Ανοίγουν κλειστά στόματα μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας – Η περίεργη πρόταση – Τι καταγγέλλει κοπέλα.
Ανοίγουν κλειστά στόματα μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας – Η περίεργη πρόταση – Τι καταγγέλλει κοπέλα.

Η πρώην σύντροφος του 19χρονου που κατηγορείται περιγράφει το προφίλ του. Την ίδια ώρα μια κοπέλα καταγγέλλει πως δέχθηκε πρόταση από τον 21χρονο Ροδίτη, που ίσως την έστελνε στον θάνατο…

Τα σχόλια στα προφίλ των δύο κατηγορούμενων στα social media, έχουν πάρει “φωτιά” από σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά, είναι και τα όσα αποκαλύπτει μία κοπέλα, για τους δύο νεαρούς που φέρονται να έχουν δολοφονήσει την φοιτήτρια στη Ρόδο.

Η ίδια αναφέρει ότι μία εβδομάδα πριν το έγκλημα, είχαν στείλει και σε εκείνη μήνυμα για να την βγάλουν βόλτα. Εκείνη όμως αρνήθηκε και μάλιστα, μετά τη δολοφονία της κοπέλας έχει δώσει τη σχετική συνομιλία στην Αστυνομία. Ένα 24ωρο μετά την ανάρτηση που έκανε στο facebook, μίλησε στην εκπομπή “Μαζί σου” με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ.

«Πιστεύω πως είχα τον Θεό μαζί μου» λέει μεταξύ άλλων η κοπέλα που περιγράφει τα όσα έζησε. «Όταν έμαθα πως πέθανε η φοιτήτρια, σκέφτηκα πως θα μπορούσα να ήμουν στη θέση της».

Η πρώην σύντροφος του 19χρονου
Ανάμεσα στις μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους δύο νεαρούς που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ανατριχίλα προκαλεί αυτή της πρώην συντρόφου του 19χρονου.

Η ίδια δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ότι ο 19χρονος Αλβανός υπήρξε βίαιος μαζί της ενώ την υποχρέωνε να υποκίπτει στις σεξουαλικές του ορέξεις. Παράλληλα, δήλωσε πως το τελευταίο διάστημα δεχόταν τηλεφωνήματα και από τον 21χρονο Έλληνα με το τελευταίο να έγινε στις 24 Νοεμβρίου.

«Τον είχα γνωρίσει από τα 14 μου. Στην αρχή ήταν πολύ καλός μαζί μου κι εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη κι έτσι υπέκιπτα στις σεξουαλικές του ορέξεις. Όμως ήθελε πάντα να γίνεται το δικό του.

Ήταν καλός πριν την σεξουαλική επαφή και μετά από αυτό γινόταν βίαιος. Όταν χωρίσαμε δεν με άφηνε ήσυχη. Με κυνηγούσε. Πριν μερικούς μήνες είχα μιλήσει και με τον Έλληνα αλλά δεν ήθελα να βρεθώ μαζί του. Με πήρε τηλέφωνο και μετά έψαξα στο facebook για να δω ποιος είναι. Πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο και πάντα επέμενε να συναντηθούμε σε συγκεκριμένο σημείο για να γνωριστούμε. 24 Νοεμβρίου ήταν το τελευταίο τηλεφώνημα. Δυστυχώς κατάλαβα ότι ίσως κι εγώ ήμουν ένα επόμενο θύμα τους».

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications