Νωρίς ξύπνησε ο Στέφανος Χίος για το ποιοι ειναι πίσω από την δολοφονική απόπειρα δολοφονίας του

Λίγο μετά την απόπειρα δολοφονίας του είχαμε βάλει ένα post αλλα το κατεβάσαμε για να δούμε αν ξυπνήσει τέλικα έκανε αναφορά στην εφημερίδα του προ ήμερων στην σπείρα που από το 2016 κάνει πόλεμο στην σελίδα μας!

Κοίταξες αν είχε βαλει κάτι πολύ ενοχλητικό και δεν υπάρχει κάτι τελευταία, εκτός και ενόχλησε κάτι στην εφημερίδα του, γιατί στην ιστοσελίδα δεν λέει και τίποτα το σπουδαίο, ότι λέει και ο καθε Νεοέλληνας κλασικά μαζί και προπαγάνδες, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον έχουν μανία οι συμμορίτες, αυτό που τους ενοχλεί ειναι να έχεις φανατικό κοινό,εκτός ότι προ μηνών είχε βάλει για έναν συμμορίτη.

Τι να πουν και άλλοι που έχουν πει αυτά που δεν έχει κανένας στην Ελλάδα, και καταρρίπτουν ότι σας μαθαίνουν και από τα σχολεία ακόμα, αλλα πλέον έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου στον όχλο που δεν καταλαβαίνει τίποτα, εμάς θα μας είχαν δολοφονήσει από το 2015 όταν γινόταν κατάρριψη των ιστορικών ψεμάτων και αναιρούν ότι σας λένε επι χρονιά όλοι ομαδικά και πολλά άλλα . Αρχικά ελληνόφωνοι έβαλαν εκείνα τα ανθρωπόμορφα γκοιμ τους άναρχο-κομμουνιστές να συκοφαντούν την σελίδα μας με φασίστες ναζι και όλα τα σχετικά που τα βάζουν να λένε, αφου προηγούμενος έχουν μάθει τον όχλο ψεύτικη ιστορία τι θα πει ναζι φασίστες?.

Οι λόγοι που δεν προχώρησαν: Δεν έχεις στάνταρ κάποιο δρομολόγιο ώστε να σου στήσουν καρτέρι, και γενικά ειναι δύσκολο να περιμένουν κάπου να σε δολοφονήσουν μπορεί να περίμεναν και μέρες (!) .
Δεν έχεις φανατικό κοινό τύπου makeleiou όποτε αρκούσε να συκοφαντούν και να σου κανουν ψυχολογικό πολεμο ώστε να φανείς εσύ ο κακός (κλασική τακτική τους επειδή ξερουν οτι το γένος που ανήκω μπορεί να ειναι κάλο και δίκαιο αλλα μην μας ενοχλήσουν), για να αποδημήσουν την σελίδα και να δώσουν εντολές σε facebook google.
Στο επίπεδο που έχουν ρίξει την μαζα από το ένα αφτί μπαίνει και απο το άλλο βγαίνει μια πληροφορία οι περισσότεροι ειναι ανίκανοι να καταλάβουν και τα αυτονόητα. Ομοίως και διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους ως πρόβατα. Όταν επι χρονιά διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες και δεν καταλαβαίνουν καν σε ποιους ανήκουν τι να περιμένεις? να γίνουν άνθρωποι απο την ήμερα στην άλλη? ειναι ήδη ξοφλημένοι σαν έχουν πέσει στα βάρια ναρκωτικά και νοητικά έχουν μετατραπεί σε ζόμπι:

Το 2014 απο την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ εντόπισες μια μασονικη σελιδα facebook που απο εκεί έπαιρναν γραμμή οι κομμουνιστές ουγκ ουγκ ναζι φασίστες και όλα τα σχετικά, κανονική μασονικη σελίδα με έδρα την Βρετανία (Secret Intelligence Service) με διαχειριστή ελληνόφωνο άναρχο-μασόνο έτσι γράφει εικόνα που εχει ανεβάσει, δεν του που αρέσει να φορά κουστούμια έγραφε, εκτός απο το να χλευάζει καθε τι πατριωτικό σε σελιδα με 50,000 ελληνόφωνους και να κατεβάζει ακόμα και σελίδες facebook τύπου Fun του Μέγα Αλεξάνδρου εκτός απο βιντεο στο youtube, είχε ιδιαίτερη εκτίμηση προς την X.A και έκαναν μέχρι και εξύβριση νεκρών και χλεύαζαν τους νεκρούς της Χ.Α που προφανώς δολοφόνησαν οι ίδιοι..Λογική δογματικού Νεοέλληνα: τι με ενδιαφέρει η Χ.Α? εγώ ειμαι Νεοδημοκράτης! για να μιλήσεις στην γλωσσά νεοελλήνων : ποσά κιλά ηλίθιοι είστε ώστε να λέτε τα ίδια με τους ελληνόφωνους και τους άναρχο-κομμουνιστές τους για ένα μη δικό τους κόμμα μετά απο 40 χρονιά, και που εβαλαν θεούς και δαίμονες ώστε να το εξολοθρεύσουν? δεν φτάνει που οι 999 στους 1000 δεν φρόντισαν να μάθουν αληθινή ιστορία για να δουν ότι ισχύουν τα αντίθετα από αυτά που τους έμαθαν πριν τα εξαφανίσουν απο το ίντερνετ,(το 2014-2016 ο καθένας μπορούσε να βρει αληθινή ιστορία) ειναι και εντελώς ηλίθιοι.

Ο άναρχο-μασόνος είχε κάνει στοχοποίηση και αναφερόταν σε αυτή την σελίδα δηλαδή είχε πρώτο στόχο την σελίδα μας το 2017 με κεφάλαια και μετά το makeleio pentostalagma η αδελφή σελίδα της με τα ίδια άναρχο-troll σχολιαστές κατεβάζει πλέον επίσημα ότι ενοχλεί τι δεν κατάλαβες ?. Tο pentostalagma εκτός ότι δεν λέει τίποτα ενοχλητικό, έχουν μπει δικοί τους. Ο makeleios ηταν ναι μεν ενοχλητικός αλλα ηταν και χρήσιμος γιατί έβαζε μαρξιστικές προπαγανδες και ιστορικές ηλιθιότητες περί ναζι Γερμανούς λες και ήσουν σε μαρξιστική σελίδα, και τους έκατσε λουκούμι αφού έκανε την δουλειά των συμμοριτών ως πατριώτης. Όποτε είχε μεινει μονο η δίκη μας σελίδα.

Παλιό sceenshot απο προφίλ συμμορίτη της σπείρας που έκανε πόλεμο στην σελίδα μας αν ηταν έτσι οι φασίστες θα τα ειχαν μαζέψει στα ξερονήσια πάλι ολα τα κομμουνιστικά μιάσματα που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι και εκφυλίζουν και μολύνουν τα πάντα με την ίδια την παρουσία τους στην κοινωνία, γράφει μάλιστα υποκριτικά αυτοί είμαστε! για να το παίξει πατριώτης ο μπολσεβίκος που προσκυνάει Μαρξ και λοιπούς οβρίους 100 χρονιά το ίδιο όποτε τους βολεύει παριστάνουν τους πατριώτες και όλοι άλλοι ειναι οι κακοί φασίστες :

Μερικά δείγματα απο ιστορικές ηλιθιότητες makeleiou για μην λέει ότι τον συκοφαντούμε λες και διαβάζεις την μαρξιστική olympia.gr την εποχη που προωθούσαν το ΣΥΡΙΖΑ (ανάλογα ποιο κόμμα τους προωθούν κάθε φορά κατηγορούν το άλλο δικός τους και αντίστροφα ένα δυο χρονιά πριν τις εκλογές, εκτός και δεν ειναι δικό τους όποτε το κατηγορούν μόνιμος ), olympia.gr που παράδοξος πολλοί Νεοέλληνες την έχουν για πατριωτική σελίδα ενώ ειναι η παλιότερη σελίδα συμμοριτών που ενοχλήθηκαν εκδηλώθηκαν όταν λέγαμε για τα αφεντικά τους βλέπε σχετικά εδώ :

Τώρα που ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α δεν έχουν ανάγκη το makeleio, και αφού τόλμησε να βάλει κατα ενός ελληνόφωνου της σπείρας που έκανε πόλεμο και στην σελίδα μας αναμενόμενο ηταν να του κάνουν απόπειρα δολοφονίας! ότι έσπειραν όλοι αυτοί οι Νεοέλληνες επι χρονιά λούζονται, είτε στο ίντερνετ είτε στην κοινωνία τους, ήρθε η ώρα του θερισμού από ελληνόφωνους

Επίσης δεν έχουν ανάγκη και λοιπούς Νεοέλληνες τώρα που ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α σε αλλα site blog με ελληνικές σημαίες που παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων και επι χρονιά έβαζαν προπαγάνδες και ιστορικά ψέματα περί ναζι Μογγόλων ακατάκτητων που σκότωσαν κακόμοιρους αθώους Έλληνες και όλες αυτές τις Ελληνοκεντρικές και μαρξιστικές ηλιθιότητες και κρατούν τον όχλο υπνωτισμένο υπό την σημαία του πατριώτη ... Το νου σας ρεμάλια του copy paste που δε έχετε ούτε ένα δικό σας άρθρο! βεβαία 3-4 εξ αυτών ειναι δούρειοι ίπποι και παριστάνουν τους πατριώτες για να έχουν κόσμο, και από βλάκες Νεοέλληνες που όπου δουν ελληνική σημαία τρέχουν να σωθούν ορδές!...(!)

Το 2017 βρήκα μια γνήσια απογονή αρχαίων ευρωπαϊκού γένους μεγάλη σε ηλικία σε περίπτερο, και την έκανα φίλη για να δω αν έχουμε κοινά ως προς το χαρακτήρα, εφόσον ανήκουμε στο ίδιο ευγενές γένος, πράγματι, ηταν ακριβώς όπως το περίμενες και μυστικιστικές τάσεις, προς απογοήτευση όμως διαπιστωθεί ότι είχε εξαπατηθεί σε πολλά ακομα και αυτή, αν και δεν διαβάζει έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης, λίγα πράγματα της είπες και κατάλαβε αμέσως, ούτε καν ήξερε οτι ανήκει σε συγκεκριμένο γένος, ο λόγος που είχε εξαπατηθεί ειναι γιατί όλοι γύρο της ειναι Νεοέλληνες που λένε τα ίδια και τα ίδια,αυτο δείχνει τι κακό προκαλούν όλοι αυτοί οι Νεοέλληνες που νομιζουν ότι ειναι απογόνου αρχαιων και παρασύρουν στο επίπεδο τους πάντες.

Τουτέστιν δεν ειναι μονο οι ελληνόφωνοι αλλα και οι διάφοροι Νεοέλληνες που ρίχνουν το πνευματικό και νοητικό επίπεδο. Και οι χειρότεροι ειναι αυτοι που βγαίνουν στο ίντερνετ ως Ρομπεν το δασών και παριστάνουν τους φωστήρες για προσωπικό όφελος και μονο, ο άλλος έβαζε σε πατριωτική σελίδα facebook εικόνα απο ταινία ως αληθινή με μια ψεύτικη ιστορία από κάτω, και την οποία αρχικά την είχαν βάλει συμμορίτες, ο άλλος λέει ότι οι Γερμανοί σκότωσαν και πήραν τις περιουσίες των Ελλήνων του πόντου(!) (ελληνόφωνος το είχε γράψει αυτό αρχικά σε βιβλίο γιατί αυτοί τα εκαναν αυτά και ότι έχουν κάνει αυτοί κατηγορούν τους κακούς ναζι) ,ο άλλος ειναι έτοιμος να αρπάξει τα τουφεκιά και να πάει στην Γερμανία να σκοτώσει τους "κακούς Μογγόλους ναζι" που "έτρωγαν βελανίδια" και ευθύνονται για τα δείνα της Ελλάδας, και λοιπες μαρξιστικές ηλιθιότητες για τα δεινά της Γερμανίας ποιοι ευθύνονται? , εδώ βλεπεις ότι υπάρχει έλλειψη στοιχειώδους λογικής σε πολλούς δεν ειναι μονο ότι έχουν εξαπατηθεί, ακόμα και εκείνος ο Τράγκας παρόμοιες ηλιθιότητες λέει, με τέτοιους Νεοέλληνες λογικό να κάνουν party οι ελληνόφωνοι, τουλάχιστον το 50% του ελληνόφωνου πληθυσμού οχι άπλα δεν έχει σχέση με ευρωπαϊκό γένος και συνεπώς ούτε με αρχαίους αυτούς που νομίζουν αυτοί, αλλα ειναι και εντελώς ηλίθιοι ..

Η σελίδα αυτή απο την αρχή ανέβηκε, το 2015-2016 είχε καθε μηνά μονο απο την αναζήτηση google επισκέπτες 90.000- 100.000 άτομα(όταν ηταν δίκαιη η google ) και λόγο οτι ηταν η πιο γρήγορη στην Ελλάδα τότε (χωρίς καν να έχουμε σπουδάσει προγραμματιστές), λόγο ότι είχε μοναδικά άρθρα (που πολλά μας τα είχαν κατακλέψει), μέσα σε 1 χρόνο εξαιτίας των άναρχο-μασόνων έφτασε να έχει με το ζόρι 15.000-30.000,μεταξύ άλλων το 2017 εβαλαν μασονικό δάκτυλο στην google να εξαφανίζει ανεξάρτητες πήγες και εμφανίζει στην πρώτη θέση δίκες τους, τα ίδια και στο facebook να δίνουν εντολές για μηδαμινή απήχηση, να μην ανεβαίνει σε like η σελιδα εδώ και 5 χρονιά πάρα τα νεα Like καθε εβδομάδα.....

Με άπλα λογία καθόμασταν τοσο καιρό να λέμε τα αυτονόητα για το τίποτα και να κινδυνεύεις να σε δολοφονήσουν κιόλας, αντί να βάζεις ότι βαζουν και όλοι οι άλλοι και να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να έχεις και κόσμο. Ας αναλάβουν άλλοι να ξυπνήσουν τουλάχιστον τους λογικούς, όπως κάνει μια επίσης ευρωπαϊκού γένους γυναικά πρόσφατα, ειναι στην αρχή ακόμα αυτή, ειναι μέχρι να καταλάβει και αυτή ότι στην Ελλαδα δεν ειναι όλοι "κάλοι άνθρωποι" που έχουν εξαπατηθεί από τους κακούς, το πρόβλημα ειναι πολύ μεγαλύτερο από όσο φαίνεται, πολλοι εξ αυτών ειναι και οι ίδιοι κακοί, αναίσθητοι γραικύλοι ύπουλοι μοχθηροί δογματικοί ηλίθιοι αδίσταχτοι υλιστές κτλ κτλ και παρασύρουν και τους υπολοίπους, όταν δεν καταλαβαινουν την διάφορα επειδή τους έχουν συνηθίσει οτι πολλοι λειτουργούν ζωώδες αυτά γίνονται και άλλοι έχουν πέσει στο επίπεδο τους, αυτός ειναι και ο λόγος που αν βάλεις από όλες τις φυλές απο μικρά σε ζούγκλα οι περισσότερες από αυτές θα συμπεριφερονται όπως τα ζώα υιοθετώντας τα.

Με αλλα λογία πολλές φυλές το οτι συμπεριφερονται ως άνθρωποι ειναι επειδή μεγάλωσαν με ανθρώπους αλλα αυτό δεν τους κάνει ανθρώπους, και ύστερα απορούν κάποιοι πχ πως ειναι ανθέλληνες οι antifa και μισούν την ίδια την χώρα που γεννήθηκαν? αγνοώντας ότι ανήκουν στο γένος των γκοιμ και λειτουργούν σαν τα ζώα, πιο συγκρινόμενα ως αγέλη λύκων κατι που βλεπεις όταν μπαίνεις σε σελίδες τους με τι ηλιθιότητες τα φανατίζουν (γιαυτό και δεν υπάρχει κομμουνιστής γνησίου ευρωπαϊκού γένους), όλα αυτα τα ορκ δεν ειναι σε άλλη χώρα αλλα ανάμεσα σας, και δεν ειναι άπλα οτι ειναι κατώτεροι και λες οκ δεν πειράζει τι να κάνουμε , οι συγκεκριμένη ράτσα και οχι δηθεν ιδεολογία ειναι άκρως ύπουλη και μοχθηρή σαν δαίμονες και έλκονται απο το κακό γιαυτό και έγιναν κομμουνιστες, και καθοδηγούνται από έναν συνήθως που ανήκει σε μια άλλη άκρως μοχθηρή ράτσα, (δείτε τους γύφτους πχ πως αλληλοϋποστηρίζονται που ανήκουν στην ίδια οικογένεια μοχθηρών φύλων του ΓΙΑΧΒΈ), άλλους τους έχουν βάλει σε θέσεις προκαλούν κακό σε χιλιαδες χωρίς να νιώθουν τύψεις και ένοχες και κοιμούνται ήσυχα, ίσα δικαιώματα για όλους και "είμαστε όλοι ίσοι" δεν θέλατε? .. Ο άνθρωπος ήταν και παραμένει ζώο. Άλλοτε αρπακτικό θηρίο, άλλοτε κατοικίδιο, αλλά πάντα ένα ζώο, , Paul Joseph Goebbels, όσοι δεν έχουν σχέση με μυστικισμό και πνευματισμό ειναι αδύνατο να το καταλάβουν τι εννοούσε ο δήθεν υπουργός προπαγάνδας . Όταν το ίδιο λένε όμως οι εκλεκτοί του Γιαχβέ με την κακή έννοια που σας βλέπουν όλους ως γκοιμ δηλαδή οπως τους κομμουνιστές antifa που λενε ακριβώς ότι τους λένε αυτοί ως χρήσιμα γκοιμ δεν ενοχλεί κανέναν, μόλις γίνουν όλοι σαν αυτά τα γκοιμ δούλοι τους θα έρθει ο μεσαίας τους έτσι λένε ...

Post A Comment:

-->