«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;» κάποια Ιωάννα Μπέλλα!
Βγήκε η κάποια Ιωάννα Μπέλλα αραβικής ράτσας : «Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;»

Η Σταρ Ελλάς και υποψήφια του Next Top Model, Ιωάννα Μπέλλα, δήλωσε ότι όποια γυναίκα δεν έχει φάει χαστούκι «λέει ψέματα», με το σχόλιο να προκαλεί σάλο και πολλά σχόλια.

Αίσθηση και σχόλια προκάλεσε δήλωση της Σταρ Ελλάς, Ιωάννας Μπέλα, η οποία υποστήριξε ότι κάθε γυναίκα «έχει φάει χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό».

«Έχω φάει χαστούκι», παραδέχτηκε αρχικά η Ιωάννα Μπέλλα μιλώντας στην εκπομπή «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον έντονο τσακωμό; Όποια δεν έχει φάει ή όποια δεν έχει κάνει πλαστικές λέει ψέματα», δήλωσε.

Κάτι τέτοιες πανε με αγρίμια της πλακώνουν στο ξύλο και κάθονται,και λένε αχ με αγαπάει,και ειναι κουτοπόνηρες και δουλικές ταυτόχρονα, και μόλις δουν τα σκούρα τρέχουν στις φεμινίστριες ,επίσης ίδιας ράτσας κατά βάση,γέμισε ο κόσμος από τέτοιες φυλές!

Οι απόγονοι των αρχαίων δεν ανέχονται τέτοιες συμπεριφορές ούτως ή άλλως από βάρβαρες φυλές, άλλα έχουν αλλά μειονεκτήματα που σε ενα κόσμο αγριμιών δεν ειναι καλα οπως έγινε σήμερα χάριν των πρώτων, (απόγονων εισβολέων στο παλιο κόσμο) , και εύκολα μπορεί να εξαπατηθούν από βάρβαρους..

Και δεν θα επεκταθούμε στο θέμα γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα γιατί μιλάμε,ούτε καν έχουν διανοηθεί και νομιζουν οτι ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι όπως τους λέει η αριστερή προπαγάνδα, που αποτελείτε από παρόμοιες τέτοιες φυλές σαν την εικονιζόμενη και αλλες μη ευρωπαϊκές φυλές κατα βάση :

 

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications