2 Δεκ 2017

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝ»: ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝ»: ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Νατάσσα Μποφίλιου στην Εφημερίδα των Συντακτών κομμουνιστών με αφορμή τη νέα της παράστασή «Μπελ Ρεβ» που παρουσιάζεται κάθε Σάββατο στο «Διογένης Studio».

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε και ένα σοκαριστικό περιστατικό που της συνέβη.

Απόσπασμα από την συνέντευξη:

Θυμάμαι τότε που θαρραλέα τα έβαλες με τη Χρυσή Αυγή…
Μου είπαν διάφοροι, γνωστοί και φίλοι, «είσαι με τα καλά σου;» Φυσικά και είμαι στα καλά μου. Δέχτηκα απειλές. Από το «θα σε κρεμάσουμε στο Σύνταγμα από τα άντερά σου» μέχρι που ένας με έφτυσε στον δρόμο!

Φασίστας;
Ναι.
Τι έκανες;
Έμεινα μαλάκας, δεν κουνήθηκα. Έμεινα άγαλμα, δεν το περίμενα.

Φοβήθηκες;
Όχι. Και όχι επειδή είμαι ατρόμητη, αλλά είχα βαθιά πίστη. Προέρχομαι από ένα ιδιαίτερο σπίτι. Όταν έγινε αυτό με τη Χρυσή Αυγή, οι γονείς μου μού είπαν «είμαστε υπερήφανοι που είσαι κόρη μας, ό,τι και αν συμβεί, δεν πειράζει, άξιζε ο κόπος να ειπωθεί κι εσύ έκανες το χρέος σου, μίλησες κατά του φασισμού». Δεν μου είπαν, πρόσεξε παιδί μου, μην κάνεις αυτό κ.ο.κ. Πρέπει να μη φοβόμαστε…

ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ !! και φασίστες(εθνικιστές στα ιταλικά ) ειναι όλοι οι μη κομμουνιστές! άπλα δεν το λένε στα ελληνικά γιατί κτυπάει άσχημα ενώ έτσι δεν καταλαβαίνει κανένας, βάζοντας ταμπέλα και στόχο για τους κομμουνιστες που έχουν χαμηλή αντίληψη και νοημοσύνη, χρήσιμοι δογματικοί ηλίθιοι στα πρότυπα τους ISIS, ίδιες ράτσες ειναι εξάλλου σημιτικές ! θάνατος τους άπιστους!!! θάνατος στους φασίστες!!ουγκ!! βρείτε τις διάφορες!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΝΑΤΑΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝ»: ΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΜΕ ΕΦΤΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications