5 Απρ 2018

Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις την ταινία η Μαρία Μαγδαληνή με προπαγάνδα που έχει σπάσει κάθε όριο!

Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις την ταινία  η Μαρία Μαγδαληνή με προπαγάνδα που έχει σπάσει κάθε όριο!

Ο Χοακίν Φοίνιξ υποδύεται και τον Χριστό, σε μια βιογραφία για τη Μαρία Μαγδαληνή, βέβαια έβαλαν αυτόν τον ηθοποιό για μην χαλάσουν την εικόνα που έχουν οι μάζες για τον Χριστό (με γαλανά μάτια) καθώς εκείνη την εποχή όλοι στην Ευρώπη οι "κακοί Ρωμιοί" ηταν με γαλανά μάτια το προσπερνάμε αυτο.

H άγνωστη ιστορία της Μαρίας Μαγδαληνής με τη Ρούνεϊ Μάρα στον ομότιτλο ρόλο. Ο Γκαρθ Ντέιβις σκηνοθετεί το ανθρώπινο πορτρέτο μιας από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στην Ιστορία μπλα μπλα μπλα.

Η ταινία αρχίζει με προπαγάνδα παρουσιάζοντας τους "κακούς σατανικούς Ρωμιούς" και τους κάλους Εβραίους! θύμιζε λίγο την προπαγάνδα με τους "κακούς ναζι" και τους "κακόμοιρους αθώους Εβραίους"! και παρουσιάζουν τον Χίτλερ ως σατανά! ενώ αυτοι κήρυξαν πόλεμο, γνωστή ιστορία και τακτική τους χρονιά τώρα.

Εδώ έχει γίνει μια τεράστια παρανόηση: οι σημερινοί νεοέλληνες νομίζουν οτι οι Ρωμιοί και οι Έλληνες ηταν κάτι ξεχωριστό να ειναι καλά οι αριστεροί μασόνοι που γράφουν βιβλία προπαγάνδας και παραχάραξη της ιστορίας,(η γνωστη τακτική να σπέρνουν διχόνοια απο εκείνα τα χρονιά) ένας απο αυτούς που έχει γραψει οτι οι Έλληνες και οι Ρωμιοί ηταν διαφορετικός λαός,και εμφανίζεται σε μια αριστερή σελίδα, ενώ ηταν ένα και αυτο και δεν περιορίζονταν στον ελληνικό χώρο αλλα σε όλη την Ευρώπη και μαύρη θάλασσα: Ρωμαίοι είναι οι κάτοικοι της αρχαίας Ρώμης και κατ΄ επέκταση στην αρχαιότητα οι πολίτες της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Στον Μεσαίωνα "Ρωμαίοι" αποκαλούνταν οι Έλληνες, εξ ου και το νεώτερο όνομα "Ρωμιοί", που επικράτησε μέχρι τη σύγχρονη εποχή από τους χρόνους της Τουρκοκρατίας που είχε απαγορευτεί το Έλλην . Στη Βυζαντινή εποχή αναφέρονται συνήθως ως Ρωμαίοι.Στους Άραβες και Τούρκους ονομάζονται Αλ Ρουμ (Ρωμαίοι). Στη μακρά περίοδο για την οποία υπάρχουν γραπτές πηγές, το όνομα για τους Έλληνες ποικίλει Γραικός, Έλλην, Ρωμαίος.

Η Ελληνο- Ρωμαϊκή αυτοκρατορία που φυσικά είχε και το δωδεκάθεο ηταν η συνεχεία του μεγα Αλεξάνδρου, και κάτι που θα ξινίσει πολλούς: είχε τον δωρικό χαιρετισμό (έρρωσθε & ευδαιμονείτε)δια ανατάσεως της χειρός, προς τον Απόλλων. Ο μέγας Αλέξανδρος θέσπισε αυτο τον χαιρετισμό που στην συνεχεία αυτοι οι κήρυκες τους ψεύδους τον εκαναν μονο ναζιστικό!

O αετός της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας σας θυμίσει κάτι? οτι είχε απομείνει στην Ευρώπη απο την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και το αρχαίο ελληνικό πνεύμα έπεσε το 1945! Το 66 μ. Χ. ξέσπασε επανάσταση των Εβραίων σε μια μακρινή επαρχία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, την Ιουδαία.... πως γράφει η προπαγανδιστική mixanitouxronou και της μόνιμης παραχάραξη της ιστορίας(archive): Ο άπληστος Ρωμαίος επίτροπος, Γέσσιος Φλώρος, εισέβαλε ακόμα και στον ιερότερο ναό των Εβραίων, τον Ναό της Ιερουσαλήμ, για να πάρει τους θησαυρούς του.... (άπληστος! και για να πάρει τους θησαυρούς τους! εδώ γελάμε!οι Εβραίοι τριτοκοσμικοί βοσκοί με τα τσαρούχια που ηταν κατι σαν τους γύφτους τότε είχαν θησαυρούς?)

Οι Ρωμαίοι συνέχισαν την καταστρεπτική τους πορεία, μέχρι που ισοπέδωσαν ολόκληρη την πόλη. Σύμφωνα με τον Ιουδαίο ιστορικό, Ιώσηπο, σκότωθηκαν 1.100.000 Εβραίοι και αιχμαλωτίστηκαν 97 χιλιάδες. Η νίκη των Ρωμαίων ήταν ολοκληρωτική. Ο Τίτος επέστρεψε στη Ρώμη και παρέλασε θριαμβευτής....

Οι πρώτοι κομμουνιστές Εβραίοι έκαναν επανάσταση κατά της αυτοκρατορίας και ήθελαν να πάρουν την εξουσία, και όπως βλέπετε πάντα εμφανίζονται ως θύματα οι Εβραίοι και όλοι οι άλλοι ειναι οι κακοί! τον Νέρων τον Τίτο κτλ τον παρομοίασαν με σατανά! έτσι άρχισαν οι πρώτες μογγολικές εισβολές στην Ρωμαϊκή αυτοκρατορία και τελικά την κατέστρεψαν αφού πρώτα την χώρισαν , ποτάμια αίμα κυλούν σε όλη την Ευρώπη! και μετά ήρθε το Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε!.

Αυτό που κάνει εντύπωση ειναι πόσο εύκολα χειραγωγούν την μάζα που έχει ως δεδομένα τα ψέμματα τους ακομα και αν δεν έχουν στοιχειώδες λογική ,καλα σε παλιότερες εποχές που δεν είχαν πρόσβαση σε πληροφορίες,αλλα και σήμερα? πλάκα έχει όταν τους βαζουν "καθαρό ελληνικό DNA" το είπαν στο πανεπιστήμιο τάδε!(ξέρει κανένας να μας πει πότε έκαναν αναλύσεις DNA στο "ελληνικό" πληθυσμό? γιατί εμείς ξέρουμε οτι δεν έχουν γίνει πότε! σας φώναξε πότε κανένας να δώστε δείγμα DNA? ) χαμός γίνεται νομίζουν όλοι οτι ειναι απόγονοι των αρχαίων!και εντωμεταξύ ένα δείγμα πέρα κάθε λογικής, ένας κήρυκας τους ψεύδους που έγραφε ότι οι Γερμανοί ηταν Ούννοι και Μογγόλοι στο ίντερνετ και ο ίδιος έχει γράψει βιβλία παραχάραξη της αληθείας, ειναι παρέα με τους κομμουνιστες και τους αριστερούς και ειναι δήθεν σε ανεξάρτητο κόμμα:

Αυτοί ηταν "Μογγόλοί Ούννοι βάρβαροι" συμφωνα με την προπαγάνδα τους,(με τους κεραυνούς του Δια και τον αρχαιοελληνικό σταυρό ) άσχετα που ηταν ίδιοι με τους πόντιους τους Έλληνες Σμύρνης Καυκάσου κτλ και με τους αρχαίους Έλληνες στον ελλαδικό χώρο

Και αυτοι ειναι Έλληνες με "καθαρό ελληνικό DNA" κομμουνιστές του ΚΚΕ πάνω και κάτω άραβες μογγόλα και Πακιστανοι
Άσχετα που ειναι ίδιοι με τους άραβες κτλ ! μαύρη μαυρίλα πλάκωσε σαν καλιακούδα! για παράδειγμα αν πιάσεις ένα κομμουνιστή και τον πας στην Αραβία δεν θα ξεχωρίζει οτι γεννήθηκε στην Ελλάδα!

Τέλος όσο άφορα την ταινία, μερικές αλλες προπαγανδες!οι Εβραίοι ναι μεν ηταν μαυριδεροί αλλα οχι μαύροι! στην ταινία έχουν και μαύρους απόστολους! έτσι για να συνηθίζουν τα κορόιδα! το μονο σωστό που έχει ειναι οτι οι Εβραίοι πράγματι ηταν βοσκοί με τσαρούχια!ένας λόγος που έσφαξαν καυκάσιους ειναι αυτός εδώ: οι καυκάσιοι δεν ακολουθούν στερεότυπα μη ελεγχόμενοι και ειναι ερευνητές εκ φύσεως, γιαυτό όλες οι εφευρέσεις και οι ανακαλύψεις ήρθαν ιστορικά απο καυκάσιους!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Η αμήχανη στιγμή που βλέπεις την ταινία η Μαρία Μαγδαληνή με προπαγάνδα που έχει σπάσει κάθε όριο!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications