Η Χρυσούλα Διαβάτη «ξαναχτυπά»: Ο Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός (vid)
Η Χρυσούλα Διαβάτη «ξαναχτυπά»: Ο Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός

Όταν πριν από μια τριετία έκανε τη δήλωση για τον Σάκη Ρουβά, ολόκληρη η σόουμπιζ έπαιρνε θέση υπέρ ενός ή άλλου. Από τότε δεν υπήρξε ούτε ένας να έχει για συνέντευξη τη Χρυσούλα Διαβάτη και να τη ρωτάει για κάποιον ρόλο της ή τι θα κάνει θεατρικά. Τη ρωτούσαν για άλλους ηθοποιούς, για τραγουδιστές που έμπαιναν στο χώρο του θεάτρου κτλ.

Κι εκείνη φυσικά δεν ήταν και δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Γνώριζε και γνωρίζει τι περιμένουν από εκείνη οι ρεπόρτερ και τους το δίνει απλόχερα. Όσο απλόχερα το έδωσε και στην εκπομπή Στη Φωλιά των ΚουΚου των Καραβάτου-Κατσούλη. Εκεί όπου κλήθηκε να μιλήσει για πολλά πρόσωπα και να μπει σε θέση κριτή για το αν μπορούν και αξίζουν να κάνουν το οτιδήποτε.

Πρώτη στο στόχαστρο μπήκε εμμέσως η Κατερίνα Γερονικολού και γενικά οι παραγωγές που μεταφέρουν ταινίες στο θέατρο. Μάλιστα, η Χρυσούλα Διαβάτη είπε χαρακτηριστικά «βγάλε μια ξεβράκωτη να δεις πόσο εμπορικό θα είναι», όταν της αναφέρθηκε ότι λόγοι εμπορικότητας φέρνουν ταινίες σε θεατρική εκδοχή.

Λίγο μετά την ακούσαμε να εκθειάζει το Μάρκο Σεφερλή, να τον αποκαλεί γνήσιο και ατόφιο ταλέντο, ενώ είχε να πει και δύο λόγια για τον Λάκη Λαζόπουλο. «Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν είναι ηθοποιός, είναι διασκεδαστής. Δεν είναι ηθοποιός. Δεν σημαίνει επειδή μεταμφιέζεται και βάζει ρούχα πως γίνεται και ένας άλλος άνθρωπος.»

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications