Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και η ηλιθιότητα του νεοέλληνα!!
Δήλωση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την παρουσία του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη και η ηλιθιότητα του νεοέλληνα!!

Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση Τσίπρα έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο, το πρόσωπο μιας κόκκινης τυραννίας ενάντια στην θέληση του λαού.

Οι πολλές χιλιάδες των Μακεδόνων που διαδηλώνουν έξω από το Βελλίδειο ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών και στην προδοσία της Μακεδονίας χτυπήθηκαν ανελέητα χωρίς λόγο με χημικά και δυνάμεις καταστολής και έτσι ο χώρος έξω από το Βελλίδειο, όπου θα μιλήσει ο πρωθυπουργός μιας θλιβερής μειοψηφίας είναι άδειος, άδειος από Λαό και γεμάτος από τα χημικά των νεομπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες ας γνωρίζει ο Τσίπρας και οι σύντροφοί του, πολιτικοί βρυκόλακες και απολιθώματα της ιστορίας, δεν πρόκειται να λυγίσουν και κάθε συμφωνία εθνικής μειοδοσίας θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων της ιστορίας.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή https://www.antonionews.gr/?p=211603

Δείτε δυο σχόλια σε μια ομάδα facebook που εκαναν στον άνωθεν ποστ στο antonionews.gr

Τελικά εχει διαπιστωθεί οτι όλοι όσοι λένε κατα της χ.α ειναι είτε δικοί τους είτε ηλίθιοι που μονο σωτηρία δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς, και οι δυο που σχολίασαν πιο πάνω παριστάνουν τους πατριώτες με ελληνικές σημαίες η Μακεδονία ειναι ελληνική κτλ! οι αριστεροι συμμορίτες συνήθως λένε για ναζι "φασίστες" και διάφορες τέτοιες ταμπέλες στοχοποίησης αφού πρώτα έχουν διαστρεβλώσει την αλήθεια και την ιστορία επι χρονιά υπέρ τους, όπως αναρωτιέται και ένας μαύρος πάστορας σε ένα βίντεο στο youtube: πως γίνεται οι μάζες να εχουν εξαπατηθεί τόσο πολύ για τον Χίτλερ? να γιατί οι αριστεροι λένε ηλίθιους τους "φασίστες" πάρε παράδειγμα αυτούς τους δυο νεοέλληνες που δεν ξέρουν την τύφλα τους, και γράφουν πράγματα που στερούνται στοιχειώδους λογικής ,ίσα δικαιώματα και είμαστε όλοι ίσοι σου λένε μετά.

Όσο για την ταμπέλα "φασίστες" τι σχέση έχουν οι Ιταλοί του Μουσολίνι από οπού ειναι η λέξη "φασίστες" από το Φάσι Επαναστατικής Διεθνιστικής Δράσης (Fasci d'azione rivoluzionaria internazionalista) με την Ελλάδα ? καμιά! άπλα έτσι κάνουν στοχοποίηση,για τους άλλους χρήσιμους ηλίθιους γενικός και τους δικούς τους,καθώς οι κομμουνιστές δεν φημίζονται για την νοημοσύνη τους, σημείωση ο κομμουνισμός δεν ειναι ταμπέλα ούτε ιδεολογία αλλα κάτι χειρότερο, αυτός ειναι λόγος που δεν τους ήθελαν στην Γερμανία το 30 εκτός ότι ειναι εγκληματική φυλη.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications