Η Ξανθιά με τα Μογγολάκια και ο τυπικός νεοέλληνας!
Η Ξανθιά με τα Μογγολάκια και ο τυπικός νεοέλληνας!!

Η αμήχανη στιγμή που καταλαβαίνεις οτι έχεις να κάνεις με έναν λαό εντελώς ηλίθιο στην πλειοψηφία του! μονο 5 ηλίθιοι σε 10 άτομα αρκούν για να παρασύρουν και τους άλλους στο βούρκο! αρκεί που έχουν κάνει τα σχολειά στα μετρά τους για να τους δίνουν πτυχία, και θεωρούνται "μορφωμένοι" και έξυπνοι! άσε που γίνεται ένας είδος λοβοτομής στα σχολειά.

Μέσα σε όλο αυτο το μπάχαλο έχεις κάποιους που έχουν πάρει μεταπτυχιακό στην παραχάραξη της ιστορίας και το γεγονότων, αυτοί με αριστερές αντιλήψεις !μάλιστα παρουσιάζοντας τους εαυτούς τους ως "ήρωες", έτσι μαθαίνοντας τους ηλίθιους μειωμένης αντίληψης ψεύτικη ιστορία, τους γίνεται βίωμα και δόγμα, και μεταμορφώνονται σε ορδές ηλίθιων, χωρίς καν να έχουν στοιχειώδες λογική αυτα που έχουν ως "αλήθειες", και γίνεται ένας φαύλος κύκλος,αυτα τα άτομα ειναι διανοητικά κατώτερα γιαυτό δεν ήρθε απο την Αφρική η επιστήμη και η τεχνολογία αλλα αποκλειστικά απο καυκάσιους.

Λέει ένας μαυριδερός αραβικής προέλευσης μάλλον (με καθαρό ελληνικό DNA): Ο Καντάφι ο Σαντάμ o Παπαδόπουλος και ο Χίτλερ ηταν δικός τους!, και που το στηρίζεις αυτο ρε μεγάλε? ουγκ μπες στο ίντερνετ να διαβάσεις! τι να διαβάσω ρε ηλίθιε? τις ιστοσελίδες που κάνουν μόνιμη παραχάραξη της ιστορίας και της αληθείας με τους αριστερούς και τα troll τους, και τις έχεις και για έγκυρες πήγες? εκτός αυτού λογική δεν έχεις? αφού αυτά που σου λένε και πιστεύεις στερούνται στοιχειώδους λογικής! αντιγραφή υιοθέτηση 0 νοημοσύνη έτσι λειτουργούν πολλοί .

O άλλος: ναζιστική ειναι η σβάστικα!! όταν την ειχαν παντού ακομα και στην Ελλαδα και ηταν και ειναι σύμβολο ευημερίας και του κάλου αλλα αυτοι που αντιπροσωπεύουν το κακό(και αυτο φαίνεται στα προφίλ τους), την εξαφάνισαν απο όλη την Ευρώπη, αρχή γενόμενης απο την Ρωσία όταν πήραν την εξουσία δια της βίας, και έβαλαν το αστέρι, του Δαυίδ? οπού τελικά παρέμεινε έως σήμερα(το κόκκινο αστέρι που κακός το έχει άκομα η Ρωσία),μονο στην Ινδία ξέμεινε η σβάστικα με την αρχική σημασία της, και εκεί την πήγε η ινδοευρωπαϊκή φυλή, μύθος λένε! δεν υπήρχε ινδοευρωπαϊκή φυλή! )... Άλλος ειμαι κατά του εθνικοσοσιαλισμού και των διακρίσεων ,(σε ένα ποστ της Χ.Α), άντε να εξηγήσεις τώρα στον κάθε βλάκα που νομίζει οτι ειναι και απόγονος των αρχαίων, ότι και στην αρχαία Σπάρτη οπού ηταν Δωριείς εθνικοσοσιαλισμό είχαν!

Αυτός ειναι ο τυπικός νεοέλληνας μιλάει για πράγματα που δεν γνωρίζει και αναμασάει οτι του είπαν οι ιστοσελίδες του συστήματος και τα ΜΜΕ, και το παίζει και έξυπνος! ουγκ ουγκ φασίστες ναζι! απο την μια αυτοι τα λεγόμενα Γκοϊμ που δεν ξερουν καν τι σημαίνουν αυτές οι ταμπέλες που τους έμαθαν, και απο την άλλη οι ελληνόφωνοι που αντιπροσωπεύουν το κακό επι της Γης με "καθαρό ελληνικό DNA" και αυτοι!ένας απο δαύτους έγραφε μάλιστα σε εικόνα στο προφίλ του: Καλή η Ελλάδα αλλα έχει πολλούς Έλληνες!

Μπαίνω σε ένα κατάστημα και ηταν μια ξανθιά 1.80 όπως ηταν οι Δωριείς κάπου στα 45 με δυο μούλικα μογγολάκια :
Δικά σας τα παιδιά?
Ναι λέει
Μάλιστα της λέω και γιατί δεν βγήκαν σαν εσένα αυτα?
Αχ μην μου το θυμίζεις κανένα δεν μου έμοιασε!!
Ο πατέρας σου σαν εσένα δεν ηταν? ναι λέει
Στον άντρα σου έμοιασαν σωστά? ναι που το κατάλαβες? συγχαρητήρια ειναι σαν δολοφόνησες τους προγόνους σου,έμεινε με ανοιχτό το στόμα, και έφυγα που να κάτσεις αν εξηγείς τώρα, καλύτερα να μην ξέρει πολύ αργά.... ακόμα αναρωτιέται τι εννοούσα....

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications