6 Δεκ 2017

Μέλη του ΚΚΕ εισέβαλαν στο Υπ.Εργασίας τραυμάτισαν αστυνομικό – Καμία σύλληψη κομμουνιστικού μιάσματος – ΒΙΝΤΕΟ

Μέλη του ΚΚΕ εισέβαλαν στο Υπ. Εργασίας και τραυμάτισαν αστυνομικό – Καμία σύλληψη  μολυσματικού μιάσματος  – ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικράτησε και νωρίτερα και στο υπουργείο Εργασίας όταν μέλη του ΚΚΕ, αφού σήκωσαν το ρολό στην είσοδο, εισέβαλαν στη στοά του κτιρίου.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες των μελών του ΚΚΕ, καθώς σήμερα το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ σήκωσαν τα ρολά και εισέβαλαν στην στοά όπου βρίσκεται το υπουργείο Εργασίας. Για ακόμη μια φορά η αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη.

Τα μέλη του ΚΚΕ επιτέθηκαν με μανία στις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν προ ολίγων εβδομάδων θερμόαιμοι του ΚΚΕ εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας κατόπιν προσκλήσεως της ίδιας της κυβέρνησης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μέσα από το γραφείο της ίδιας της υπουργού. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη επιβεβαιώνει την επικοινωνία μεταξύ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ΚΚΕ.

Η πορεία λίγο μετά τις 13:30′ έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον δρόμο έκλειναν κλούβες των ΜΑΤ. Τα μέλη του ΚΚΕ κινήθηκαν προς τις κλούβες, προσπαθώντας να περάσουν και η αστυνομία τους απώθησε με τη χρήση χημικών.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μέλη του ΚΚΕ εισέβαλαν στο Υπ.Εργασίας τραυμάτισαν αστυνομικό – Καμία σύλληψη κομμουνιστικού μιάσματος – ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: