρόνιας διακρατικής κόντρας στα Βαλκάνια». Υποστήριξε ότι ταυτόχρονα «ήταν η μεγαλύτερη διπλωματική ήττα του Ερντογάν, που έπαιζε το χαρτί της πόλωσης και ενίσχυσης των αντιδημοκρατικών στοιχείων στα Βαλκάνια».

Ασκησε κριτική για την «πολιτική του προβλέψιμου συμμάχου που επιλέγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα θέματα εξωτερικής πολιτικής», λέγοντας ότι «έχει αποτύχει παταγωδώς», καθώς, όπως πρόσθεσε, από την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ έως σήμερα εντάθηκε η τουρκική προκλητικότητα. Ανέφερε ότι η κοινή δήλωση Ελλάδας-ΗΠΑ μετά τη συνάντηση των κκ Δένδια και Πομπέο «μας πηγαίνει πίσω σε σχέση με την δήλωση του Οκτωβρίου 2019 όπου γινόταν σαφής αναφορά στις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας». Τέλος, είπε, ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία «μόνο ο διάλογος σε ευρωτουρκικό πλαίσιο μπορεί να λύσει το πρόβλημα, με ορίζοντα τη Χάγη και το διεθνές δικαστήριο».

-----

Περίεργο που η σελίδα του στο facebook και οχι προφίλ έχει τεράστια απήχηση με μόλις 18.000 ελληνόφωνους αριστερούς και ανεξάρτητες σελίδες μη δίκες τους έχουν μηδαμινή απήχηση, οι δημοκράτες:

Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και τον φόβο αχαχαχαχα!!! .... δόξα τον Γιαχβέ που οι μάζες δεν έχουν ιδέα τι γίνεται κάτω από την μύτη τους και έχουν πέσει σε κατώτερο νοητικό επίπεδο και πλήρως ελεγχόμενο , και νομίζουν ότι οι εν λόγο συμμορίτες ειναι άπλα δήθεν ιδεολογία, και πως αυτοί ειναι οι κάλοι και οι άλλοι οι "κακοί φασίστες" , να το πάρει το ποτάμι για όσους δεν κατάλαβαν τι λεει ο συγκρινόμενος στο άνωθεν post κατηγορεί υποκριτικά την Νέα Δημοκρατία που επίσης ειναι δικό τους κόμμα, όσα δεν ειναι δικά τους ειναι κακοί φασίστες, και την Τουρκιά που επίσης εκτελεί εντολές της φυλής του απο την εποχη που πήρε την εξουσία με τον Κεμάλ, οι ίδιοι την έβαλαν να κάνει εισβολή στην Κύπρο και άλλου (αλλα η κάκια χούντα φταίει για την Κύπρο που τελικά έχει γίνει Αγγλο-Κύπρο μάλιστα οδηγούν όπως στην Αγγλία μετα απο 100 χρονιά αγγλικής κατοχής, μέχρι που εβαλαν την Τουρκιά να κανει εισβολή και ξεμπέρδεψαν μια και καλή με τους φασίστες κύπριους ), και επι χρονιά βάζουν την Τουρκιά να κάνει παραβιάσεις και να την παρουσιάζουν ως εχθρό της Ελλάδας ! ενώ εχθρό της Ελλάδας θα γίνει μονο αν δεν έχουν την εξουσία ελληνόφωνοι στην Ελλάδα, το πόπολο ούτε αυτα δεν καταλαβαίνει που ειναι άπλα πράγματα! θα νομιζουν οτι πρέπει να έχεις σπουδάσει σε μασονικά πανεπιστήμια της Οξφόρδης γεωπολιτική (!) να έχεις πτυχια για να καταλάβεις τα αυτονόητα αλλιώς είσαι αμόρφωτος.

Προσωπικά το 2015 έκανε μεγαλη εντύπωση η αφύσικη συμπεριφορά τους, για τον απλο λόγο οτι πριν ούτε ίντερνετ είχες, ούτε είχες τέτοιους στο μέρος που μεγάλωσες και συνεπώς δεν τους έχεις συνηθίσει από μικρό, άσε που έξω δεν ξεχωρίζουν εύκολα γιατί ειναι υποκριτές, εκτός και τους κάνεις να εκδηλώσουν τον αληθινό χαρακτήρα /φύση τους όπως έκανες σε 10 από δαύτους από το 2017,και φυσικά ούτε ψυχολογία έχεις σπουδάσει σε αναγνωρισμενα παγκόσμιου φήμης πανεπιστήμια τι να σπουδάσεις τις ηλιθιότητες του Σιγκμουντ Φρόϋντ? από αυτούς ξεκίνησες το 2015 και κατέληξες σε πράγματα που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες και καταρρίπτουν και οτι ξέρουν για την ζωή, ακόμα και σε εξωγήινους (!) επίσης κατάλαβες και γιατί δεν τους ήθελαν στην κοινωνία , πριν 80 χρονιά που ο κόσμος ηταν πιο αγνός ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα οχι γιατί ειναι μαυριδεροί αλλα απο τον ύπουλο και άκρως μοχθηρό χαρακτήρα τους,αλλα μην είστε "ρατσιστές" είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι! και τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, άντε να πεις τώρα στην κυρα Ευτέρπη που πάντρεψε την κορούλα της με έναν τέτοιο και αύριο θα γεννήσει εναν από δαύτους, και ότι ξέρει για το κόσμο ειναι απο τα σχολεια τα ΜΜΕ και τις έγκυρες πήγες τους, (όλα τα αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας απο τους κακούς), ότι οι συγκρινόμενοι τύποι δεν ειναι ακριβώς αυτό που νομίζει αυτή ... Και ουδείς εχει αναρωτηθεί γιατί τσιρίζουν για ρατσιστές άμεσως μέτα την εποχή του 30 που τους έκαναν ανεξάρτητες μικροβιολογικές εξετάσεις οι κακοί ναζι συγκρινόμενα που ηταν 100-150 χρονιά μπροστά σε όλα, για να δουν γιατί έχουν περίεργη συμπεριφορά, η λέξη ρατσισμός δεν υπήρχε πριν το 30 ...ενώ λένε ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι??

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->