13 Ιουλ 2018

Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο στις Μπαχάμες

Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο στις Μπαχάμες [εικόνες]

Τον τρόμο έζησε ένα 19χρονο μοντέλο στις Μπαχάμες. Το μοντέλο που βρισκόταν για διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και την οικογένεια του θέλησε να εκμεταλλευτεί τα εξωτικά νερά για κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες θα ανέβαζε στα social media.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BuzzFeed, έναν μήνα πριν, η Katarina Zarutskie πήγε στις Μπαχάμες με τον φίλο της και την οικογένειά του, και τράβηξαν φωτογραφίες.

Μία ημέρα, γυρνώντας από το φαγητό, είδαν σε ένα σημείο να κολυμπούν καρχαρίες τροφοί, και αρκετοί άνθρωποι κοντά τους, οπότε και θέλησε να τραβήξει φωτογραφία, καθώς το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται ιδιαίτερα ήμερο, και πολλοί έχουν ανεβάσει φωτογραφίες μαζί τους στο Instagram- μάλιστα, το κολύμπι με το συγκεκριμένο είδος καρχαριών θεωρείται συνηθισμένη δραστηριότητα στις Μπαχάμες.

«Από την εμπειρία μου στο σερφ αλλά και τις καταδύσεις ξέρω ότι οι συγκεκριμένοι καρχαρίες δεν είναι επικίνδυνοι συνήθως. Έχω δει εκατοντάδες φωτογραφίες στο instagram, όπου τουρίστες ποζάρουν δίπλα στους καρχαρίες» ανέφερε το μοντέλο.

Η Zarutskie βούτηξε μέσα και…ένας καρχαρίας εξέφρασε την αντίθεσή του, δαγκώνοντάς την στο χέρι (!). Παρόλα αυτά, διατήρησε αξιοθαύμαστα την ψυχραιμία της, βγάζοντας το χέρι από το νερό για να μη στάξει αίμα και αναστατώσει τους καρχαρίες.

Όταν βγήκε από το νερό, διαπίστωσε ότι το τραύμα δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό, και η ίδια τονίζει πως ήταν πολύ πολύ τυχερή, καθώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα.

Η ίδια ανέβασε εικόνες στο Instagram, και υπογράμμισε πως δεν θεωρεί ότι οι καρχαρίες έκαναν κάτι πέρα από το φυσιολογικό, καθώς ήταν αυτή που είχε «εισβάλει» στον φυσικό τους χώρο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Καρχαρίας δάγκωσε μοντέλο στις Μπαχάμες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: