7 Δεκ 2017

“Ξυπνήστε ρε: Ποιος είναι ο Γρηγορόπουλος για να τιμάται η μνήμη του…”

“Ξυπνήστε ρε: Ποιος είναι ο Γρηγορόπουλος για να τιμάται η μνήμη του…”

Το γνωστό σκηνικό για την επέτειο της δολοφονίας ενός νεαρού πριν από 9 χρόνια. Κανονική και αναμενόμενη παράσταση, με τα πολυμεταχειρισμένα πλάνα για καρτ-ποστάλ. Τζάμπα πρόγραμμα για τα κανάλια. Φωτιές, μολότωφ, πετροπόλεμοι, καταστροφές, χημικά και κροτίδες λάμψης από μια αστυνομία πανέτοιμη για μια φορά ακόμα να ξεβρακωθεί. Να διασυρθεί.

Έχεις να κάνεις με μπόγια της πλάκας, έτσι την θέλουν την αστυνομία, και τζάμπα τα γαλόνια της. Με γαλοπούλες που φοράνε πολεμική εξάρτυση, κράτη, ασπίδες και κλοπ, που το πιθανότερο αγοράστηκαν με μίζες.

Κατ’ αρχήν. Για να μην τρελαθούμε. Ποιος είναι ο Γρηγορόπουλος για να τιμάται η μνήμη του. Ένα αγόρι που τον σκότωσε μπάτσος. Δηλαδή; Συνέβη κάτι κακό. Αξιόποινο. Καταδικαστέο. Δεν υπάρχει κάποιος εθνικός, πολιτικός, έστω ποδοσφαιρικός ηρωισμός.

Προς τι, λοιπόν, οι πορείες μαθητών, οι διαδηλώσεις οργανώσεων. Ασφαλώς για να παίξει το αμέρικαν μπαρ, το καταγκιόζ καφενείο μας. Μια στημένη δουλειά πέρα για πέρα, κάθε χρόνο, που όλοι την περιμένουν να επαναληφθεί. Μια αυτοτελής βαρβαρότητα για να περάσει το μήνυμα στον κάθε πολίτη ότι η αστυνομία είναι ΑΝΙΣΧΥΡΗ απέναντι στο αναρχικό σκουπίδι.

Κορίτσια, θέλετε και φέτος dog-party; Ετοιμάστε κωλομέρια! Απόψε τρώμε σπλήνες. Και δεν χρειάζεται για να σας κανονίσουμε να σας πλησιάσουμε, άλλωστε βρωμάτε, βρε όχι μόνον τα χοντρά, αλλά και τα ψιλά. Να, όμως, που δεν υπάρχει τέτοια εξήγηση από την μπατσία. Να, γιατί στο κομμάτι αυτό είναι ύποπτο το μητρώο της αστυνομίας. Χωρίς να ευθύνεται η ίδια γιατί από αλλού έρχονται οι… φραγές δράσης.

Εγώ ξέρω από το μποξ ότι ο βαρέων βαρών πυγμάχος θα κερδίσει οπωσδήποτε τον άλλονα ελαφρών βαρών. Τι γίνεται, όμως. Κάθε νύχτα του Γρηγορόπουλου, κάθε χρόνο, «νικητής» αναδεικνύεται ο αντίπαλος που θα κάψει, που θα προκαλέσει την… ετοιμότητα χιλιάδων αστυνομικών, όποια κι αν είναι η κυβέρνηση.

πηγή linelife

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

“Ξυπνήστε ρε: Ποιος είναι ο Γρηγορόπουλος για να τιμάται η μνήμη του…”
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications