Η Μαρίνα Τσιντικίδου κατηγορεί τον Μικρούτσικο για bullying [βίντεο]
Η Μαρίνα Τσιντικίδου κατηγορεί τον Μικρούτσικο για bullying [βίντεο]

Στη δεκαετία του ’90 η Μαρίνα Τσιντικίδου ήταν ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της μόδας και αργότερα της τηλεόρασης. Στη συνέχεια διασταυρώθηκαν οι δρόμοι της με την πολιτική, αλλά κι εκεί δεν θέλησε να μείνει για πολύ. Κάποια στιγμή χάθηκε παντελώς και πλέον η Μαρίνα Τσιντικίδου ασχολείται με ένα άλλο πάθος, την κηπουρική και κηποτεχνία.

Ένας από τους λόγους που την απώθησε από την τηλεόραση ήταν καταστάσεις που βίωσε ενάντια στη φύση της όπως λέει. Ανέφερε μάλιστα και ένα συγκεκριμένο παράδειγμα με τον Αντρέα Μικρούτσικο, τον οποίο κατηγόρησε για bullying όταν εκείνη βρισκόταν στο ξεκίνημα της.

Η Μαρίνα Τσιντικίδου έδειξε αρκετά ενοχλημένη ενθυμούμενη όσα πέρασε στην εκπομπή και σίγουρα σοκάρει κάπως με τις δηλώσεις της. «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μου έκανε μόνιμο bullying. Ρώτα τον γιατί… Ήμουν 20, ήταν 40 και μου έκανε bullying. Τι να αντιδράσω μωρέ… Έχω φάει πάρα πολύ κακοήθεια στη μούρη. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένη με αυτό, αλλά έτσι είναι η ζωή.

Δεν είχα περάσει καθόλου ωραία στο «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό». Ο ένας λόγος ήταν ότι ξύπναγα πάρα πολύ πρωί και δε μου αρέσει καθόλου. Δεν έχω καταφέρει να το ξεπεράσω αυτό. Ο άλλος λόγος… δεν τον λέω. Δεν είχα καμία χημεία με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δε φερόταν καλά. Δεν μου φερόταν καθόλου ωραία. Θα μου πεις γιατί καθόσουν… Γιατί ήμουν μικρό κοριτσάκι».

Από όσα είπε, εξίσου ενδιαφέρον είναι κι αυτό που αναφέρει για την ενασχόληση με την πολιτική. «Αυτή η εμπειρία ήταν ο λόγος που πήγα στη Μαρτινίκα. Πολιτική άποψη είχα, επίγνωση δεν είχα για άλλη μια φορά».

 

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications