25 Δεκ 2017

Στα μυαλά των ηλίθιων όλα φαίνονται φυσιολογικά: Μουσουλμανάκια είπαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κάτι που ειναι αντίθετο με την θρησκεία τους.

Στα μυαλά των ηλίθιων όλα φαίνονται φυσιολογικά: Μουσουλμανάκια είπαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Εκεί που σταματάει η λογική αρχίζουν οι δογματισμένοι αριστεροί κομμουνιστές! πιο πολλές πιθανότητες έχετε να σας καταλάβει ένας σκύλος πάρα αυτοι !

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων, λοιπόν, έψαλλαν στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, παιδιά λαθρομεταναστών που φοιτούν στο Σχολείο Μεταναστών. Δηλαδή, μουσουλμανάκια! Οι συριζαίοι της Κουμουνδούρου άκουσαν τα κάλαντα, ενώ έδωσαν και δώρα στα μικρά παιδιά, ουστ παλιοφασιστακια ελληνοπούλα! αλλα δεν γνωρίζουμε σε τι γλωσσά τα είπαν !

Σου αρέσουν οι άντρες? ειναι φυσιολογικό η "διαφορετικότητα" οπως λένε! και βαράνε όλοι προσοχή, οι λεγόμενοι ψυχολόγοι στους όμβριους που απο ασθένεια το βάφτισαν "διαφορετικότητα" την δεκαετία του 70, ένας μαύρος και ένας ξανθός λευκός ειναι ίσοι και ίδιοι γιατί έτσι λέει το σύστημα πάρα οτι ειναι άλλο είδος ξεχωριστό που βγάζει μάτι! και στα ελεγχόμενα πανεπιστήμια τους διδάσκουν ψέμματα, βεβαία ακόμα δεν έχουν δώσει μια απάντηση γιατί η εξέλιξη ήρθε μονο απο λευκή άρια φυλή της Ευρώπης διαχρονικά και οχι απο την αφρικάνικη ήπειρο και μέση ανατολή...

Δήλωση από μουσουλμάνο: «Το να τραγουδάς τα κάλαντα είναι χειρότερο από φόνο»! άρα όλοι αυτοι οι μουσουλμάνοι του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάνε στην πυρά της κολάσεως διότι ειναι προδότες για τους άλλους μουσουλμάνους!(«Σκοτώστε τους εχθρούς σας – τους «άπιστους» – παντού όπου τους βρίσκετε…», Κοράνι, σ.191, κεφ.2 ),αν και απο την στιγμή που ήρθαν Ευρώπη κανονικά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΙΣΩ!!

Ουγκ αυτός ειναι φασισμός!! θα πει ένας αριστερός ο οποιος ειναι απόγονος επίσης απο εισβολείς κατακτητές της Ευρώπης και ύστερα έφεραν τον μεσαίωνα και τον σκοταδισμό σε όλη την Ευρώπη για πάνω απο 1000 χρονιά!μαζί με την πανούκλα, ναι φυσικά ειναι φασισμός ενώ η επιβολή μιας ομάδας μέσα σε μιας άλλης τι ειναι? αυτο ορίζεται και ως Γενοκτονία!γιατί αλλιως και οι Οβριοί δεν θα είχαν το ιουδαϊσμό μαζί με τα παρακλάδια του που ένα απο αυτο ειναι ο κομμουνισμός που έσπειρε την κόλαση σε όλη την Ευρώπη ώστε να πάρουν την εξουσία δια της βίας παντού οι Οβριοί !

Γιαυτό και σε ομάδες funpage κομμουνιστών που παρακολουθούσα παλιότερα για να δω την ψυχολογία όλων αυτών είχε παρατηρηθεί το εξής φαινόμενο:

O μέσος όρος νοημοσύνης κομμουνιστών ειναι κάτω απο το όριο(γιαυτό δεν υπάρχει εφευρέτης κομμουνιστής πουθενά στην ιστορία ενω οι καλύτεροι αληθινοί επιστήμονες ηταν "ναζι" και "αντισημίτες" tesla κτλ), οι πιο πολλοί έχουν αλλόφυλη καταγωγή άραβες κτλ, και ελέγχονται πάντα απο έναν Οβριό,ο οποιος μεταξύ άλλων τους λέει οτι οι μη κομμουνιστές οι εθνικιστές κτλ ειναι οι ηλίθιοι, και αυτοι οι έξυπνοι, και λόγο χαμηλής αντίληψης και νοημοσύνης δεν μπορούν να καταλάβουν οτι υποστηρίζουν την ίδια την υποδούλωση τους! με αλλα λογία όλη η επικράτηση του συστήματος βασίζεται σε ηλίθιους σε πρώτη φάση και σε δεύτερη σε αδίσταχτους που οδηγούν τους πρώτους, όσο και αν ακούγεται τρελό! και η τεχνολογική πρόοδο ήρθε απο "αντισημίτες" εθνικιστές και αγαθούς ανθρώπους! και οχι απο αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους..

Άντε να εξηγήσεις τώρα σε ηλίθιους πιθήκους οτι η "ιδεολογία" τους ο αριστερισμός κομμουνισμός ειναι εβραϊκή δημιουργία, μια απο τα ίδια και το Ισλάμ και όλες οι "Μονοθεϊστικές θρησκείες"- "της αγάπης" που οπως και ο κομμουνισμός έφεραν την κόλαση επίσης στην Ευρώπη της άριας φυλης που έφτανε έως την Ινδία, σύμφωνα με αρχαίο εθνοφυλετικό χάρτη! (ναζιστικές θεωρίες θα ηταν και τότε! άφου στην Ινδία έχουν κρατήσει ακόμα την σβάστικα που εξαφάνισαν απο την Ευρώπη ) που να τα πεις αυτα στους κοιμισμένους?, θα σε πουν "ναζι φασίστα" γιατί επίσης έτσι τους έμαθαν και οτι αυτα ειναι ναζιστικές θεωρίες! μονο που οι Γερμανοί που απο τα μέσα του 1800 έφεραν την τεχνολογική πρόοδο και τον διαφωτισμό δεν μιλούσαν πότε για θεωρίες! γιαυτό και αυτοι ανακάλυψαν την Τροία όταν οι άλλοι μιλούσαν για μύθους! και "τεχνολογικά θαύματα" ,οι περισσότερες εφευρέσεις ήρθαν απο την Γερμανία έως το 1945! δείτε την λίστα με τους εφευρέτες...

Η ινδοευρωπαϊκή φυλή ειναι μύθος γιατί έτσι λένε οι Οβριοί και ακολουθούν όλοι οι ανεγκέφαλοι! τι και αν αυτη προσπαθούν εδώ και 2000 χρονιά να εξαφανίσουν οι Οβριοί! (το πιο επικίνδυνο είδος για αυτούς οπως έλεγαν γιατι δεν το ελέγχουν και ειναι ανώτερο και απο αυτούς) τι και αν υπάρχουν ακόμα και χάρτες που δεν τους έχουν εξαφανίσει!οπως προείπαμε,στην δε περιοχή "Ρωμανία"(Ελλάδα) είχαν κουβαλήσει μογγόλους απο την "Ανατολία"(Τουρκιά) που επίσης έκαναν εισβολή απο τα βάθη της Ασίας, 400 χρονιά εκφυλισμός. ΥΓ Στην Ελλάδα είμαστε η μοναδική σελιδα που λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και οπως ειναι ... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Στα μυαλά των ηλίθιων όλα φαίνονται φυσιολογικά: Μουσουλμανάκια είπαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κάτι που ειναι αντίθετο με την θρησκεία τους.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: