Εσπευσμένα στο χειρουργείο  o χασικλής μεθύστακας Μαραντόνα το «είδωλο» πολλών
Εσπευσμένα στο χειρουργείο  o χασικλής μεθύστακας Μαραντόνα το «είδωλο» πολλών

Ήταν απο προβληματική οικογένεια έτρωγε ξύλο μικρός και από χωρισμένους γονείς, έτσι σύρθηκε στα ναρκωτικά, κλασική εξυπνάδα φερόμενων ψυχολόγων! η πραγματικότητα ειναι διαφορετική στις περισσότερες φόρες: ναρκωτικά παίρνουν τα πλουσιόπαιδα και αυτοί που ζουν την καλή ζωή και στις καταχρήσεις,αφού τα έχουν δοκιμάσει όλα χωρίς να κουραστούν δοκιμάζουν και τα ναρκωτικά, το «είδωλο» πολλών που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο (εμείς έχουμε απέχθεια στο ποδόσφαιρο από μικροί και πρόσφατα ανακαλύψαμε γιατί) αποδείχτηκε ένας χασικλής μεταξύ άλλων ειναι και κομμουνιστής ίδιας ράτσας με ελληνόφωνους, τόσα λεφτα έχει και δείτε τι κατάληξη του.

Άμεσο κίνδυνο για τη ζωή του αντιμετωπίζει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, καθώς οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με σοβαρή αιμορραγία στο στομάχι.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στο Μπουένος Άιρες για προγραμματισμένο τσεκ-απ. Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, οι γιατροί διαπίστωσαν σοβαρή αιμορραγία στο στομάχι.

Η εντολή ήταν να μπει άμεσα στο χειρουργείο, καθώς κινδύνευε η ζωή του.

Η υγεία του Ντιεγκίτο είναι επιβαρημένη από τις καταχρήσεις, τόσο κατά το διάστημα που «ζωγράφιζε» στα γήπεδα με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, αλλά και της Νάπολι, όσο και μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες φορές μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που φιλοξενήθηκε σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Ο Μαραντόνα θα υποβληθεί σε λεπτομερέστερες εξετάσεις, καθώς, σύμφωνα με τους γιατρούς, το σώμα του βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

Τον διάσημο αστέρα του ποδοσφαίρου συνόδευαν στην κλινική του Μπουένος Άιρες οι γιοι του Gianina, Jana και Diego Junior.

Ο 58χρονος Ντιεγκίτο είναι πιθανόν να νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες, καθώς η αιμορραγία στο στομάχι είναι μία ύπουλη και άκρως επικίνδυνη κατάσταση, ενώ η εμφάνισή της, σε πολλές περιπτώσεις, μπορεί να κρύβει ακόμη και καρκίνους.

 

Post A Comment:

1 comment

Lείπε...

Τον κάνανε είδωλο....το ίδιο το σύστημα αρέσκεστε να φτιάχνει είδωλα ...(Adidas-Mesi) vs (Nike-Ronaldo).
Σπουδαίοι αθλητές (πολύ καλύτερη από τον Μαραντονα ) αλά δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα,το ποδόσφαιρο ξεπερνάει κατά πολύ τα αλά αθλήματα σε ανταγωνισμό γιατί είναι το πιο δημοφιλές σπορ ειδικά πιο παλιά που δεν υπήρχαν πληθώρα από άθλημα π.χ (χοκεϊ έπι χόρτου ).... φυσικά υπάρχουν κ αθλήματα ωπος ( F1 ) που είναι σκεδον αδύνατον ενας μεσος η κ πλουσιος άνθρωπος να εισχώρηση κ αυτό κάνει το άθλημα λιγότερο ανταγωνιστικό.
Με αλά λόγια άμα δεν έχεις σπρώξιμο δε γίνετε να κρατηθείς στην κορυφή για πολύ καιρό...το (σπρώξιμο ) όπως θέλετε πάρτε το.😀😀

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications