31 Δεκ 2017

O Ραββίνος έπαιξε πάλι το θέατρο απευθυνόμενος σε ηλίθιους του Ρουβίκωνα που δημιούργησαν οι συμπατριώτες του!!

O Ραββίνος έπαιξε πάλι το θέατρο απευθυνόμενος σε ηλίθιους του Ρουβίκωνα που δημιούργησαν οι συμπατριώτες του και την ιδεολογία τους !

«Είστε ήδη φακελωμένοι» λέει ο ραββίνος Μορντεχάι Φριζής στα μέλη της ομάδας, περνώντας τους από γενεές δεκατέσσερις Αίσθηση έχει προκαλέσει το τελευταίο 24ωρο ένα βίντεο που ανάρτησε στο YouTube o ραββίνος Μορντεχάι Φριζής, στο οποίο εξαπολύει σφοδρή επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς ενάντια στα μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα.

Με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με μπογιές που πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας στην πρεσβεία του Ισραήλ, ο ραββίνος περνάει από γενεές δεκατέσσερις τα μέλη της ομάδας, αποκαλώντας τους «αναρχοάπλυτους, θρασύδειλους, βρωμερούς τυπάκους και τύπισσες» και απειλώντας τους ότι οι μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ τους έχουν ήδη φακελωμένους.

«Αναρχοκουμούνια, σας φτύνουμε και τον Μαρξ, τον προδότη τον Εβραίο αντισημίτη, σας φτύνουμε και τον Μπακούνιν» αναφέρει μεταξύ άλλων στο «διάγγελμά» του ο ραββίνος.protothema

2 λαλούν και 3 χορεύουν!έβαλαν τους "αντιφα" (το μακρύ χέρι της μασονίας) να τάχα να κάνουν επίθεση για να περάσουν στην μαζα οτι ειναι ανεξάρτητοι! και αυτός ειναι χαρακτηριστικό παράδειγμα Οβριού δεύτερης κατηγορίας η γνησίου κομμουνιστή το ίδιο ειναι!(αντί για χρησίμου ηλίθιου κομμουνιστή που δημιούργησαν οι συμπατριώτες του μαζί με την η ιδεολογία τους),μέσα σε τόσα ψέμματα και υποκρισία πετάει και μερικές αλήθειες (ο ίδιος είχε πει οτι ο Χίτλερ ηταν μύστης και οι "αντισημίτες"του σήμερα ειναι ένα τίποτα μπροστά στο Χίτλερ),εντωμεταξύ το Indymedia::Athens ειναι αδελφάκι της Wikipedia και τα 2 ειναι μέρος της διεθνής μασονίας που έχει σε κάθε χώρα και γλωσσά, η μια ελέγχει την πληροφορία (και δίνει γραμμή τύπου θεωρίες συνωμοσίας οτι δεν βολεύει ), και η άλλη ελέγχει τους χρήσιμους ηλίθιους αποκλειστικά .

Ζωντανή απόδειξη: όταν χαθεί ο έλεγχος σε σχιζοφρενείς ηλίθιους κομμουνιστές:

Το αίμα του δολοφονημένου νεογέννητου στα κεφάλια των ναζί σιωνιστών και των «πολιτισμένων» συμμάχων τους… Βομβαρδίζουν αδιακρίτως τη μαρτυρική Γάζα τα ναζιστικά γουρούνια του Νετανιάχου! Ανάμεσα στα θύματα και το μωρό που μόλις είδε το φως του ήλιου!
Κάθε σύμμαχος των ναζί-σιωνιστών είναι συνένοχος της εθνοκάθαρσης, της σφαγής του Παλαιστινιακού λαού!

Ο ψυχάκιας που τα γράφει αυτα έχει κομμουνιστικές σημαίες να ανεμίζουν στο blog του, και υμνεί κομμουνιστες σιωνιστές τύπου Βελουχιώτη ,Τσε Γκεβάρα, Φιντέλ Κάστρο κτλ!αλλα κατηγορεί τους όμβριους που δημιούργησαν την "ιδεολογία" του ! ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΣΒΑΖΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ "ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΊΤΕΣ" άραγε αν ρωτήσει κάνεις αυτούς τους ηλίθιους τι διάφορα έχει η ISIS με τον κομμουνισμό που διέπραξε θηριωδίες για να πάρει την εξουσία η μασονία παντού σε όλη την Ευρώπη ξέρει να απαντήσει? φυσικά και οχι! "Ταγματασφαλίτες " ειναι και ο στρατός της Συρίας του Ασαντ που συνεργάζεται με τον εχθρό! ίδια ιστορία ειναι οι κομμουνιστές ηταν η ISIS της Ευρώπης,ο ορισμός των διανοητικά ανάπηρων!"ναζί σιωνιστών" ναι έχει πολλούς που πιστεύουν οτι οι "ναζι" και οι σιωνιστές ειναι το ίδιο! αυτα τα δογματισμένα "άτομα" ειναι ελεύθερα εκεί έξω!σε αυτούς απευθύνεται το βίντεο αυτο, η λογική ειναι ανύπαρκτη στα μυαλά τους,και εκδηλώνονται όταν τους λες ιστορικές αλήθειες που ειναι αντίθετες με την "ιδεολογία"(Προγραμματισμό) τους !!! η να το πούμε πιο βιολογικά:

Το μέρος του εγκεφάλου που ειναι για ερευνά ειναι νεκρό,λειτουργούν εντελώς μηχανικά οπως τα ζώα,αυτα τα προβληματικά άτομα δεν έχουν ούτε καν στοιχειώδες λογική ,ειναι σαν προγραμματιζόμενοι, η χρήσιμα ανθρωποειδή ζώα κατα τα γραφόμενα του Talpioth .225 ,μερικοί μπορεί να μην έχουν την ιδεολογία(Προγραμματισμό) του κομμουνισμού αλλα έχουν την ίδια ανύπαρκτη λογική! άλλο η άγνοια και άλλο αυτο που έχουν αυτοι, ένας που δεν ξέρει θα ερευνήσει, ενώ αυτοι απορρίπτουν ακόμα και τα αυτονόητα . Να το πούμε και επιστημονικά :Νεκρός μετωπιαίος λοβός (frontal lobe) που σημαίνει οτι δεν έχουν καμιά διάφορα απο τα ζώα)

Τι σχέση έχουν οι σιωνιστές με τους "ναζι"? καμιά!! ο σιωνισμός πολέμησε τον εθνικοσοσιαλισμό βάζοντας όλη την μασονία και τον κομμουνισμό κατα του Χίτλερ,δεν ξέρουν ιστορία?ο σιωνισμός πολέμησε τον εθνικοσοσιαλισμό οχι μονο αυτόν της Γερμανίας στην πρόσφατη ιστορία αλλα και του αρχαίου κόσμου αρχής γενόμενης της αρχαίας Σπάρτης, ή όπως είχε πει και η Σάβιτρι Ντέβι: Το κίνημα είναι νέο, αλλά οι ιδέες είναι παλιές- Savitri Devi, Ελληνικής καταγωγής Εθνικοσοσιαλίστρια. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

O Ραββίνος έπαιξε πάλι το θέατρο απευθυνόμενος σε ηλίθιους του Ρουβίκωνα που δημιούργησαν οι συμπατριώτες του!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .

Πρώτη φορά τον βλέπω όρθιο πρέπει να τράβηξε μεγάλο ζόρι. Λές να βλει το χεράκι του να ξεβρωμίσουμε από το indymedia;; Άντε να δούμε κανένα καλό από τον κουράδα

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: