Απίστευτες εικόνες σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου! Σκουλήκια μέσα σε κλειστές συσκευασίες με φακές! (βίντεο)
Απίστευτες εικόνες σε σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου! Σκουλήκια μέσα σε κλειστές συσκευασίες με φακές! (βίντεο)

Συνέβη στην Κρήτη, σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στο Ηράκλειο. Εκεί, ένας καταναλωτής, είδε μέσα σε συσκευασία με όσπρια κάτι να… κινείται!

Το περιστατικό έγινε νωρίς το απόγευμα, όταν ο καταναλωτής πλησίασε το διάδρομο με τα όσπρια. Έκπληκτος, παρατήρησε ότι μέσα σε συσκευασίες που περιείχαν σμυρνέικες φακές, κάτι κινούταν!

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο πρόκειται για σκουλήκια που κάνουν… βόλτες μέσα στα όσπρια. Και μάλιστα στο βίντεο, δεν φαίνεται μόνο μία αλλά δύο συσκευασίες!

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ που έλεγξαν όλες τις συσκευασίες και τις απομάκρυναν από τα ράφια. Για το συγκεκριμένο θέμα βέβαια πρέπει να λάβει γνώση και ο ΕΦΕΤ καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να βρίσκονται και αλλού τα συγκεκριμένα προϊόντα.

www.cretapost.gr

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

ΣΙΓΑ ΤΟ ΜΑΚΑΒΡΙΟ!
ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ;ΕΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ,ΡΥΖΙ,ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ,ΦΑΚΙΕΣ,ΡΕΒΥΘΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΝΥΜΦΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΛΗΞΕΙ,Η ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.Η ΦΑΚΗ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΡΗ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΤΕΘΙΜΕΝΗ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.ΠΡΟΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΜΑΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙ.

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications