Από μοντέλο του Playboy «φυλακισμένη» ενός σεΐχη! Η Α. Μπάρμπα μιλά για την «κόλαση» που έζησε και το παιδί που απέκτησε μαζί του
Από μοντέλο του Playboy «φυλακισμένη» ενός σεΐχη! Η Α. Μπάρμπα μιλά για την «κόλαση» που έζησε και το παιδί που απέκτησε μαζί του

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξένησε στην εκπομπή «Μαζί σου» την Miss Playboy 2011 Αφροδίτη Μπάρμπα.

Το μοντέλο μίλησε για τον έρωτά της με έναν σεΐχη που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και δύο χρόνια αργότερα απέκτησαν μαζί ένα κοριτσάκι. Τελικά, όμως, τα πράγματα δεν ήταν έτσι και την συνέχεια η άτυχη κοπέλα, έζησε μία κόλαση και κατάφερε να αποδράσει από αυτόν.

«Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο, δεν ήμουν ευτυχισμένη… Γίνονταν κάποια σκηνικά μέσα στο σπίτι. Εξαφανιζόταν για αρκετές μέρες και ήμουν μόνη μου με παιδί. Με μείωνε σαν γυναίκα, μου μιλούσε άσχημα, δεν έδινε σημασία ούτε σε εμένα, ούτε στο παιδί, δεν άφηνε χρήματα. Υπήρξαν μέρες που δεν είχα να δώσω στο παιδί μου γάλα.

«Μια μέρα που είχαμε τσακωθεί και είχε φύγει από το σπίτι. Μου είχε πει να γυρίσω πίσω στην Ελλάδα. Είχα βγάλει τα εισιτήρια της επιστροφής, αλλά μας είχε κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο. Εγώ σκαρφάλωνα σ’ ένα μικρό μπαλκόνι και τα έβγαζα από εκεί. Με βοήθησε μια κοπέλα που είχαμε από την Ελλάδα και έπρεπε να φύγει μαζί μας.

Το πρωί φύγαμε…», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Μπάρμπα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications