Όλη η ηλιθιότητα του νεοέλληνα σε ένα άρθρο!! πως να μην κάνουν ότι θέλουν με τέτοιους “Έλληνες”?
Όλη η ηλιθιότητα του νεοέλληνα σε ένα άρθρο!! πως να μην κάνουν ότι θέλουν με τέτοιους “Έλληνες”?

Αν δεν το έβλεπες με τα μάτια σου δεν θα το πίστευες ότι επικρατεί τέτοια χαζομάρα,βλέπαμε τόσα χρονιά τον κάθε ηλίθιο που του έδιναν πτυχία και δεν ήξερε οχι μονο να κάνει αυτά που σπούδασε επι 3 χρονιά, άλλα να μην καταλαβαίνουν τίποτα,(τους βάζουν να σπουδάζουν 3 χρονιά αυτά που μαθαίνεις μέσα σε λίγες εβδομάδες!!!), και φυσικά οι περισσότεροι ειναι κοπρίτες, η πλειοψηφία των νεοελλήνων ειναι για κλάματα, παριστάνουν τους κάλους αλλα φτύνουν φαρμάκι για τον διπλανό τους.

Ένα παράδειγμα αυτών: διοικητής (κάπου) δεν ήξερε να βιδώσει τα πορτάκια από τα ντουλάπια που είχαν "κρεμάσει"! δεν μπορούσε να κατανοήσει καν πως δουλεύουν! λες και ειναι καμιά επιστήμη! τέτοιου είδους άτομα ειναι παντού σε θέσεις κλειδιά και θεωρούνται μορφωμένοι και έξυπνοι γιατί τους έδωσαν πτυχία οι σχόλες που παίρνουν εντολες τι να τους μαθαίνουν!

Στο μονο που ειναι κάλοι ειναι ότι ειναι κουτοπόνηροι,πως να εκμεταλλευτούν και στην λαμογιά πρώτοι και με διάφορα! ξανά λέμε οι συντριπτική πλειοψηφία έτσι ειναι, στο ίντερνετ τα πράγματα ειναι ακόμα χειρότερα, και αποκτάς μια εικόνα της μάζας και όχι μεμονωμένα άτομα . Γράφει ο άλλος σε ενα blog βάζοντας εικόνα τον Τσίπρα με στολή SS :

Δεν φτάνει που είναι προδότης, δεν φτάνει που είναι ένας αγράμματος, που μας ρεζιλεύει, όποτε ανοίξει το στόμα του, δεν φτάνει που βύθισε τους Ελληνες στην φτώχεια, είναι και φασίστας που αιματοκύλισε τον κόσμο που διαδήλωνε ειρηνικά στο Πισοδέρι. Όσο πιο γρήγορα ξεκουμπιστεί τόσο το καλύτερο! Δυστυχώς, όμως, δεν είναι εύκολο να απαλλαγούμε από την παρουσία του. Μόνον ο γενικός ξεσηκωμός του κόσμου μπορεί να τον πάρει φαλάγγι.

Ένας άλλος γράφει και συγκρίνει τον Τσίπρα με τον Γκαίμπελς -Τι σχέση έχουν οι "κακοί ναζι" με τους συμμορίτες ρε ηλίθιοι νεοέλληνες που ειναι δυο διαφορετικοί κόσμοι? και αμόρφωτοι και ηλίθιοι:

Αυτοί οι Νεοναζί είναι οι άνθρωποι που μας κυβερνούν(!).Όχι μόνον προδίδουν την πατρίδα, αλλά ανοιχτά περιφρονούν τον λαό και αρνούνται κατηγορηματικά να κάνουν δημοψήφισμα, για να θέσουν υπό την έγκριση του λαού την συμφωνία των Πρεσπών που ξεπουλά την Μακεδονία μας.

Άλλος εδώ: Όταν έχουν βήμα να λένε ηλιθιότητες ηλίθιοι, ο κομμουνισμός κατασπαράζει όλη την Ευρώπη και την μετατρέπει σε Ισλάμ, ακριβώς αυτο που φοβόταν ο Χίτλερ, άλλα αυτοί βλέπουν κακούς ναζι! ίσα δικαιώματα σου λέει μετά για όλους! σημειώστε αυτοι θεωρούνται "πατριώτες" και η αντίληψη τους ειναι ίδια με αυτη τον κομμουνιστών! :

Καλά δεν ξερουν οτι οι "κακοί ναζι" νικήθηκαν το 1945 δολοφονήθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης,η με ολοκαυτώματα ολοκλήρων πόλεων, με τις γυναίκες όσες δεν δολοφονήθηκαν με τερατώδες τρόπο τύπου ιερά εξέτασης, βιάστηκαν από ορδές Μογγόλων αλλα στην wikipedia τους γράφουν ψεύδος οτι ηταν προπαγάνδα των ναζι οι ομαδικοί βιασμοί Μογγόλων εκτός την παραχάραξη της ιστορίας, ώστε να γεμίσει και εκεί ηλίθιους και χρήσιμους δογματικούς ηλίθιους κομμουνιστές? στην Ελλαδα μια από τα ίδια,χιλιαδες σφαγιάστηκαν και βρέθηκαν σε πηγάδια,η τακτική τους ηταν να σκοτωνουν τους έξυπνους παντού (καυκάσιας φυλής)ώστε να μείνουν μονο οι κατώτεροι στο τέλος που τους ελέγχουν 100%, και κατηγορούν τα θύματα τους για αυτα που έκαναν και ειναι ίδιοι κλασική τακτική καθε αδίσταχτου .. Και "σώθηκε" ο πλανήτης από τους "κακούς"!!! δεν βλέπετε που έγινε "παράδεισος" ο κόσμος; μια απέραντη δημοκρατία της Βαϊμάρης όπως το 1930 στην Γερμάνια, που οι κακοί ναζι πλήρωναν για ένα πόλεμο που δεν άρχισαν αυτοί, έτσι και σήμερα πληρώνουν φόρους και χαράτσια στους ίδιους που ειχαν επιβαλει την δημοκρατία της Βαϊμάρης τότε.

Αυτοί δεν ξερουν καν ποιος ειναι ο εχθρός! έχουμε τους συμμορίτες αριστερούς από την μια κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας, στην μέση αυτούς τους ηλίθιους νεοέλληνες!και από την άλλη τα λαμόγια που προσπαθούν να μαζέψουν πρόβατα παριστανοντάς τους πατριώτες και βάζοντας μονο post που εχουν απήχηση φυσικά δεν έχουν γράψει ούτε ένα δικός τους άρθρο, όλους αυτούς υποστηρίζει η μαζα και περιμένει σωτηρία!!!

Είναι δυνατόν να συγκρίνουν δυο διαφορετικούς κόσμους? αυτά γίνονται με την χρονιά πλύση εγκεφάλου σε συνδυασμό ότι η μέση αντίληψη του νεοέλληνα στην πλειοψηφία του, ειναι κάτω απο το όριο! και ότι ξέρει περί ιστορίας ειναι από τους κήρυκες τους ψεύδους και ένας ακολουθεί τον άλλων, όταν πολλοι ηλίθιοι μαζί λένε το ίδιο ψέμα άρα ειναι και σωστό.

Βλέπε φώτο Μογγόλος κατακτητής του Κόκκινου στρατού στο διαλυμένο Βερολίνο το 1945.Τι να πει κάνεις όταν οι κήρυκες του ψεύδους τους λένε οτι οι ναζι(καυκάσιοι) ηταν Μογγολοι Ούννοι και βάρβαροι,και το πιστεύουν και το έχουν και ως δεδομένο! όταν οι κομμουνιστές ηταν Μογγολοι Ούννοι και βάρβαροι!ακριβώς το αντίθετο όπως λένε σε πολλά ψευδή τους. Αυτοί στην εικόνα τι ειναι??? "κακόμοιροι και αθώοι" ? που ήρθαν από τα βάθη της Ασίας στην Ευρώπη να πολεμήσουν ποιους?, απείλησε κανένας την χώρα τους?με τους ίδιους πολεμούσαν και οι αρχαίοι Έλληνες στις Θερμοπύλες !

Αρχικά το post ηταν μεγαλύτερο και το κόψαμε και το βάλαμε μετά απο σκέψη διότι η αλήθεια δεν αρέσει και όταν τους χαλάς τα ψεύτικα δεδομένα,ας πάνε στην wikipedia - Μηχανή του χρόνου (η οποία έχει 500.000 like από νεοέλληνες ), και λοιπες σελίδες συμμοριτών χωρίς να το ξέρουν να διαβάζουν την αλήθεια,(αναζήτηση "ορδες Μογγόλων προπαγάνδα των ναζι" να δείτε ποιες ανήκουν σε συμμορίτες ελληνόφωνους και παραχαράκτες των πάντων, που έχουν το θράσος να μιλάνε για fake news από φασίστες οπως λένε, οι κήρυκες τους ψεύδους μιλάνε για fake news!) και σελίδες δούρειους ίππους,οι περισσότεροι πάσχουν από έλλειψη στοιχειώδους λογικής, μάλιστα αν τους πεις και τίποτα που ανατρέπουν τα ψεύτικα δεδομένα τους θα κάνουν σαν άγρια σκυλιά πολλοί εξ αυτών δώσε σανό και και θα σε αγαπούν όλοι όπως κάνουν διάφορες σελίδες, κανε και λίγο το πατριώτη και όλα μια χαρά ... "γνήσιοι Έλληνες με καθαρό dna" κατά τα άλλα ,άσχετα που το "Έλληνες" ειναι τίτλος και οχι φυλή! και οι ελληνόφωνοι Έλληνες λένε οτι ειναι!

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications