Το νέο ναρκωτικό που τους φέρνει τον διάβολο ..!! (video)
Το νέο ναρκωτικό που τους φέρνει τον διάβολο ..!! (video)

Το νέο ναρκωτικό που χρησιμοποιείται από τους νέους τους φέρνει σε έκσταση... σαν να τους έχει καταλάβει δαίμονας.. υπάρχει ήδη στην Κολομβία.

Μερικά σχόλια στο βίντεο που ανέβασε ο χρήστης onlinemagazin στο twitter :

Είναι πιθανώς το «Flakka» και είναι ένα φάρμακο που προέρχεται από την Κίνα, και όχι από την Κολομβία. Ένα πολύ επικίνδυνο μίγμα φαρμάκων με πολλά θύματα, ειδικά στις ΗΠΑ. Ένα φυσικό επικίνδυνο φάρμακο από την Κολομβία είναι η σκοπολαμίνη «ανάσα του διαβόλου» για να σπάσει όλη την ελεύθερη βούληση ενός ατόμου.

Η νομιμοποίηση των ναρκωτικών είναι ένας κομμουνιστικός παράδεισος, η εξουσία πάνω στους ανθρώπους.

Το μέλλον της Αμερικής. Σας το έφεραν οι φιλελεύθεροι.

Πώς ξέρετε ότι αυτό ήταν flakka; Ένα άτομο που έχει πάρει flakka λειτουργεί ακόμα πιο τρελά από αυτούς τους δύο. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα διαφορετικό φάρμακο, απλά κοιτάξτε στο YouTube για τη διαφορά συμπεριφοράς.

Το συγκλονιστικό ειναι πώς όλοι οι νέοι γύρω τους ενεργούν σαν να είναι αστείο και διασκεδαστικό. Δείχνει πόσο κακοί άνθρωποι υπάρχουν που γελάνε να παρακολουθούν έναν άλλο άνθρωπο να υποφέρει όπως φαίνεται εδώ. Ο Θεός να μας σώσει από το κακό που έρχεται στην ανθρωπότητα.

Η ανάπτυξη από τους δημοκράτες!Απλά αναρωτιέμαι αν αυτοί οι άνθρωποι πήραν τα φάρμακα εθελοντικά η αναγκάστηκαν.

Στην πολωνική γλώσσα, αυτή η νέα γενιά φαρμάκων ονομάζεται συλλογικοί "μετα-καυστήρες". Πολύ δημοφιλή λόγω της χαμηλής τιμής τους.

Είναι ένα πολύ παλιό φάρμακο στη Νότια Αμερική, ξέχασα το όνομα. Καταστρέφει τον φλοιό του εγκέφαλου και τον βάζει σε ένα είδος εικονικής πραγματικότητας που βασίζεται σε ζωώδες ένστικτα και υποσυνείδητη «ζωή».©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο :

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications