5 Φεβ 2018

ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΓΡΙΦΟ! ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!

ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΓΡΙΦΟ! ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!

Μία ημέρα μετά από το μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, προβληματισμό φαίνεται να προκαλεί το ερώτημα: Πόσοι ήταν τελικά οι διαδηλωτές που έδωσαν το «παρών» στο Σύνταγμα;

Βεβαίως και δεν ήταν 140.000 που ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία.Οι διοργανωτές επιμένουν πως το πλήθος του κόσμου ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο. Όσες αναλύσεις και να κάνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια!

Οι κομμουνιστες όπου βαλουν το χέρι τους τα κάνουν σύμφωνα με την εβραϊκή λογική, ενημερωτικά δεν υπάρχει ούτε ένας εφευρέτης αντιγράφουν τα πάντα για δικό τους όφελος, εβραϊκή λογική έχουν και όλοι οι κομμουνιστες η οποία ειναι αυτη στην εικόνα παρακάτω,δείτε τι είχε βαλει ένας γνωστός κομμουνιστης πριν λίγο καιρό:

Μπορείτε να μπείτε σε σελίδες αριστερών να δείτε τι ασυναρτησίες γράφουν, οι ψευτο-δημοσιογράφοι κομμουνιστές όταν δεν κάνουν προπαγάνδα, η όταν μιλάνε μεταξύ τους κομμουνιστές! και έτσι έχουν μάθει να λειτουργεί η κοινωνία !μεγαλώνοντας μαζί τέρατα τα βλέπεις φυσιολογικά μετά!

Επίσης σε σελίδες κομμουνιστών στο facebook, (μονο ηλίθιοι διαβάσουν κομμουνιστές με δείκτη νοημοσύνης κάτω του ορίου ) αν κάτσει κάνεις να τους παρατηρήσει τους κομμουνιστές μαζί με troll φαίνεται οτι κάτι δεν πάει καλα με αυτούς και στην συμπεριφορά! εκτός οτι ειναι δογματισμένοι σε άρρωστο βαθμό .... Ο Κλήμοβ στο βιβλίο του « ο λαός του θεού» χωρίς να αναφέρει τα αίτια, χαρακτηρίζει όλους τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως ψυχολογικά ανώμαλους εις όλα, υπ’ όψιν ότι ο Κλήμοβ τους έζησε από κοντά διότι η γυναίκα του ήταν εβραία .

Τα αίτια που ειναι έτσι ειναι 2 !αλλα το κυριότερο η ψυχολογία τους!κάπου εδώ έρχεται Σίγκμουντ Φρόυντ για να καλύψει τα ασυμμάζευτα!και οι ηλιθιότητες τους έχουν γίνει κάνονας!αλλιώς πολλοί κομμουνιστές εκτός οτι εκαναν τα σχολεια σαν τα μούτρα τους,θα τους έβγαζαν οτι έχουν ψυχολογικά και ειναι άκρως επικίνδυνοι.

Ο Κλήμοβ γράφει επίσης, ότι, οι εβραίοι άνδρες-γυναίκες είναι όλοι τους Ψυχοπαθείς! αυτοί χαίρονται όταν βλέπουν τους άλλους να βασανίζονται και να υποφέρουν όταν παίρνουν την εξουσία στα χέρια τους !θυμηθείτε τι σφαγές έκαναν στην Ελλάδα 1945-1950 ο ίδιος ο Βελουχιώτης καθότι εβραιος έριχνε αλάτι σε πληγές των θυμάτων του που άνοιγε ο ίδιος!, με αλλα λογία? σωστά κάποιοι δεν ήθελαν στην κοινωνία κομμουνιστές και Εβραίους! οχι μονο δεν ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι, αλλα αυτοι ειναι επικίνδυνοι! τώρα κατάλαβες γιατί φωνάζουν για "ίσα δικαιώματα για όλους" και για "φασίστες ναζι" ως το απόλυτο κακό που δεν ήθελαν να συνυπάρχουν με αυτούς για υγείες κοινωνία?? αυτοι μολύνουν την κοινωνία σε όλους τους τομείς τόσα χρονιά! τα παιδιά σας ειναι ηδη καταδικασμένα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

ΕΒΑΛΑΝ ΠΑΛΙ “ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ” ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΓΡΙΦΟ! ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΥΓΚΑ ΟΥΓΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications