H γνωστή  σελίδα luben.tv αριστερών κάνει μπούλινγκ και χλευάζει την Κατερίνα Καινούργιου!!
H γνωστή  σελίδα luben.tv αριστερών κάνει μπούλινγκ και χλευάζει την Κατερίνα Καινούργιου!!

Με τίτλο: 40 δραματικές οικογενειακές ιστορίες που είδαμε στην εκπομπή της Κατεϊνας Καινούιου φέτος! χαχα γελάσαμε

Και σχολιάζουν κάποιοι:

Πραγματικά πολύ αστείο να κοροϊδεύεις εναν άνθρωπο για εκγενισιακο πρόβλημα ομιλίας. Διδάσκετε ήθος. Πραγματικά δεν ξέρω αν στην ελλαδα θέλουν πρώτα κάψιμο οι πολιτικοί ή οι δημοσιογράφοι της πουτσ@ς. Είστε σπουδασμένοι εσεις όμως ξέχασα. Σκουπίδια

Εκγενισιακό, τι σημαίνει;
Εκ γενισίς

Το ότι κάνει σκουπιδοεκπομπες είναι άξιο σαρκασμού. Το ότι δε λέει το "ρ" δεν είναι.

Δεν παίζει να σταματήσει να υπάρχει ρατσισμός ποτέ απ'ότι φαίνεται( αυτό το έγραψε μια που φαίνεται για κομμουνίστρια, και θα γραφει για ρατσιστές ναζι και χρυσά αυγά όπως λένε οι ελληνόφωνοι Ιουδαίοι την Χ.Α,και συνεπώς όλοι οι αριστεροι. )

Όταν όμως κάνει ξανά μπούλινγκ στον Αρτέμη Σώρρα δεν τρέχει τίποτα χαμός απο like και share!
luben.tv Αρέσει σε 404.228 άτομα !! μια άλλη που ανήκει στον ίδιο χώρο ειναι η gazzetta.gr Αρέσει σε 478.276 άτομα!! υποτίθεται ότι ειναι αθλητική άλλα βάζει συχνά πυκνά κομμουνιστικές προπαγανδες! αυτές και άλλες πολλές ίδιου τύπου διαβάζει ο νεοέλληνας γιαυτό έχει μείνει βόδι!

Είναι μάταιο να προσπαθείς να ξυπνήσεις τα ζώα !! με το ίντερνετ φαίνονται όλα άλλα η μάζα ως αγέλη αιγοπροβάτων τον ύπνο του ηλίθιου, και πάνε και σχολιάζουν τα ζωα και πατάνε like σε σελίδες τους με γνωστο σημιτικό χιούμορ τύπου Ελληνοφρένειας .

Κάποτε πριν ασχοληθούμε με το ίντερνετ πιστεύαμε ότι έχουν απομείνει ακόμα αρκετοί Έλληνες πάρα την τουρκοκρατια 400 χρονιά, μα κάναμε λάθος! δεν ειναι δυνατόν να έχουν σε πρωτες θέσεις τέτοιες ιστοσελίδες γνήσιοι Έλλην και να διαβάζουν αριστερές χαζομάρες, μονο για καθαρό ελληνικό DNA ξέρουν να λένε, και διαβάζουν ανούσια άρθρα αριστερών ψευδό-Δημοσιογράφων πίσω απο εκατοντάδες ιστοσελίδες τους,(με το γνωστό ύφος υποκρισίας) που ουδεμιά σχέση έχουν με το αρχαίοι πνεύμα, που είχαν σημαία την ερευνά, κανονικά σελίδες ερευνάς επι πάντως ακόμα και αυτά που οι αριστεροι αποκαλούν "θεωρίες συνωμοσίας" (σαν την δίκη μας πχ) έπρεπε να ηταν σε πρωτες θέσεις, ποιος ηταν έτσι πιο κοντά στο ελληνικό πνεύμα που δεν ηταν αριστερός? ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος γιαυτό τον έδιωξαν από τα κανάλια! σε ηλικία 14 ετών εμείς διαβάζαμε περιοδικά τύπου ανεξήγητο πάντως, βρείτε έναν σημερινό νεοέλληνα να διαβάζει τέτοια περιοδικά σε αυτη την ηλικία .

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

5 comments

Lu...είπε...

Χαχαχα,όντος Αετε,3 γυμνασίου περιμέναμε να δούμε τον Χαρδαβέλα... ήταν λίγο δύσκολο διότι βάζανε την εκπομπή 12 η ώρα η κάπου εκεί τέλος παντός....κ μας επερνε ο ύπνος στα μισά της εκπομπής...

aetosείπε...

Πιστεύω να γνωρίζεις ότι το ALTER το έκλεισαν οι συμμορίτες εκ των έσω έτσι?γιατί δεν θέλουν να υπάρχουν τέτοιες εκπομπές ερευνάς, μονο κομμουνιστικα προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ της Μηχανής του Χρόνου, και μεταξύ άλλων έβαλαν μερικές βόμβες μόλις ο Χαρδαβέλας αν και πασοκος άρχισε να ασχολείται με την Κύπρο.

Lu...είπε...

Είναι τόσο μεγάλη η “νοημοσύνη τους” που δεν χρειάζεται να ψάξεις για να καταλάβεις τα σχέδια τους,αν δεν κάνω λαθως μάντεψε ποιος εβαλε το χεράκι του....ενας νυν ιδιοκτήτης μεγάλου καναλιού που έδιωξε κ τον Μπογδάνο από το κανάλι...έχω δει την μηχανή του χρόνου η ίδια κασέτα(τώρα έχουν βάλει cd) που άκουγα 14 χρόνια στα ελληνικά σχολεία(δεν άντεξα να πάω στο πανεπιστήμιο)!!
Πλέον είναι τόσο φανερά όλα,απλά σύνδεση στοιχείων, δεν θέλουν να δουν...δεν είναι αρκετά δυνατή να αποδεχτούν την αλήθεια τους αρέσεσουν τα βολικά ψέματα,

aetosείπε...

Συγνώμη τα βιντεο παραχάραξης της ιστορίας και προπαγάνδας της Μηχανής του Χρόνου έπαιζαν στα σχολειά? τοτε δεν ειναι ελληνικά σχολεία αλλα ιουδαϊκά!
(γιαυτό ο μέσος νεοέλληνας οχι μονο δεν ξέρει πρόσφατη ιστορία αλλα αναμασάει κομμουνιστικά ψέμματα ως δεδομένα)

Lu...είπε...

Συγνώμη φίλτατε που λέω την αλήθεια...για να μην σε κουράζω,το αστείο κ το ποιο εκνευριστικό σε αυτά τα σκολεια είναι όταν ένα γυμνασιοπαιδο κάνει ερώτησης στον δάσκαλο που δεν θα έπρεπε,εκεί θα έπρεπε να είσουν σε μια γωνία να ακούσεις την απααπάντηση από τον δάσκαλο...και το πιο τρομακτικό για του νεοέλληνες που προανέφερες ????
ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ !!!!

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications