6 Φεβ 2018

Γιατί δεν ειναι όλοι Εβραίοι στο Ισραήλ ???

Αν ηταν καθαροί Εβραίοι όλοι στο Ισραήλ δεν θα δούλευε τίποτα σωστά!

Αν ηταν καθαροί Εβραίοι όλοι στο Ισραήλ δεν θα δούλευε τίποτα σωστά! «δούλοι του θεού» μα θελει δούλους ο "θεός" να τον υπηρετούν? άρα δεν ειναι "θεός"!: «Στέφεται ὁ δοῦλος τοῦ Θεοῦ(τάδε )τὴν δούλην τοῦ Θεοῦ(τήνδε)...» Και για το κερασάκι στην τούρτα παραθέτω την δήλωση του εβραίου αρχιραββίνου Ovadia Yosef: "Ο λόγος ύπαρξης των μη Εβραίων είναι για να υπηρετούν τους εβραίους.." πάμε στο θέμα μας:
Η άποψη ότι στο Ισραήλ ειναι μονο Εβραίοι στο γένος ειναι τραγικά λάθος! η σάρα και η μάρα ειναι εκεί να υπηρετούν Εβραίους φυσικά! χιλιάδες αλλόφυλοι ζουν στο Ισραήλ και ειναι οπως όλες οι άλλες χώρες, εκτός οτι σε όλα τα πόστα και θέσεις κλειδιά ειναι καθαρά Εβραίοι που δεν ειναι συγκεκριμένη φυλή.

Μερικοί άγνωστοι Εβραίοι:Ουίνστον Τσώρτσιλ,Ιωσήφ Στάλιν (αλλα λένε ψευδώς οτι ο Χίτλερ ηταν Εβραίος!) αν πάμε σε εγχώριους? απο που να αρχίσεις? ας πούμε μονο τους παλιούς,Άρης Βελουχιώτης,(Θανάσης Κλάρας ανθρωπόμορφο κτήνος) Νίκος Ζαχαριάδης (Πράκτορας και επίσης ανθρωπόμορφο κτήνος μια απο τα ίδια και οι επόμενοι 3 και σχεδόν όλα τα στελέχη του ΚΚΕ πριν το 80) Νίκος Μπελογιάννης,Ναπολέων Ζέρβας,Μαρία Δαμανάκη, αν προχωρήσουμε στους πιο προσφάτους τελειωμό δεν έχει η λίστα που δεν πάει καν το μυαλό σας ...Τώρα τι λες? ο Σορος κάνει κουμάντο σε τόσες χώρες απο μόνος του? η άπλα αυτός δίνει γραμμή και ειναι ο μόνος φανερός?

Ένας λόγος που ειναι απαραίτητοι οι μη Εβραίοι ειναι διότι οι ιδιοι ειναι άχρηστοι σε όλα όσο και αν σας φαίνεται παράξενο! επίσης κανένας γνήσιος Εβραίος δεν δουλεύει πραγματικά πουθενά! στο μονο που ειναι κάλοι ειναι να ειναι υποκριτές να ψεύδονται μόνιμος να ειναι αδίσταχτοι και να εξαπατούν, υλιστές και απίστευτα τσιγκούνηδες!τα επαγγέλματα που αρέσκονται ειναι τα εξής: τραπεζίτες ,πρωθυπουργοί δάσκαλοι (η χαρά τους όταν κάνουν στυγνή πλύση εγκεφάλου) και γενικά να επιβάλλονται στους άλλους, ενώ έχουν αλληλοϋποστήριξη και ένας εβραίος μόνος του δεν μπορεί να κάνει τίποτα πουθενά με την άξια του, γιαυτό βλέπετε άχρηστους σε θέσεις κλειδιά παντού, στην καλύτερη να έχουν μαγαζιά, εκτός απο εταιρίες.

Δείγμα μη Εβραίου στο γένος και λέει ιστορικές αληθειες και υπέρ του Χίτλερ! άρα δεν ειναι γνήσιοι Εβραίοι όλοι!μια απο τα ίδια και ο Dr Roger Dommergue (που αρνείται την ύπαρξη του ολοκαυτώματος), οι γνήσιοι Εβραίοι ακούν Χίτλερ και βγάζουν σπυριά! καθώς ηταν η μονή επανασταση που έγινε κατα της μασονίας μετά τον Μέγα Αλέξανδρο και δεν θα κάτσουμε να εξηγήσουμε τι και πως! οτι ξέρετε (οι περισσότεροι)για τον Χίτλερ και τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ειναι ψεμματα απο τους Εβραίους όποτε δεν θα κάτσουμε να κάνουμε "εγχείρηση" στα μυαλά για να βγάλουμε τα ψέμματα απο τους υποδοχείς,όσοι εχουν καθαρό μυαλό μη "μολυσμένο", χωρίς υποδοχείς για στερεότυπα και καλούπια(οι καυκάσιοι στο γένος ηταν έτσι σαν δικλίδα ασφάλειας που σημαίνει μη ελεγχόμενοι οπως ειναι αλλες φυλές, γιαυτό και αυτοι έφεραν την επιστήμη και την τεχνολογία) όσοι λοιπόν ειναι καυκάσιοι στο γένος μπορούν να ερευνήσουν την πρόσφατη ιστορία απο την άλλη πλευρά, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, μικρη βοηθεια : οτι λένε οι κομμουνιστές και οι αριστεροι ισχύουν τα ακριβώς αντίθετα σε όλα τα θέματα .

Φωτογραφίες η νεαρή καυκάσια Αχεντ έχει γίνει γνωστή τα τελευταία χρόνια από τη συμμετοχή της σε διαδηλώσεις κατά της ισραηλινής κατοχής ΥΓ καυκάσια δείγμα οτι στην Παλαιστίνη κάποτε κατοικούσαν καυκάσιοι η κατά άλλους "Έλληνες" οπως Έλληνες ονομαζουν και τους καυκάσιους στο Καύκασο τον πόντο και μικρά Ασία ενώ ο σωστός όρος ειναι καυκάσιοι το "Έλληνες" ειναι τίτλος και οχι φυλή, κοινός αυτούς που έσφαζαν οι κομμουνιστές ακόμα και στην Αρμενία που είχαν την σβάστικα, βεβαία δεν αναρωτήθηκε κανένας πως βρέθηκαν Έλληνες στην Μικρά Ασία αφού υποτίθεται Έλληνες ηταν μονο όσοι κατοικούσαν στον ελλαδικό χώρο?, οπως τους λένε οι κήρυκες του ψεύδους,και αποκρύπτοντας ότι ελληνικές φυλές πήγαν προς τον βορά όταν υποχώρησαν οι παγετώνες που έφταναν μέχρι την Ιταλία .

"Η αλήθεια δεν γνωρίζει ανοχή,
δεν ειναι δέσμια κανενός,
δεν ειναι διαπραγματεύσιμη και δεν κάνει συμβιβασμούς.
Η αλήθεια δεν ζητά απο κανέναν άδεια και ειναι μια και οχι "άποψη" του καθενός σύμφωνα με αυτα που του έμαθαν !
Όποιος λέει "άποψη" δογματικά χωρίς όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, και οχι μονο αυτα που τον βολεύουν καλύτερα να μην μιλάει καθόλου!

Ξέρετε τι σημαίνει αυτο? οτι όλες οι σκανδιναβικές χώρες είχαν κατοικηθεί απο ελληνικές φυλές τους Δωριείς η Ηρακλείδες που δημιούργησαν και το κελτικό αλφάβητο!... Αυτά τα έχουν γράψει άλλοι χρονιά τώρα αλλα οι κήρυκες του ψεύδους εφαρμόζουν την γνωστή τακτική : όποτε βγαίνει ένας και γράφει ιστορικές αλήθειες που ενοχλούν ,αμέσως βάζουν πράκτορες να καταρρίψουν με ψέμματα την αλήθεια! οπως την ινδοευρωπαϊκή φυλή την βάφτισαν μύθο και θεωρία!ναζιστικές θεωρίες λένε υποκριτικά και οτι τα "έκλεψαν" οι "κακοί ναζι" απο τους Έλληνες! μονο που οι Γερμανοί καυκάσιοι δεν μιλούσαν πότε για θεωρίες!! ηταν Μογγόλοι τους λένε!έχετε δει ξανθό Μογγόλο? η έφεραν την τεχνολογική επανασταση μογγόλοι και δεν το ξέρω? το πρόβλημα ειναι οτι οι μάζες υιοθετούν ως δεδομένα οτι τους λέει το σύστημα και δεν έχουν το στοιχείο της ερευνάς οπως ηταν οι αρχαίοι την δικλίδα ασφάλειας που λέμε πιο πάνω, και πράγματι ένα 50% δεν ειναι καν Έλληνες στο ελλαδικό χώρο, και αυτοι που ειναι το μεγαλύτερο ποσοστό απο αυτούς έχει εξαπατηθεί σε αθεράπευτο βαθμό. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιατί δεν ειναι όλοι Εβραίοι στο Ισραήλ ???
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: