Συνελήφθη σε στριπτιτζάδικο η πρώην π@ρνοστάρ,StormyDaniels
Συνελήφθη σε στριπτιτζάδικο η πρώην π@ρνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς

Συνελήφθη στο Οχάιο η Στόρμι Ντάνιελς, έκανε το νούμερο της σε στριπτιτζάδικο σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο ίδιος στο Twitter, η Stormy Daniels συνελήφθη λόγω του ότι άφησε πελάτες να την αγγίξουν ενώ έκανε το νούμερο της σε στριπτιτζάδικο, κάτι που αποτελεί παραβίαση του νόμου στο Οχάιο ενώ κάνει λόγο για μια κίνηση «πολιτικά υποκινούμενη», προσθέτοντας ότι, η Ντάνιλες είχε κάνει το ίδιο νούμερο σε εκατοντάδες κλαμπ στην αμερικανική επικράτεια και η σύλληψή της έχει «άρωμα απόγνωσης».

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου, η πελάτισσά του δέχθηκε «μη σ@ξουαλικό άγγιγμα» από πελάτη του στριπτιτζάδικου, στο οποίο έδινε παράσταση. Η νομοθεσία του Οχάιο προβλέπει την απαγόρευση αγγίγματος γυμνών ή ημίγυμνων χορευτών από μη μέλη της οικογένειάς τους.

Η Στόρμι Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Στέφανι Κλίφορντ, ισχυρίζεται ότι είχε σ@ξουαλική επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ, το 2006 την περίοδο που ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν παντρεμένος με τον ίδιο να αρνείται ότι είχε σ@ξουαλικές σχέσεις μαζί της.

Η Ντάνιελς μηνύει τον Τραμπ και τον πρώην δικηγόρο του για μη τήρηση εμπιστευτικής συμφωνίας που είχαν συνάψει λίγες μέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications