1 Απρ 2018

Η Μαίρη Χρονοπούλου δώρισε το σπίτι της στο Χαμόγελο του Παιδιού

Η Μαίρη Χρονοπούλου δώρισε το σπίτι της στο Χαμόγελο του Παιδιού

Σε μια σπουδαία πράξης αλληλεγγύης και προσφοράς προέβη η μεγάλη πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου και του θεάτρου Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έλαβε την απόφαση να χαρίσει το σπίτι της στην Παιανία στον οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso».

“Η Μαίρη Χρονοπούλου δώρισε το σπίτι της στο Χαμόγελο του Παιδιού ”O μοναδικός όρος που έθεσε η δημοφιλής ηθοποιός ήταν να μπορεί να παραμείνει σε αυτό όσο θα βρίσκεται εν ζωή.

Ο ιδρυτής του «Χαμόγελου του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε συγκινημένος από την πράξη της και μίλησε για τη φιλία με την οποία συνδέονται.

«Με τη Μαίρη μας συνδέει μια διαχρονική σχέση, που βασίζεται στην αληθινή αγάπη και την εκτίμηση», δήλωσε στην «Espresso».

«Δεν είναι η υλική αξία του σπιτιού αλλά η κατάθεση ψυχής και οι μνήμες της Μαίρης προς το Χαμόγελο και για αυτό την ευχαριστούμε πολύ. Είναι μια ηθική και πολιτική προσφορά και θα πρέπει να σας πω ότι το σπίτι θα παραμείνει ως έχει, δηλαδή ως μουσείο της Μαίρης Χρονοπούλου», εξήγησε.

«Στο κτήμα θα απασχολούνται σιγά σιγά τα παιδιά με διάφορες καλλιέργειες και ζωάκια και αν το επιτρέπει το μέρος θα βάλουμε και κάποια λυόμενα για να μένουν», αποκάλυψε ο Κώστας Γιαννόπουλος.Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν εξευτέλισα τον εαυτό μου, στα γηρατειά μου, να σέρνομαι στο σανίδι»Δημοσιεύτηκε στις 1 Δεκ 2016!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Μαίρη Χρονοπούλου δώρισε το σπίτι της στο Χαμόγελο του Παιδιού
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: