12 Δεκ 2017

Αυτά τα ζόμπι και χρήσιμοι ηλίθιοι του ΚΚΕ- ΠΑΜΕ ούτε φαντασία δεν διαθέτουν:Μαγάρισαν τους τοίχους με ηλίθια συνθήματα!

Αυτά τα ζόμπι και χρήσιμοι ηλίθιοι  του ΚΚΕ- ΠΑΜΕ ούτε φαντασία δεν διαθέτουν:Μαγάρισαν τους  τοίχους με ηλίθια συνθήματα!

Οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ ειναι άλλη μια οργάνωση που ελέγχεται 1000% απο την μασονία!σας κάνει εντύπωση? θέλεις να διαμαρτυρηθείς? έλα στο ΠΑΜΕ! αυτα τα δίποδα ζώα έχουν κλείσει ένα σορό «Υγιείς Επιχειρήσεις» διαχρονικά (εννοείτε μη εβραϊκών συμφερόντων) σε όλη την χώρα απο τον Παπαδόπουλο και μετά!! επίσης έκλεισαν το μοναδικό απο τα μεγάλα ανεξάρτητο κανάλι ALTER

«Κάτω τα ξερά σας από το δικαίωμα απεργία» έτσι γράφουν! πιο δικαίωμα στην απεργία ρε διανοητικά ανάπηροι? καθίστε σπίτι σας ! θα κάνετε εσείς κουμάντο σε αυτούς που θέλουν να δουλέψουν? θέλεις να πτωχεύσεις μια επιχείρηση? βάλε αυτούς τους χρησίμους ηλίθιους να κάνουν απεργίες! μια απο τα ίδια με τις καταλήψεις στα σχολειά που αρχίζουν πάντα κομμουνιστές !!!δείτε πως έκλεισαν τόσες επιχειρήσεις για να καταλάβετε οτι αυτοι τις έκλεισαν! οι συνδικαλιστές ειχαν απαγορευτεί στην ναζιστική Γερμανία ακριβώς για αυτο το λόγο!και πολύ σωστά!

Πότε μην πάρετε στην δουλειά σας κομμουνιστή! ειναι κάτι σαν φυλή και οχι απλά μια ιδεολογία ! εκτός οτι δεν τους κόβει καθόλου και ειναι κοπρίτες και αργοκίνητα καράβια, (μια δουλειά που γίνεται σε 1 ώρα αυτοι θα την κάνουν 2-3 αυτα ειναι τεκμηριωμένα πριν καν ασχοληθώ με τα κόμματα, όλοι οι κοπρίτες που έκαναν οτι δούλευαν, τα λαμόγια, και αυτοι που δεν «στροφάρει» το μυαλό τους, δεν πιάνουν τα χεριά τους σε τίποτα, ηταν ΚΚΕ!!! και μου είχε κάνει εντύπωση κάποτε, τώρα ξέρω! ) θα σας κάνουν και κακό για τους παραπάνω λογούς!

protothema.gr: «751 ευρώ κατώτερο μισθό», «Κάτω τα ξερά σας από το δικαίωμα απεργία» και «Αυξήσεις στους μισθούς», είναι τα συνθήματα των συνδικαλιστών. Νωρίς το πρωί της Τρίτης συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ βρέθηκαν στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχάνων στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ξενοφώντος 5.

Οι εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία του Ιδιωτικού και του Δημόσιου τομέα έγραψαν με κόκκινη μπογιά στην πρόσοψη του κτιρίου τα εξής συνθήματα: «751 ευρώ κατώτερο μισθό», «Κάτω τα ξερά σας από το δικαίωμα απεργία» και «Αυξήσεις στους μισθούς». Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Μπουλούγαρης, από το γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ οι βιομήχανοι με κάθε τρόπο θέλουν να χτυπήσουν τους μισθούς, τις συλλογικές συμβάσεις και το δικαίωμα στην απεργία.

Το ΠΑΜΕ μετά και από αυτή την παρέμβαση έκανε νέο κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία στις 14 Δεκεμβρίου και στη συγκέντρωση στις 10.30 στην Ομόνοια, αλλά και στις συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει:
«Οι βιομήχανοι μέσα από εβδομαδιαία δελτία, ημερίδες και συνεντεύξεις ξεδιπλώνουν τη στρατηγική του κεφαλαίου για τα νέα χτυπήματα στους μισθούς, τις συμβάσεις και τις εργασιακές σχέσεις, προκειμένου να ανακάμψουν και να αυξηθούν τα κέρδη και τα προνόμια των επιχειρηματικών ομίλων. Τις επιδιώξεις και τους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου σε κάθε κλάδο και εργασιακό χώρο, τις κάνει πράξη και τις προχωρά με σθένος, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αυτήν την περίοδο μια σειρά μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι σε κάθε κλάδο τροποποιούν τις επιχειρησιακές συμβάσεις προς το χειρότερο, τσακίζουν τον εργάσιμο χρόνο, καταργούν τις αργίες, ξεζουμίζουν κυριολεκτικά τους εργαζόμενους.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους συνταξιούχους, τους ανέργους, να απαντήσουν αγωνιστικά, να πάρουν μαζικά μέρος στην πανελλαδική-πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη, στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας. Στην Αθήνα, στις 10.30 στην Ομόνοια».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αυτά τα ζόμπι και χρήσιμοι ηλίθιοι του ΚΚΕ- ΠΑΜΕ ούτε φαντασία δεν διαθέτουν:Μαγάρισαν τους τοίχους με ηλίθια συνθήματα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications