6 Ιαν 2018

Ώστε απο καρκίνο πέθανε και η Μαλβίνα Κάραλη? Λαζόπουλος:την κυνήγησε ανελέητα ο Σημίτης! το πήραμε το μήνυμα!!

Ώστε απο καρκίνο πέθανε και η Μαλβίνα Κάραλη? Λαζόπουλος:την κυνήγησε ανελέητα ο Σημίτης! το πήραμε το μήνυμα!!

Όταν δεν βλέπεις τηλεόραση και "ειδήσεις" απο μικρός δεν γνωρίζεις ποια ηταν αυτή η αγαπημένη απο το κοινό οπως φαίνεται,αλλα έχεις μεγάλη διαύγεια να βλέπεις τα πράγματα οπως ειναι και οχι όπως θέλουν!

Έτσι λοιπόν είπαμε να κανουμε μια μικρή ερευνά για το ποια ηταν η Μαλβίνα Κάραλη και βρεθηκαν τα ακόλουθα στοιχειά που εξηγούν πολλά:

Η Μαλβίνα Κάραλη (πραγματικό όνομα Μαρία-Ελένη Σακκά, 3 Φεβρουαρίου 1952 - 7 Ιουνίου 2002) ήταν Ελληνίδα συγγραφέας, σεναριογράφος, δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τηλεόραση. Γεννήθηκε στην Χαλκίδα και καταγόταν από τα Ψαρά και τη Θράκη.Η κριτική και η διακωμώδηση της πολιτικής και των προσώπων της, τελικά τη μετέτρεψαν σε χρυσό αουτσάιντερ των τηλεοπτικών καναλιών: όλοι αγαπούσαν τις τηλεθεάσεις της, αλλά κανείς δεν είχε την (πολιτική) πολυτέλεια να την φιλοξενήσει στις συχνότητές του.

Η αποκάλυψη Λαζόπουλου για τη Μαλβίνα: την κυνήγησε ανελέητα ο Σημίτης 2016
Σάλο προκαλεί η αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου σε ένα άγνωστο περιστατικό της περιόδου Σημίτη, που προκάλεσε αρχικά το κόψιμο και την απομάκρυνση της “αγαπημένης” Μαλβίνας από το Mega, εξαιτίας της σάτιρας στο καθεστώς που κυβερνούσε, αλλά και ση συνέχεια του “κυνηγητού” που δέχθηκε, από διάφορα κέντρα στο χώρο.

Η Μαλβίνα είναι η πρώτη διδάξασα, είναι αυτή που ουσιαστικά έκανε πρώτη φορά σάτιρα στην τηλεόραση face to face και άνοιξε τους δικούς μας μετέπειτα δρόμους. Ο Σημίτης τότε απαίτησε να φύγει από το Mega. Και έφυγε βέβαια. Μετά άρχισε ένα κυνηγητό εναντίον της. Ανελέητο.

Είχε μία δίκη λοιπόν, με τον Ριχάρδο Σωμερίτη νομίζω, στην οποία και το Mega θα έπαιρνε το μέρος του Σωμερίτη. Ο δικηγόρος της μου ζήτησε να πάω μάρτυρας στη δίκη εκείνη. Ξέρω, μου λέει, είναι πολύ δύσκολο, δουλεύετε στο Mega, θα είναι πολύ δύσκολο να έρθετε μάρτυρας. Δεν μου είναι καθόλου δύσκολο του είπα, θα είμαι εκεί γιατί ξέρω ποια είναι η Μαλβίνα και ξέρω ποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά. Ο Σημίτης. Ο κακόψυχος και χωρίς ίχνος χιούμορ Σημίτης.

Την δική μου ιστορία δεν θα την πω τώρα, τη γράφω σε βιβλίο. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τον Σημίτη και μετά δεξιοποιήθηκε και δεν μπόρεσε ποτέ να επιστρέψει στην εποχή του Ανδρέα Παπανδρέου. Η Μαλβίνα ήταν η πρώτη που το αντελήφθη αυτό. Και υπέστη τα πάνδεινα.”https://www.reddit.com/r/greece/.../η_αποκάλυψη_λαζόπουλου_για_τη_μαλβίνα_την/

Πέθανε στην Αθήνα τον Ιούνιο του 2002 ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Κηδεύτηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών. Εσύ το πήρες το μήνυμα? αν οχι συνέχισε να διαβάζεις ιστοσελίδες του συστήματος και να βλέπεις τηλεόραση ! καληνύχτα και κάλο ύπνο! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ώστε απο καρκίνο πέθανε και η Μαλβίνα Κάραλη? Λαζόπουλος:την κυνήγησε ανελέητα ο Σημίτης! το πήραμε το μήνυμα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: