Παγκόσμιο σοκ από την “αυτοκτονία” (μάλλον για δολοφονία πρόκειται)της σχεδιάστριας των celebrities, Kate Spade
Παγκόσμιο σοκ από την “αυτοκτονία” (μάλλον για δολοφονία πρόκειται)της σχεδιάστριας των celebrities, Kate Spade

Τι κι αν η διάσημη σχεδιάστρια μόδας πριν από λίγο καιρό σε συνέντευξή της δήλωνε πως ήταν ευτυχισμένη; Ο στενός της κύκλος γνώριζε πως δεν περνούσε και τις πιο ευχάριστες ημέρες της.

Για την ακρίβεια, η αδελφή της, Ρέτα Σαφό, αποκάλυψε στην ιστοσελίδα The Star πως η Kate Spade αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την ψυχική της υγεία και συγκεκριμένα από διπολική διαταραχή τα τελευταία τρία με τέσσερα χρόνια, καθώς και ότι προσπαθούσε μόνη της να θεραπευτεί από το αλκοόλ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, η αδελφή της όχι μόνο είχε εμμονή με τον θρυλικό ηθοποιό Ρόμπιν Γουίλιαμς, αλλά αποφάσισε και να μιμηθεί τον τρόπο με τον οποίο τερμάτισε τη ζωή του. Όπως και εκείνη, έτσι και ο Ρόμπιν Γουίλιαμς έπασχε κι αυτός από μανιοκατάθλιψη και βρέθηκε κι εκείνος νεκρός στο διαμέρισμά του, έχοντας μία θηλιά στον λαιμό του. Οι έρευνες μετά επιβεβαίωσαν πως ο θάνατός του οφειλόταν σε αυτοχειρία.

Σε ερώτηση προς τη Ρέτα σχετικά με το γιατί η σχεδιάστρια δεν ζήτησε την βοήθεια κάποιου ειδικού, η αδελφή της απάντησε πως η Spade πίστευε ότι μία τέτοια είδηση θα έβλαπτε τη δημόσια εικόνα και τη δουλειά της. Παράλληλα, τα λόγια της Kate Spade σε μία από τις τελευταίες συζητήσεις με την αδελφή της αποδεικνύουν πως η ίδια σκεφτόταν καιρό να αυτοκτονήσει:

«Ένα από τα τελευταία πράγματα που μου είπε ήταν: «Ρέτα, ξέρω ότι μισείς τις κηδείες και στις περισσότερες δεν πηγαίνεις, αλλά τουλάχιστον στη δική μου θα ήθελα να έρθεις, σε παρακαλώ’’».

Σχετικά με τον σύζυγό της, η αδελφή της σχεδιάστριας πρόσθεσε πως ο Άντι προσπαθούσε να τη βοηθήσει για να βρει μια θεραπεία που θα είχε αποτελέσματα σε εκείνη, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν έγινε πραγματικότητα.

Θυμίζεται πως η Αμερικανίδα σχεδιάστρια αφαίρεσε τη ζωή της με ένα μαντίλι το πρωί της Τρίτης στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη, την ώρα που στο σπίτι ήταν ο άντρας της, αλλά όχι η κόρη της, καθώς είχε φύγει για το σχολείο.

Η ίδια πριν αυτοκτονήσει άφησε ένα σημείωμα στην κόρη της, στο οποίο έγραφε: «Μπι, πάντα σε αγαπούσα. Αυτό δεν είναι δικό σου λάθος. Ρώτησε τον μπαμπά».

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications