5 Φεβ 2018

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Η ομιλία του Θεοδωράκη ήταν άθλια

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Η ομιλία του Θεοδωράκη ήταν άθλια

Το πρώτο που με ενδιαφέρει είναι να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win, είπε για τις διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια

«Αθλια» χαρακτήρισε την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

Επρόκειτο για ομιλία αίσχιστου είδους, είπε ο κύριος Κυρίτσης μιλώντας στον Βασίλη Χιώτη και τον Νίκο Φελέκη, καθώς, όπως συμπλήρωσε, «βασιζόταν σε θεωρίες συνωμοσίες ότι οι κακοί ξένοι θα μας πάρουν τη Μακεδονία».

Αναφερόμενος στο πλήθος που μετείχε χθες στην διαδήλωση, επισήμανε πως «νομιμοποίησαν την Χρυσή Αυγή, που μετείχε στο συλλαλητήριο συντεταγμένα, με τους επικεφαλής της» και πρόσθεσε πως τον τόνο σε μια διαδήλωση δεν δίνουν οι μεμονωμένοι διαδηλωτές αλλά όσοι μετέχουν οργανωμένα.

Σχολιάζοντας την θέση του Πάνου Καμμένου για το συλλαλητήριο, δήλωσε ότι «γενικά η στάση των ΑΝΕΛ είναι λανθασμένη στο Σκοπιανό» και πρόσθεσε ότι αυτό που θεωρεί εκείνος πρωτεύον είναι «να καταλήξουμε σε λύση που θα θεωρηθεί από τις δύο κοινωνίες win-win». «Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να λυθεί το ζήτημα με τη μόνη γειτονική χώρα των Βαλκανίων με την οποία δεν είχαμε ποτέ πολεμική διένεξη», πρόσθεσε..protothema.gr

Ο τύπος δηλώνει ψευδώς χωρίς ίχνος τροπής απευθυνόμενος σε ηλίθιους προφανώς και ομοϊδεάτες του κάτι δογματικούς χρήσιμους ηλίθιους κομμουνιστές :

Τα στρατόπεδα θανάτου στην Πελοπόννησο του ελληνόφωνου Οβριού Βελουχιώτη τα έχετε ακούσει πότε? εκεί κατάσφαξαν χιλιαδες Έλληνες οι κομμουνιστές με την κατηγορία ελληνική φυλή, και μετά τους "βάφτισαν" Γερμανοτσολιάδες φασίστες ναζι στους δογματικούς χρήσιμους ηλίθιους κομμουνιστές καθώς ειναι 2 επικίνδυνα είδη κομμουνιστών !!το ένα είδος ειναι οι δογματικοί χρήσιμοι ηλίθιοι κομμουνιστές στα πρότυπα ISIS, το άλλο που οδηγεί τους πρώτους? μαντέψτε! το ακόμα πιο τραγικό? άσχετοι και αμόρφωτοι με πτυχία έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα τους.

Όταν βλέπεις κομμουνιστο-συμμοριτες κυβέρνηση κήρυκες τους ψεύδους και της υποκρισίας κάτι δεν πάει καλά! μαλιστα δηλώνουν υποκριτικά Έλληνες..! οι φόβοι του βασιλιά Κωνσταντίνου το έτος 1966 βγήκαν αληθινοί: Αναφέρει επί λέξη ότι «ο Κομμουνισμός αποτελεί μίασμα γεννηθέν έξωθεν της Ελλάδος.H ηθική του είναι το ψεύδος και η προδοσία.Η διαστρέβλωσις της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους . Καθ” όλην την διάρκειαν τής τελευταίας εικοσιπενταετίας ή κομμουνιστική μειοψηφία δεν απέβλεπε παρά εις την ανατροπήν του κοινωνικού και πολιτικού καθεστώτος μας διά μέσων βίαιων και ύπουλων. Έπεσώρευσε καταστροφάς και ερείπια, μολύνει την νεολαίαν και θέτει εις κίνδυνον την υπόστασιν τής φυλής μας». Υπόψιν αυτά το 1966 !την εξουσία την πήραν με δολοφονία του Μεταξά εν μέρη, και επίσημα μετά τον Παπαδόπουλο με ίδρυση του ΠΑΣΟΚ απο κομμουνιστές !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ) στο ΘΕΜΑ 104,6: Η ομιλία του Θεοδωράκη ήταν άθλια
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: