Τρομοκράτης σκόρπισε τον θάνατο στο Βέλγιο: 4 νεκροί από πυροβολισμούς – Συγκλονιστικά βίντεο
Τρομοκράτης σκόρπισε τον θάνατο στο Βέλγιο: 4 νεκροί από πυροβολισμούς – Συγκλονιστικά βίντεο

Τρόμος στο Βέλγιο: 36χρονος ο δράστης, είχε πάρει άδεια από τη φυλακή τη Δευτέρα – Φέρεται να φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος» πριν να πέσει νεκρός από πυρά αστυνομικών – Πληροφορίες ότι όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια ελέγχου – Νεκροί ειναι άλλοι δύο αστυνομικοί και ο οδηγός ενός διερχόμενου αυτοκινήτου

Ώρες τρόμου ζει ξανά το Βέλγιο μετά την επίθεση ενόπλου που σκότωσε τρεις ανθρώπους στην πόλη Λιέγη πριν να πέσει και ο ίδιος νεκρός από πυρά αστυνομικών. Η επίθεση σημειώθηκε έξω από καφετέρια σε κεντρικό σημείο της Βελγικής πόλης στις 10:30 το πρωί (τοπική ώρα Βελγίου).

Νεκροί εκτός από τον δράστη της επίθεσης, είναι δύο αστυνομικοί και ένας περαστικός σύμφωνα με το γαλλικό RTBF ενώ άλλα δύο άτομα έχουν τραυματιστεί – με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας εξ αυτών είναι επίσης αστυνομικός.

Ο άνδρας αφού άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών στη συνέχεια πήρε μια όμηρο και κατευθύνθηκε σε ένα σχολείο δίπλα στην καφετέρια προτού τελικά να «εξουδετερωθεί». Η ιστοσελίδα Dh.be αναφέρει – επικαλούμενη αστυνομικές πηγές – ότι πριν να πέσει νεκρός φώναξε «ο Αλλάχ είναι μεγάλος».

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΎΣ

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της ανταλλαγής των πυροβολισμών ανάμεσα στον άνδρα και τους αστυνομικούς.

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications