Απίστευτη επίθεση στην  Ανίτα απο ορδές ανεγκέφαλων νεοελλήνων φερόμενων και ως απόγονοι των αρχαίων !
Απίστευτη επίθεση στην  Ανίτα απο ορδές ανεγκέφαλων νεοελλήνων φερόμενων και ως απόγονοι των αρχαίων !

Γέμισε η Ελλάδα αμόρφωτους με πτυχία που νομίζουν οτι ειναι και έξυπνοι! και οι συμμορίτες τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους κάθε μέρα, και έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους πολλοί νεοελληνες αμφίβολου προέλευσης!

Σχόλιο απο protothema 04/06/2018. Η σκουπιδοτιβι λαμβάνει τέλος,η κυρία πανιά ασχολείτο πολλά χρονιά με τον εξευτελισμό ψυχικά ασθενών ανθρώπων,ειναι νομοτέλεια οτι θα γεράσεις μονή και φτωχή...

Ενώ όταν δίνουν πτυχία σε ηλίθιους και κουτοπόνηρους να τους βάζουν σε θέσεις, για να γίνουν χρήσιμοι ηλίθιοι ειναι καλύτερα? αν ηταν σωστό το σύστημα εκπαίδευσης μη ιουδαϊκό το 80% δεν θα είχε κανένα πτυχίο! οι ορδές νεοελλήνων χαμηλής αντίληψης και νοημοσύνης που νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι αρχαίων και ψηφίζουν αριστερα κόμματα που ειναι ως επί το πλείστον ιουδαϊκά, η ηλιθιότητα ειναι κληρονομική,όλοι αυτοί έχουν δικαίωμα ψήφου αλλα μην τους βγάλουν και τους θίξουν! εξάλλου μονοί τους πάνε εκεί!

Θαυμάστε κάτι νεοέλληνες και τι λεξιλόγιο έχουν που αλιεύσαμε απο διάφορα site και facebook, βάζουν και ονόματα Μακέδων! ουδεμιά σχέση με την ευγενές φυλή των αρχαίων και εκφυλίζουν την κοινωνία μετά τους αριστερούς, δεν σέβονται τίποτα και μιλάνε λες και απευθύνονται στην δικιά τους (παράδοξος τέτοια άτομα έχουν και γυναίκες):

Τι θα ακούσουμε ακόμα απο νεοέλληνες!! η Ανίτα είναι Αλβανίδα απο τον Μελιγαλά?

Τι να περιμένει κάνεις όταν σε μια εποχή που είχαν ίντερνετ,έβγαλαν κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση!! και ακόμα η μεγάλη μάζα διαβάζει κήρυκες τους ψεύδους! όλες οι αριστερές σελίδες ειναι στην πρώτη θέση ακόμα! έχουν φτάσει σε σημείο να έχουν και αριστερή "λογική" που ουδεμιά σχέση έχει με το αρχαίο πνεύμα που είχε σημαία την ερευνά σε όλους τους τομείς,αν τους πεις τίποτα αλλα έξω απο το MATRIX θα σου πουν έλα τώρα θεωρίες συνωμοσίας και βλακείες! Ένας υπέροχος κόσμος Απελπισίας!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications