Ραβίνος  Μορντεχάι Φριζής Επίθεση σε Μπουτάρη & Εβραίοι

Είχαμε ξανά μιλήσει κάποτε για αυτόν τον κύριο,που ανήκει στην κατηγορία τυπικού δογματικού Εβραίου, δυστυχώς για τις μάζες δεν κάνουν αυτοι κουμάντο, αυτούς θα μπορούσες να τους πεις και ως "εκτελεστές" ,μετά απο αυτούς ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι.

Η παράνοια ειναι εμφανές! μαζί με ψέμματα, την μια μιλάει για εθνικιστές και πατριώτες και ειναι υπέρ και καλά, αλλα αν ακούσει για Χ.Α τον πιάνει αμόκ! δηλαδή αυτός να ειναι πατριώτης για το Ισραήλ,όλοι οι άλλοι πατριώτες για τις χώρες τους ειναι νεοναζί! φάσκει και αντιφάσκει .Δεν μας κάνει εντύπωση!

Oι «αληθινοί Εβραίοι» δεν ειναι αυτοι ,δικό τους λαός ναι μεν αλλα δεν κάνουν αυτοι κουμάντο, τουλάχιστον σε αυτη την χρονική περίοδο. Πολλές ενδείξεις οτι κατι δεν πάει καλά με την φυλή τους και οχι μονο με αυτούς, έτσι έχουμε μιλήσει με κομμουνιστές για να τους "ψυχολογήσουμε", και διαπιστώθηκε το εξής: επίπεδο νοημοσύνης; κάτω απο το όριο, τα επιχειρήματα τους; μηδέν, (γιαυτό και δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστής ιστορικά αντίθετα όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες /εφευρέτες ηταν αντισημίτες και ναζι )σε αυτούς τους δογματισμένους χρήσιμους ηλίθιους οι οποίοι ειναι ίδια ράτσα με τους μουσουλμάνους κατά 90%(τα ίδια συνθήματα στοχοποίησης έχουν αν το σκεφτείς : θάνατος στους άπιστους/φασίστες), οτι αντίθετο η και αλήθεια και να τους πεις με επιχειρήματα, θα σου απαντήσουν με επιχειρήματα τύπου : ουγκ ουγκ είσαι φασίστας ναζι! οι λεγόμενοι "ψυχολόγοι" τι έχουν να πουν εδώ?

τα συμπεράσματα δικά σας:

Share To:
Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

1 comment

...υβριδια του γιαχβε,του κερατα...!!!