Κασιδιάρης: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην Μακεδονία! (vid)

Επί ευκαιρία:Μεγάλη προσοχή τι σελίδες διαβάζεται στο ίντερνετ, το τελευταίο καιρό σαμποτάρουν ανεξάρτητες πήγες και προωθούν δίκες τους φαινομενικά ανεξάρτητες για να χειραγωγούν την μάζα.

Ακόμα και αποτυχημένη σελίδα Πασοκου και νυν αριστερού έφτασε στην πρώτη θέση ξαφνικά!! ο όποιος γράφει και σε άλλες σελίδες του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμα και σελίδες που δεν έχουν καμιά σχέση με πολιτικά ανήκουν σε αριστερούς, και συχνά πυκνά βάζουν προπαγάνδες, μέχρι και ειδική σελίδα έχουν για να διασπείρει παραπληροφόρηση στο διαδίκτυο και να καταπνίξει πατριωτικά και ανατρεπτικά site εναλλακτικών ειδήσεων(σαν εμάς πχ) με κάθε τρόπο, δεν τους φτάνει που το 70% των ιστοσελίδων ειναι αριστερές καθεστωτικές.

Πως θα καταλάβεις ποιες ειναι οι αριστερές σελίδες? είναι απλό, κάντε αναζήτηση με το όρο "ο ναζιστικός χαιρετισμός δεν ειναι Αρχαιοελληνικός " με διάφορες παραλλαγές όσες σελίδες σας βγάλει τις διαχειριζονται αριστεροι κήρυκες του ψεύδους και της υποκρισίας και συνεπώς ειναι οι πιο αναξιόπιστες έως επικίνδυνες πήγες! .. Ο συμβολικός χαιρετισμός των Εθνικιστικών κινημάτων παντού ανεξάρτητου χωράς ηταν η δεξιά χείρα τεταμένη απο την εποχή του μέγα Αλεξάνδρου και εκδήλωση σεβασμού: (έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον Απόλλων! ακόμα και ο Μεταξάς αυτόν τον χαιρετισμό είχε καθιερώσει, τα αλλα όλα ειναι αριστερή παραχάραξη της ιστορίας και ψευδή τους!τον δαιμονοποίησαν όπως καθε τι που έχει σχέση με εθνικισμό, σταματήστε να τρώτε αριστερό σανό .. τους βλέπετε να κόπτονται για την γροθιά των κομμουνιστών ?

Μέσα σε όλα αυτά έχουν και κάτι δήθεν φαινομενικά ανεξάρτητες τύπου Daily Mail που ανέβηκαν απότομα μέσα σε μικρο χρονικό διάστημα , που εκτός να βάζουν ότι όλοι οι άλλοι, βάζουν και ψαρωτικές ηλιθιότητες( τύπου Daily Mail) για να κρατούν την μαζα απασχολημένη, επίσης για να κτυπήσουν πατριωτικά και ανατρεπτικά site, αυτή ειναι η εικόνα στο ίντερνετ στην Ελλάδα. Δεν λείπουν και τα συριζοτρόλ των ιντερνετικών κουκουλοφόρων που πλυρωνει ο ΣΥΡΙΖΑ (με δικά σας λεφτά)να σχολιάζουν υπέρ του παντού .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Share To:

Post A Comment: