27 Ιαν 2018

Λίτσα Γιαγκούση αφιέρωμα όταν κάποτε έβγαιναν τραγούδια και οχι παρατράγουδα !!

Λίτσα Γιαγκούση αφιέρωμα  όταν κάποτε έβγαιναν τραγούδια και οχι παρατράγουδα !!

Η Λίτσα Γιαγκούση γεννήθηκε στην Αμφιάλη του Πειραιά. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε την αγάπη της για το τραγούδι και είχε αποφασίσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτό.

Έχει ήδη πίσω της δέκα χρόνια καριέρας και μάλιστα με σημαντικά ονόματα σε μεγάλα σχήματα. Από τις σημαντικότερες συνεργασίες της σε νυχτερινά κέντρα ήταν δίπλα στον Γιάννη Πάριο, την Μαρινέλλα, τον Ντέμη Ρούσσο,την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Λευτέρη Πανταζή, την Άννα Βίσση, τον Άγγελο Διονυσίου, τον Νότη Σφακιανάκη, τον Χρήστο Κυριαζή, τον Γιώργο Αλκαίο και τον Πασχάλη Τερζή.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις αρχές της δεκαετίας του 1980 όταν η Λίτσα ανακοινώνει και επίσημα στους γονείς της ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια και αρχίζει να κάνει συναυλίες στην επαρχία με ένα συγκρότημα ονόματι Mice.

Όταν αυτό, όπως συμβαίνει συνήθως, διαλύθηκε η Γιαγκούση βρέθηκε να τραγουδάει για λίγο σε μια οικογενειακή ταβέρνα στη Νέα Ιωνία μέχρι που την πήρε στο πλευρό της η Πίτσα Παπαδοπούλου στο Αρχιπέλαγος.

Ενώ, κάπου μέσα σε όλα αυτά, βρήκε και ευκαιρία να κατέβει στα καλλιστεία του 1981. Εκεί που δήλωνε ότι όνειρο της ήταν να γίνει ‘μανεκέν’.

Κάποτε της είχε προσφέρει ένα πλατύ χαμόγελο η τύχη, κερδίζοντας 70 εκατομμύρια δραχμές στο στοίχημα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Λίτσα Γιαγκούση αφιέρωμα όταν κάποτε έβγαιναν τραγούδια και οχι παρατράγουδα !!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: