27 Μαρ 2018

Η Τεχνητή Νοημοσύνη διαβάζει τα χείλη με 93,4% αποτελεσματικότητα.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη διαβάζει τα χείλη με 93,4% αποτελεσματικότητα.

Η τεχνολογία έχει στραφεί στον έλεγχο του πληθυσμού, φανταστείτε να υπάρχει απαγόρευση να πείτε ορισμένες λέξεις ή ορισμένες απόψεις στο μέλλον, όταν έρθει η ώρα που θα παίξει σημαντικό ρόλο αυτη η τεχνολογία.

Το Facebook μπορεί να αναγνωρίσει τι ρούχα που φοράμε, έχει επίσης μια τεχνολογία που μπορεί να αναγνωρίζει πρόσωπα με ακρίβεια 97,53%, η CIA μπορεί να προβλέψει τις δραστηριότητες κάποιου χάρη στη λεγόμενη «προληπτική νοημοσύνη», και η βιομετρική τεχνολογία συνεχίζει να προωθείτε .

Τώρα τα χείλη μας μπορούν να διαβαστούν εξ αποστάσεως, τι θα συμβεί στη συνέχεια; δεν ξέρουμε ...Είναι μια προετοιμασία για την πορεία προς την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Το AI ειναι ένα σύστημα ανάγνωσης των χειλιών.
Οι ερευνητές λένε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναγνωρίσει την ομιλία των ανθρώπων η απο βίντεο κλιπ χωρίς να υπάρχει ήχος. Η ομάδα από το Τμήμα Υπολογιστών του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης έχει αναπτύξει αυτο το νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται LipNet.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Τεχνητή Νοημοσύνη διαβάζει τα χείλη με 93,4% αποτελεσματικότητα.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: