26 Δεκ 2017

Θίχτηκαν οι Οβριοί στην Γαλλία γιατί παιδικό περιοδικό έγραψε πως το Ισραήλ «δεν είναι πραγματική χώρα»

Θίχτηκαν οι Οβριοί στην Γαλλία γιατί παιδικό περιοδικό έγραψε πως το Ισραήλ «δεν είναι πραγματική χώρα»

Το τεύχος Ιανουαρίου του παιδικού περιοδικού Youpi θα αποσυρθεί από την κυκλοφορία σήμερα (26/12), αφού γράφτηκε σε αυτό ότι το Ισραήλ «δεν είναι μια πραγματική χώρα», όπως γνωστό από τον όμιλο Bayard.

Ο όμιλος Bayard ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του προέδρου του Συμβουλίου των Γαλλικών Εβραϊκών Θεσμών (Crif) Φρανσίς Καλιφά.
Το τεύχος για τον μήνα Ιανουάριο του περιοδικού συμπεριελάμβανε έναν παγκόσμιο χάρτη με την εξής λεζάντα: «Ονομάζουμε αυτές τις 197 χώρες Κράτη, όπως τη Γαλλία, τη Γερμανία ή την Αλγερία. Υπάρχουν κι άλλες, όμως όλες οι άλλες χώρες του κόσμου δεν συμφωνούν ότι αυτές είναι πραγματικές χώρες (για παράδειγμα το κράτος του Ισραήλ ή η Βόρεια Κορέα)».

«Αναγνωρίζουμε ένα σφάλμα, μια αδεξιότητα, δεν θέλαμε προφανώς σε καμία περίπτωση να αμφισβητήσουμε την ύπαρξη του Κράτους του Ισραήλ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Πασκάλ Ρουφνάς, ο πρόεδρος του ομίλου Bayard, που εκδίδει το περιοδικό Youpi.

«Προχωράμε σε μια κίνηση καλής θέλησης, είναι σημαντικό να συμβάλουμε στο πνεύμα ειρήνευσης και κατευνασμού» συμπλήρωσε ο ίδιος.
Σε επικοινωνία λίγο νωρίτερα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο πρόεδρος του Crif είχε ανακοινώσει ότι κατόπιν αιτήματός του, ο όμιλος Bayard θα αποσύρει από την αγορά το τεύχος 352 του Youpi.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Γαλλικών Εβραϊκών Θεσμών ενημερώθηκε από αναγνώστες για αυτήν την «ιστορική αναλήθεια που διανεμήθηκε σε μικρά παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Έσπευσα να γράψω στον αρχισυντάκτη του περιοδικού και τον πρόεδρο του ομίλου Bayard για αυτό το κατάφωρο σφάλμα ζητώντας τους να αποκαταστήσουν την αλήθεια».

Το Crif ζήτησε επιπλέον να εκδοθεί στο επόμενο τεύχος «μια διόρθωση όπως και ένα άρθρο όπου θα εξηγείται τι είναι το Ισραήλ, πώς και γιατί ιδρύθηκε» επισήμανε στον λογαριασμό του στο Facebook.

ΥΓ :Οι πιο επικίνδυνοι Οβριοί πάντως ειναι οι κρυφοί, οι trojan δούρειοι ίπποι άκρως επικίνδυνοι απο κάθε άποψη που δεν ειναι προσκολλημένοι στο ιουδαϊσμό!και που έχουν εισχωρήσει παντού,οπως έλεγε και κάποιος στην Γερμανία του 30 οι Οβριοί που το παίζουν Γερμανοί αλλα δεν ειναι Γερμανοί! η εδώ που το παίζουν Έλληνες αλλα δεν ειναι Έλληνες, τύπου κομμουνιστές(οι αληθινοί κομμουνιστές ειναι Οβριοί,οι άλλοι άπλα χρήσιμοι ηλίθιοι, πχ ο Βελουχιώτης με 2 ονόματα ηταν Οβριός trojan με το όνομα Θανάσης κλάρας), οι φανεροί έρχονται σε δεύτερη μοίρα, καθώς ειναι ενα μάτσο δογματισμένοι που όλη την ώρα κανουν προσευχές στο Γιαχβέ יהוה, κάποιοι στην Ελλάδα διαβάζουν ελληνόφωνους όμβριους της Αγγλίας πάντως και τους πατούν και LIKE , χωρίς να το ξέρουν βλέπε εικόνα, για τοσο κοιμισμένους μιλάμε! .

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Θίχτηκαν οι Οβριοί στην Γαλλία γιατί παιδικό περιοδικό έγραψε πως το Ισραήλ «δεν είναι πραγματική χώρα»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications