Φρίκη στην Αργεντινή: Στρατιωτικός διαμέλισε τη σύζυγό του και πήγε για ποτό με τους γονείς της

Μια υπόθεση δολοφονίας μιας γυναίκας από τον άντρα της έχει σοκάρει την Αργεντινή.

Ο 35χρονος Φερνάντο Γκονζάλες, στρατιωτικός στο επάγγελμα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία διαμέλισε τη σύζυγό του και αφού έβαλε τα μέλη της σε πλαστικές σακούλες τις οποίες τοποθέτησε μετά στον στρατιωτικό σάκο του.

Την επόμενη ημέρα ο δολοφόνος της Τζέσικα Χόφμαν (όπως είναι το όνομα του θύματος) πήγε για ποτό με τους γονείς της άτυχης γυναίκας προκειμένου να θολώσει τα νερά.

Όταν ερωτήθηκε από εκείνους πού ήταν η κόρη τους, ο 35χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε μείνει στη στρατιωτική βάση το προηγούμενο βράδυ γιατί είχαν τσακωθεί.

Ο πατέρας του θύματος υποψιάστηκε ότι της είχε κάνει κακό και έτσι πήδηξε από τη μάντρα που χώριζε το δικό του σπίτι από αυτό της κόρης του και είδε τον σάκο δίπλα από μία στοίβα με ρούχα.

Γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε προγραμματισμένο ταξίδι, άνοιξε την τσάντα και ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο εύρημα, αναφέρουν οι τοπικές Αρχές που ερευνούν την άγρια δολοφονία.

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications