2 Οκτ 2018

Έφαγε τα μούτρα της : «Το μόνο που βλέπω είναι δύο μεγάλα στήθη» (βίντεο)

Έφαγε τα μούτρα  «Το μόνο που βλέπω είναι δύο μεγάλα στήθη» (βίντεο)

Η αναζήτηση του επόμενου Next Top Model συνεχίζεται και πολλές είναι οι κοπέλες που πηγαίνουν για να δοκιμάζουν την τύχη τους. Μια από αυτές ήταν και η 23χρονη Ειρήνη η οποία έχει στεφθεί Σταρ Πελοπόννησος.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε μπροστά από τους τέσσερις κριτές του ριάλιτι μόδας και άκουσε ιδιαίτερα καυστικά σχόλια τόσο για το τατουάζ που έχει όσο και για το μεγάλος στήθο που διαθέτει.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την απέρριψε, τονίζοντας της πως: «Συμφωνώ ότι είσαι ένα πολύ όμορφο και σέξι κορίτσι. Όση ώρα πόζαρες εγώ το μόνο που είδα ήταν δύο στήθη. Με τίποτα δεν μπορώ να σου πω ναι. Λυπάμαι πολύ, είναι όχι».

Η διαγωνιζόμενη σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε πως το σχόλιο του μοντέλου ήταν προσβλητικό: «Αυτό ήταν λίγο προσβλητικό για μένα. Δεν θεωρώ ότι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κάποιος πάνω μου είναι το στήθος μου. Θεωρώ ότι έχω και πολύ ωραίο πρόσωπο και το σώμα μου είναι αξιόλογο».

Παρόλα αυτά, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, καθώς οι τρεις υπόλοιπο κριτές της είπαν το πολυπόθητο «ναι».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Έφαγε τα μούτρα της : «Το μόνο που βλέπω είναι δύο μεγάλα στήθη» (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: